Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rachel
Wydaje mi się, że nie. Siostra miała malucha który przy wprowadzaniu różnego rodzaju żywności do jadłospisu miał masę uczuleń na różne pokarmy. Musiała mocno kontrolowac i ograniczać. A teraz chłopak ma 11 lat i je wszystko jak leci. No i nie choruje jakoś specjalne często, wiec wydaje mi się że to jeszcze może się unormwać.
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak ja zawsze stosuje przy pleśniawkach właśnie Aphtin,jest bardzo skuteczny,trzeba go niestety wcierać gazikiem co jest dość bolesne.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrócilismy razem z zakupów - kupiliśmy dla tatusia tort -piękny jak na wesele
teraz szybko muszę posprzątać i sałatki robic na wieczór na ta imprezkę urodzinową
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A teraz mały ćwiczy na podłodze obroty
Gość: dianek
moja siostra miała alergie na różne rzeczy do 3 roku życia, później zaczęło przechodzić, teraz ma 8 lat i zero uczuleń
fryteczka
Postów 4254
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słyszałam, że pleśniawki znikają jak się posmaruje je moczem dziecka, z tym, że ja tego nie sprawdzałam...
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lekarka mi powiedziała ze na plesniawki dobra jest witamina c przepołowic tabletkę i posmarować język odczyn kwaśny i nie ma pleśniawek
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi raz lekarka na pleśniawki przepisała nystatyne ale tylko na recepte,a aftin też miałam i przeszło
fryteczka
Postów 4254
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4254
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: rachel
Octenisept mamy właśnie na pępek i tu sprawdził się świetnie, muszę poczytać ulotkę jak się podaje ale chyba na razie zostanę przy jednym i zobaczymy jak będzie.
Dzisiaj byłyśmy 2gi raz na spacerze. Qrde dziewczyny jak cudownie jest wyjść na dwór. Po 2 tyg siedzenia w domu i szpitalu.
fryteczka
Postów 4254
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
z ulotki pewnie wyczytasz - - do dezynfekcji jamy ustnej np. afty, resekcja zęba.
icotynato
Postów 784
Data rejestracji 23.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U Nas nie było pleśniawek (dziecko było karmione tylko piersia ) ale dam Wam jedną radę po każdym karmieniu trzeba podawać wit. C w kroplece, tylko niech Wam lekarz powie ile kropel bo ja nie pamietam-dawno temu to było
Gość: katrin22
Kurcze muszę kupić jhutro jakiś kremik na słonko, jaki polecacie???
Co do pleśniawek to Kubuś miał, a ja myślałam, że to osad z mleka, nic nie robiłam i zeszło, a drugim razem miał biały język, ale tak lekko i też myślałam, że to pleśniawki i smarowałam tym Aphtinem i czyściłam języczek mokrą pieluszką zamoczoną w herbatce rumiankowej.
Biały osad znikł jak tylko Kubuś zaczął pić soczek jabłkowy
Można zakwasić wit C
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do pleśniawek - to Mikolaj na szczęscie nia miał.