Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bartuś ma ostatnio ataki totalnego niedobractwa. Maksymalnie nas testuje, pominę fakt wspinania się na wszystko co się da np odkył,że otwierając zmywarkę i wchodząc na jej drzwiczki daję radę otworzyć drzwi od łazienki
Dzisiaj wszedł do swojego lóżeczka i nagle słysze jęczenie i popłakiwanie, woła mamaaaa ja przylatuje a on nagle zaczyna dusić się ze śmiechu i krzyczy KUKU
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.zaland...y-ee114f001-c11.html
http://www.zaland...i-ee114f002-k11.html
http://www.zaland...i-vc313b001-k11.html
rozmiar 21
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: bc14
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz u nas gigant hitem są Reebok VENTURE FLEX. Długo wahałam się czy kupić adidaski, miałam kupić w sieci, ale balam się, że będą sztywne itp. W końcu połaziliśmy po sklepach, porównaliśmy podeszwy w emelach, elefantenach itp z tymi reebokami i są genialne ! Nie spotkałam jeszcze tak elastycznej podeszwy. One sa robione na wzór butów biegaczy, podeszwa anatomicznie dopasowuje się do stopy. I fajne jest to, że z tym systemem jest kilka modeli budów i sandały. Dodatkowo zapięcie z rzepem jest jak guma idealne dla wysokiego podbicia
My mamy te http://www.zaland...y-re543a02g-102.html
Gość: tinagoni
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko teraz taka pogoda że nie wiadomo jakie beda potrzebne.
Tak mysle o sportowych teraz jeszcze na jesień - ale waham się, czy brać normalne czy takie jak adidas produkuje jakieś z ociepleniem - które beda dobre na jesień?
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze szkolniak szkołe zaczał, odpukac na razie pierwsza klasa mu si e podoba:) ale ja nadal nie ogarniam:P tzn jeszcze bardziej niz wczesniej zaprowadzanie ( 2 x dalej niz przedszkole) odbieranie w roznych godzinach, zawozenie na akrobatyke i inne zajecia dodatkowe, gdzie tu baterie naładowac?:)) jeszcze zbliza mi sie roczek Ola i mała przemiana remontowa w kuchni
Benasia gdzies mi sie emelki w tym rozmiarze rzucily, Kali fajne te sportowe:)http://www.euroob...plane-EM-2001-3.html np 26
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ogólnie przekonałam się nie patrz na firmę tylko jak but się zachowuje, dlatego lepiej kupować stacjonarnie, a przynajmniej przymierzać w stacjonarnym i jak jest ok to zamawiać przez neta.
But nie może mieć sztywnej podeszwy, a nawet z najbardziej polecanych niektóre modele sa jak betony niestety.
A co do nieogarniania, to już Ci pisałam, każdy tak ma 2
Ja dzisiaj 2 dzień szkoły i gdyby nie kurier to byśmy zaspali, bo ze zmęczenia nie słyszałam budzika, mimo, że mam nastawiony, że dzwoni co chwile
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla Bartka mam już kombinezon 2 częściowy, kurteczkę, ktora będzie dobra pewnie pod koniec zimy, bo zapomniałam,ze h&m ma -większą rozmiarówkę i tak samo mam jeszcze po Domisiu przejsciówke na koniec zimy. Teraz poluje na kombinezon na śnieg, bo ten co kupiłam jest za jasny i może upoluje tanią przejściówkę na teraz. Tylko, że mi ładnie poszły kurtki po Bartusiu z tamtego roku, została ostatnia na sprzedaż
Gorzej z butami, bo to jednemu i drugiemu (nas nawet nie licze). Teoretycznie mam po Domisiu buciki, które bardo, bardzo mało nosił, a płacilam za nie wtedy grubo ponad 200, ale ja mam bzika nowych butów dla dzieciaków
Nie lubie tego okresu, najpierw szkoła rujnuje portfele, a później zima, wszystkich świętych, święta
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wole sprzedać niż ma leżeć
Gość: bc14
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co powoduje ze ona w szał wpada?
Druga sprawa jak sama wiesz krzyk podczas gdy ona krzyczy, histeryzuje to tez nie przyniesie efektu bo zwyczajnie nie usłyszy o co ci chodzi a faktycznie może się nakręcać.
Wydaje mi się, że właśnie odwrotnie - normalnym głosem powiedzieć jej,że nie ma powodu do krzyku itd. zależnie od sytuacji - bo akurat nie wiem od czego w taki szał wpadła.
Tłumaczenie i jeszcze raz tłumaczenie, ale zasady muszą być jakieś i nie może robić co chce a napewno nie bić mamy i drapać.
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane