Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
agasiam, mój też domaga się zainteresowania, wkurza się nawet jak na Niego nie patrzę, jest wyniańczony i teraz nic nie mogę zrobić jak nie śpi.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek czytałam kiedyś że u dziecka z nietolerancją laktozy dobrze jest odciągnąć trochę pokarmu (o ile karmisz piersią) bo w tej początkowej fazie jest najwięcej laktozy... Może zapytaj lekarza?
Ja się zastanawiałam czy mały też miał. Ale lekarz mnie wyprowadził z błędu - mały miał (bo teraz już tylko sporadyczne napady) zwykłą kolkę. I u nas też bez tych preparatów się obyło, tylko dieta.
Gość: rachel
Gość: dianek
próbowałam odciągać ale się pojawia problem, że wtedy młody nie dojada i wrzeszczy bo głodny a mi mleka brakuje
zastanawiam się czy Delicolu nie kupić i nie spróbować
na razie walczymy - o 20:20 zjadł i zaczął marudzić, noszenie, bujanie, ale obyło się bez krzyków
godzinkę temu zasnął, ale już się budzi, znów będzie jedzenie i mam nadzieje że zaśnie już spokojnie...
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak się macie tak męczyć to może faktycznie jakieś kropelki...
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A właśnie się zastanawiałam,czy już jesteś po
niepotrzebnie się stresowałaś a urodzisz pewnie po terminie.Ważne ,że dzidzi donoszone,ja mam jeszcze,albo tylko 3 m-ce do końca,kupuję różowe ciuszki,tak się cieszę z dziewczynki,a jak będzie chłopiec?
Gość: nineczka17
u mnie na kolkę pomogła całkowita rezegnacja z mleka krowiego i jego przetworów
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też to pomogło, nie jem nic z nabiału... A ile na Twoje dzidzi? Bo chciałabym wiedzieć ile jeszcze mam być na diecie
ja już mam duze dzieciaki ale cała trójka miala ten sam problem dopóki karmiłam piersia zero mleka i później z tego wyrosły
teraz maja 8 lat 7 lat i 5 lat
dieta jest męcząca ale nie mialam wyjścia oprócz kolki mialy też wysypkę i inne problemy
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i zobaczymy czy mały też ma AZS bo jak ma to wtedy i tak będę musiała trzymać dietę, jeszcze gorszą niż teraz
ja nawet masła roślinnego nie jadłam bo była w nim sproszkowana serwatka i miały już krostki
cieżkie jest to wszystko ale ja walczyłam z córa 10 miesiecy bo zaraz byla w ciaży z synem ,12 miesiecy a z najmniejszym 16 miesiecy bo chciałam go do wiosny dokarmić by w zimę mniej chrował
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
ale mleka już nie
żadnych wysypek etc. na szczęście nie ma
a kolki ewidentnie na tle nerwowym - wczoraj udało nam się młodego trochę wyciszyć - półmrokiem, przytulaniem, kołysaniem i krzyknął tylko raz i to na krótko
no i jak o tej 21:30 zasnął to już grzecznie spał później
jakieś sposoby na wyciszanie dziecka wieczorami?
dianek jedynie takimi metodami możesz wyciszyć, my słuchamy wieczorkiem muzyki tych indiańskich fletów, to działa jak hipnoza na Małego.
U nas znów marudzenie, płacz, stękanie. Dałam Ibum, zobaczymy.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najgorsze są do 3 mies. potem już lepiej, no chyba że ząbki idą to też jest ciężko.
u nas 3 zęby na raz -to takie mały ma czasem napady że tak powiem histerii że ciężko go uspokoić, niby zmęczony, chce spac a jak kładę to taki krzyk że masakra... w ogóle marudzi, nie chce czasem jeść, jak jakoś się boleśnie dotknie to też płacze i w ogóle
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jego spanie w dzień trwa ok 30minut.
jeśc też nie bardzo chce - potrafi zacząć płakać w trakcie jedzenia jak sobie chyba boleśnie dotknie.
dziś kupiłam vuburcol, smarowac bede dentonixe ale smaruje mało, i w razie czego ibum dam.
a ja dziś nie dysponowana na nogę jestem bo byłam na zabiegu, za bardzo chodzić nie moge a tu przy małym trzeba, roboty w domu dużo i co zrobić, boli ale trzeba chodzić...