Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti właśnie oba są dosyć ciężkie, a chciałabym jak najlżejszy.
Początkowo byłam przekonana do puky, ale czytam teraz opinie o chicco a dobre są, a cena jednak ponad połowe mniejsza
Size jeśli nie zapomnę to zerknę jakiej firmy jest domiśka hulajnoga, bo teraz jest na dole na klatce i nie chce mi się złazić
Gość: size
Ps. Dziękuję za odpowiedź, wycofałam się, bo niezręcznie mi tu zadawać pytania. Zawsze mam dylematy, ale tylko tu mam moje mamy od lat
Gość: katrin22
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Data rejestracji 23.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam oglądnąć film p. Stefani Korżawskiej na youtobie, mówi tam jak wyleczyć moczenie nocne u dzieci za pomoca kapieli ziołowych i diety
rozgrzewającej nerki
Ja zawsze stosuje naturalne metody, nie mam w domu lekarstw od kilku lat - zawsze skutecznie (zioła, witaminy,
odpowiednia dieta)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: dianek
robimy nim codziennie od 4 do 10 kilometrów (2 w tygodniu, 10 w weekendy) - prócz tego, że bieżnik się delikatnie starł żadnych defektów
w lipcu-sierpniu myślę że młody przesiądzie się na normalny rower (w sensie z pedałami, na 2 kółkach, bo boczne po biegówce są zbyteczne) - rozmiarowo nadal jest ok i były jeszcze ze 2lata ok spokojnie, ale młody chce już normalny rower (ja też chcę, bo mam dość jego akrobacji na tym
recenzje Stridera planuję wrzucić na bloga swojego, ale to za jakiś czas pewnie
co do Puky - ja tylko zaznaczę jedną rzecz - Puky ma małe kólka, one są kłopotliwe na nierównym terenie, dziurach, na necie można sporo poczytać o tym, że dzieci lecą przez kierownicę po najechaniu na niewielką dziurę czy niziutki krawężnik (jak na hulajnodze z małymi kółkami, czy rolkach) - biorąc pod uwagę, że taki maluch raczej średnio potrafi ochronić swoje zęby to szukałabym czegokolwiek z większymi kołami jednak
na aktywnym smyku jest fajna porównywarka rozmiarów
http://www.aktywn...pl/8-rowerki-biegowe
a tutaj artykuł jak dobrać rozmiar: http://www.aktywn...ci-rowerka-biegowego
a tu masz Bena na Striderze jak był pierwszy raz na miniskateparku
(to jest czerwiec chyba, bo jeszcze w PL byliśmy, na rowerku jeździł od kwietnia)
https://www.youtu.../watch?v=QVjUnrBoMoU
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
olunka
Postów 8454
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w tamacie rowerowym - ilu calowe kółka na pierwszy normalny dwukołowy rower z pedałami dla 3,5 latka?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ultrixx
Postów 1006
Data rejestracji 29.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Don\'t judge someone just because they sin differently than you.\"
Gość: dianek
działa bardzo dobrze, tylko trzeba pilnować by bateria była dość świeża (ale to jak w każdym termometrze takim)
podobno te do ucha są lepsze
ale nie mieliśmy swojego
Gość: domino997
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te rowerki biegowe, to kiedy najwczesniej dalyscie?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dolly twój smyk ma chyba jeszcze trochę czasu
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak z ciekawości pytam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla Bartka jeszcze teoretycznie jest dobry, ale on ma jakiegoś bzika siadania zaraz za kierownicą przez co automatycznie nóżki musi bardziej wyginać i nie jest mu już tak wygodnie. Tylko, że on ma tak w każdym pojeździe, który ma siodełko tak jakby łączone (bez przerwy na rame itp)
Gość: ivisia
termometr MICROLIFE NC100
też mam ten model, nie jest zły, ale ja go traktuję bardziej orientacyjnie... U synka pokazuje temperaturę cały czas ok 37st, u nas w granicach 36,6 więc w normie, ale kiedy kilka osób mierzyło po sobie temp. to często pokazywał np kilka takich samych wskazań pod rząd...
Porównując wyniki pomiaru w przychodni wyszło podobnie u synka, ale nawet pediatrzy mówili, że te elektroniczne nie są idealnie dokładne...
U maleństwa, które się strasznie wierci - może byc problem ze zmierzeniem (nie licząc snu
W nocy przy chorym dzieciaczku też średnio pomyślany jest sygnał dżwiękowy, jest dość głośny i kilkukrotnie pojawia się pikanie przy gorączce plus mojego malca razi ta niebieska poświata przy mierzeniu...
Ale tak czy siak- POLECAM, siostra kupiła jakiś termometr no name w podobnej cenie, z tym że może mierzyć też w uchu i mówi, że pomiary wychodzą z kosmosu, nawet przy nowych bateriach.
A tak poza tym - witam Was serdecznie, stara członkini forum , obecnie na etacie wykwalifikowanej kury domowej zajmująca się 20miesięcznym królewiczem , ale wiecznie zajęta nie wiadomo czym i dlatego czytam i dość na bieżąco z Wami jestem, aczkolwiek zawsze mam za mało czasu na pisanie
obecnie - 25tydzień drugiej ciąży
PS. opinie o biegówkach też mi się przydały,
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A przypomnij mimkiedy Bartolini zaczal chodzic?
Ivisia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bartus poszedl przed roczkiem.
Wracając do biegowek wczoraj troche porownalam i w puky podoba mi się to, ze ma miejsce fo położenia nóg i jest minimalnie mniejsza niż chicco. ChIcco natomiast jest odrobinę lżejsza no i zdecydowanie tańsza. Mam jeszcze miesiąc i chyba faktycznie zdecyduje po przymiarkach jesli znajde je stacjonarnie