Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS. sprzedam tanio.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) Karmię dziecko, mały mi czasem popłakuje podczas jedzenia, a ta mi wbija z grzechotką i dziecko z rąk wyrywa bo zapłakało...
2) Sytuacja z wczoraj, karmię sobie dziecko piersią, mały też popłakiwał, też wbijała co sekundę pod różnymi pretekstami, a to bo sweterek musi z szafy, a to jeszcze coś... W końcu opieprzyłam bo takie łażenie nie dość że mnie stresuje i denerwuje to jeszcze robi dyskomfort. Kto lubi karmić dziecko przy atmosferze jak w tramwaju...
3) Sytuacja z dzisiaj: mega złote rady, bo trzymamy małego nie tak, kąpiemy nie tak, ubieramy nie tak (mały ma zimne ręce) itp...
ehhh
Gość: emilka1705
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My przyjechaliśmy chwilę wcześniej na święta, i to była najgorsza decyzja. Cały czas się kłócimy wszyscy... Następnym razem w dniu święta wpadniemy...
Gość: anavaX
przeżywałam to samo...
współczuję i rada - jak najrzadziej widywać się z teściami
Gość: katrin22
Niech se pogada a ja i tak swoje. Na szczecie ona jeździ za granicę do pracy i jest co 2 miesiące to mam spokój, ale jak już jest w Pl to mam ją co niedziela, ale ciasta przywiezie zawsze
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co każą Ci prasować
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
Agusia współczuję. Jak czytam Twoje posty to wydaje mi się, że u nas byłoby tak samo, gdybyśmy pozwolili sobie na dłuższe wizyty... Trochę żałuję, bo mamy mały kontakt z teściami, ale tak jak pisze emilka1705 - w niedzielę spotykamy się, a ja już chodzę podminowana.
Musisz być twarda i segregować w głowie rady - czasem się trafią dobre
Trzymam kciuki za Was!
ps. ostatnio jak wyszłam z córą na spacer, jakaś kobiecina zatrzymuje się i patrzy na córkę, która je suchą kromkę chleba i mówi głooooośno - jakie biedne dziecko, suchy chleb musi jeść - no Pani to sobie powinna odmówić jedzenia, a dla dziecka zawsze to co najlepsze powinno być.
Pokiwałam z politowaniem głową i poszłyśmy dalej
Mówię zdecydowane STOP zaglądaniu nam w cycki i wózki
endzi1984
Postów 446
Data rejestracji 13.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może:) u moich obydwu dziewczyn była:)
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw się
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
phi, ja sama rzadko coś prasuję małemu, butelki raz na tydzień zaleję wrzątkiem, a tak to gorącą wodą i szczotką myję, w wózku mam na dnie kocyk i poduszeczkę. W takim arzie moja teściowa jest nawet Ok
Gość: grusia
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
butelkę wyparzam po każdym karmieniu, gotowac rzadko gotuję.
a prasować ubranek nie prasuje chyba że jakieś koszule.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
beniaminowa ja jak jechałam do teściów z małym to odciągałam pokarm i taki dawałam
I to się powkurzałam, bo ja sobie pod bierzącą wodą w kranie podgrzewałam, a moja teściowa mi zakręciła kran i powiedziała, że w czajniku jest gorąca woda i mam dać do garnczka i do tego butla, zrobiłam tak dla świętego spokoju. Potem mały płakał, jak to dziecko, a ona do mnie, że ona ma rumianek i może mi zaparzyć, a ja mówie, że nie (ona miała jakiś aromatyzowany). Byliśmy może ze 2h a już mnie powkurzała. Trzeba być twardym,a skoro moje dziecko ma się dobrze, to chyba prawidłowo o nie dbam.
Teraz jak mój teść przyjeżdża to mówi na Małego bubuś,