Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te drugie, przynajmniej dla mnie.
To ma byc tylko i wylacznie zabezpieczenie przed upadkiem, w pierwszych jest niepotrzebny ucisk na krocze, u chlopcow tym bardziej bez sensu.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli już to tak jak dolly piszę, drugie to jakaś porażka
A może plecaczek skip hop ? tzn jeśli chcesz szelki dla bezpieczeństwa. Fakt drożej wychodzi, ale przyda się przez kilka lat, bo później będzie służył typowo jako plecaczek
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: bc14
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może zamiast szelek (też nie jestem zwolenniczką) kupisz mu autko-pchacz?
dzasmina gratulacje i duuużo zdrowia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bc14 uważam,że w takim przypadku szelki są najgorszym rozwiązaniem. Pozwól mu powoli samemu nauczyć się chodzić, możesz kupić mu pchacz (co moim zdaniem jest świetnym rozwiązaniem).
Na szelkach będziesz musiała go ciągać do góry, co jest gorsze chyba niż chodzik.
dzasmina gratulacje !!!
bezaczek7
Postów 3597
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
gratulacje! ja jeszcze nierozpakowana i oby jeszcze nie przez najbliższy tydzień, dopiero ogarniam komodę robiąc miejsce na uprane, nieuprasowane ciuszki
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.
madziamck
Postów 366
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszukuję kombinezonik na zimę dla chłopca rozm. 86 albo jakiś śpiworek do spacerówki. Może coś polecicie albo macie na odsprzedaż?
na szelki zdecydowanie za szybko... bo jest bardzo w nich chwiejny.
Niestety mam panele i pchasz się na nich ślizga. Trudna będę z wypiętą pupą chodziła
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prowadzasz trzymając pod pachami ?
A może puść niech chodzi przy meblach, nawet jak piszczy
Gość: katrin22
Ja też nie polecam szelek i chodzików. Ja sama byłam zbyt leniwa by prowadzać dziecko i samo się nauczyło
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eeeee, jezeli nie chodzi to bez sensu.. ja sadzilam, ze Ty chcesz go tylko asekurowac przed upadkiem.
Dzasmina gratki
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 18
Gratki dla nowych mamusiek
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: size
Radości i miłości!
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mały mierzy 56cm i waży 3700g.
tyle czasu minęło, że trzeba się na nowo uczyć obchodzić z takim maluszkiem
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również gratuluję
A my remont mały robimy w mieszkaniu, kuchnię przenosimy do salonu w formie aneksu, a na miejscu kuchni pokój Kamsia i Jagody będzie.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane