Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia A Kamil nie jest młodszy od Mikołajka ?
Gość: katrin22
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hulajnoga wczoraj zakupiona - faktycznie w Tesco były też (bo u nas hipermarket 24/7) i Mikołaj pięknie jeździł między działami i co było zrobić -trzeba było kupić
Zakupiliśmy trzykołową (2 koła z przodu,1 z tyłu) - to już na urodziny ale już dostał i jeździ po domu dziś bo pogoda rano nie była za ładna na dworze- to jest też ta balansująca hulajnoga,że ciałem się skręca no -jedyny minus że ma wąski stopień skrętu.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Paulla95
Postów 78
Data rejestracji 04.06.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tinagoni
Nie wiem, ale ostatnio dostałam próbki w aptece
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest, Kamil jest z lutego 2012.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
madziamck
Postów 366
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może któraś jest zainteresowana?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a twój jakos z połowy lutego o ile dobrze pamietam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Inhalacje ! Ja Kubie robie od kilku dni, bo ledwo wyzdrowiał, a załapał nowe "g" i najpier gorączka, suchy kaszel, teraz mokry i chyba katar idzie bo kicha, ale próbuję zdusić w zarodku i inhaluję.
A jest jakieś ograniczenie na inhalacje? ja robię 3-4 razy dziennie i tuz przed snem
Mój od sierpnia ciągle coś łapie
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpowiedzcie warto kupic fotelik samochodowy z 2 reki? dotychczas kupilismy nowe i ten powyzej 18kg mamy w 2 szt i z pierwszym rowniez bazowalismy z takim wygodnym rozwiazaniem ( drugi uzyczyła Nam szwagierka) , brakuje mi 9-18kg zeby nie przekłądac pomiedzy autami, ale jakos wywalic minimum 600 mi szkoda.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to chyba na isofix?
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z kapciami nie pomoge, bo moj ma 3 pary a i tak ciagle sciaga i jest walka codziennie.
a looknij jeszcze na cybex, nie kojarze teraz jak stoja cenowo, ale maja dobre opinie, a ja teraz przesadzilam mlodego do recaro ze wzgledu na testy wlasnie