Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
U Was też takie choróbska? Mi Kuba 2 tygodnie temu wstrętnie zachorował. Zaczęło się od lekkiego kaszlu, a skończyło na gorączce i strasznym kaszlu. Niestety... tydzień mieliśmy Augumentin, bo już na oskrzelach grało, a po syropkach i inhalacjach nie było poprawy. Teraz jest OK i oby tak zostało, bo bratanica znów ledwo po chorobie była i znów leży chora...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
My też na początku naturalnie próbowaliśmy, cebulka, czosnek, maliny, miód, lipa, bez i niestety skończyło się na antybiotyku
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz mam zagwostkę. Byłam w intermarche i była biegówka kinderkrafta 2 way w fajnej cenie, no i za bony
Czytam opinie i są ok, ale waga chyba jednak trochę duża bo 4 kg (chicco waży mniej niż 3 kg) I teraz sama nie wiem co robić
Gość: dianek
1 kg dla dziecka ktore waży tak mało to bardzo dużo
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dla niego dobry wtedy był tylko Puky i Strider
Puky odpadł przez małe kółka i przez to że nasz mały sąsiad stracił górną jedynkę po wywrotce na małej dziurze na tym rowerze
jak się wam nie pali to możecie też poczekać aż młody trochę podrośnie i kupić coś większego
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie identyczna, ale bardzo podobna do naszej http://allegro.pl...6386_Hulajnogi-86394
Gość: size
A może jej kupić deskę?
iaziaz
Postów 2784
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...80877229?sk=timeline
ładne pastelowe kolory
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe wymaga po prostu wiecej czasu!
Gość: tulip
Gość: tulip
nie wiem o którym PUKYm mówisz
tutaj masz zestawienie małych rowerków
http://www.aktywn...male-rowerki-biegowe
zwróć uwage, że wszystkie mają koła 12 cali lub większe
tylko PUKY ten najmniejszy ma mniejsze bo tylko 215mm, to jest niecałe 8,5 cala
mówię o tym: http://www.aktywn...ky-lr-m-zielony.html
tylko chciałam zaznaczyć, że problem z wywrotkami na PUKYm istnieje i coraz więcej firm przerzuca się na kólka min 12 calowe w biegówkach
tak mi przyszło jeszcze do głowy - a rzucałaś okiem może na allegro albo ebaya? jak kupowaliśmy stridera (wtedy wybór bytł znacznie mniejszy niz teraz w Polsce) to na ebayu niemickim było bardzo dużo biegówek (Laufrad) niby używanych ale bez śladów używania i wychodziły cenowo bardzo dobrze (50% ceny za nowy, już z wysyłką)
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bartuś bez butów ma długość nóżek 29 cm o ile dobrze zmierzylam. Co do używanego to nie mam z tym problemu jednak najpierw przymierzymy się do chicco, bo jak na swoją cene ma na prawdę swietnne opinię
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale o ebayu faktycznie nie myślałam wieczorem poszukam
Gość: tato999