Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi to tak jak u mnie wibracje przy łóżeczku - też nie przeżyły
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam dokładnie taką, z tym, że nie fisher price.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...tis-i2284760509.html
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia
I teraz nawet ten 5-latek w nim lubi posiedziec i poogaldac bajki
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia - dzięki za komentarz
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc starcza na dlugo.
Jak Mikuś był mały zastanawiałam się nad huśtawką ktora sama huśta ale zrezygnowałam bo mala tolerancja wagowa jest i dziecko szybko urośnie a jak się przyzwyczai byłby problem.
I tak Mikołaj wykończył wibracje z tego bujaczka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...5767721efd68e79.html
http://www.fotosi...bd122c772be0465.html
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Silne te nasze chłopy, widziałam jak Twój dzielnie głowę podnosi. Dużo go kładziesz na brzuszku?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O jaaa! Jakie czaderskie oksy!
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wasze chlopaczki też śliczniutkie tylko maluszki jeszcze, kiedy mój był taki...
Teraz duży kawaler już z niego
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przystojniacha
ja Bernardowi też już muszę poszukać - bardzo nie lubi słońca, jak wychodzimy na zewnątrz to musimy go przez kilka a nawet kilkanaście minut oswajać ze światłem a i tak czasem zamyka oczy i płacze
obawiam się że może mieć po mamusi cienką siatkówkę
agusia młody większość dnia jest na brzuchu i głównie z taką głową do góry (zaczął ją tak podnosić jak skończył miesiąc, teraz już potrafi się opierać na jednej ręce a drugą czegoś szuka co można złapać), bo na plecach jest w stanie leżeć tylko jak śpi
najgorsze (a może najlepsze) jest to, że zaczął nam pełzać i potrafi przemieścić się już całkiem spory kawałek (zostawianie na łóżku na brzuchu nie wchodzi w grę) - a ma 7 tygodni
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ma foto jak był malutki i od razu podnosił głowkę - ale często potem leżał na brzuszku ze względu na pępuszek - teraz ma śliczny
A co do pełzania to ja mojego najbezpiecznej to zostawiam albo na podlodze na kocu albo w łózeczku albo na łóżku na plecach i daleko od końca, bo na podłodze na kocu pełza, obraca się wokół osi i w ogole się przemieszcza no ale mój ma 6 mies. więc tak jakby ćwiczy raczkowanie
No więc twój dianek Bernardzik silny chłopczyk
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój tylko na brzuchu śpi, na plecach co chwila się budzi i marudzi. Ale śmieszne jest to, że kładę go wzdłuż łóżka w już na karmienie mały budzi się w poprzek
nam jak tylko bernard zaśnie na brzuchu to go obracamy na plecy
nam tez się berni budzi w poprzek
my od wczoraj przerabiamy temat nosidła- młody nie chce siedzieć w chuście, bo bardzoo nie lubi jak mu ciasno (nawet zawijanie w rożek od urodzeni kończyło się wrzaskiem
i chyba kupimy Manduce... tylko chyba na nową nas nie stać
w sumie szwagierka ma, ale jeszcze używają przy swoim pięciolatku (chłopak nie chodzi i nosidło się przydaje)
Gość: grusia