Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: maro
Ja mam nową pościel z Kubusiem Puchatkiem na sprzedaż
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do smoka to miałam w szpitalu i nie dawałam za bardzo w domu też nie za dużo żeby nie przyzwyczaić ale w końcu pediatra znajoma teściów powiedziała że należy dawać bo dziecko ma odruch ssania a poza tym smoczek w pewnym stopniu zapobiega śmierci łóżeczkowej bo dziecko ssie i nie zapomni oddychac przez to.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam z flaneli wg. mnie najlepsza i nic po wypraniu się z nią nie dzieje.
Gość: agasiam
Gość: dianek
a my nie musimy robić usg bioderek
pani doktor zbadała bioderka jak młody miał niecały miesiąc (były już rozwinięte) dopytała jakimi pieluchami i jakich firm pieluchujemy (babeczka w temacie- charlie banana nam kazała zakładać po 3 miesiącu bo są wąskie
agasiam chyba nie ma sensu sie spierac raczej nic nie wskórasz
Gość: katrin22
I byliśmy 3 razy, ale dziś był ostatni raz.
To z NFZ wizyty.
w krakowie tylko prywatnie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My od kilku dni na spacerek cieniutko ubrani. Spodenki skarpetki i bodziak z krotkim rekawkiem.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tato999
chyba za wcześnie na takie rozbieranie dziecka
powietrze jeszcze nie ogrzane i zimno ciągnie od nienagrzanej jeszcze ziemi
ja bym się bała ubrać tak cienko swojego dziecka
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale Wam fajnie z tymi spacerkami
Gość: emilka1705
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No chyba lepiej cieniutko, niż dziecko ma mi się zapocić a potem ma je zawiać...
dzisiaj jest 11 a na termometrze już 28 w cieniu... nie wiem co to będzie
emilka1705 my na biegunki dostaliśmy ORS 200, jak Berni miał miesiąc to dostawał po każdej kupce (a było ich trochę) po 1-2 łyżeczki tego kleiku
z wiekiem mamy zwiększać dawkę, gdyby się takie przygody pojawiały (przez alergię niestety się co jakiś czas pojawiają)
u nas ten kleik jest bardzo skuteczny, dicoflor 30 też pomógł błyskawicznie (biegunka była, ale z mniejszą częstotliwością i słychać było, że młodemu się lepiej trawi)
Dziż też jest upał, więc ubiorę go w body z krótkim i spodenki i skarpetki. Bo też w cieniu mamy 29 st
Dałamw czoraj 5 kropelek Zyrtec'u oby pomogło, dziś męża wysłałąm do apteki po jakieś robione kropelki do nosa.
Lekarka powiedziała, że jak on taki malutki, a już alergik to co będzie dalej
Powiedzcie, czy taka alergia już coś przesądza?
Mam wielką nadzieję, że nie....
Gość: rachel
A swoją drogą co podawałyśmcie na pleśniawki jeśli były? Ja wczoraj zapomniałam zabrać z przychodni recepty. W sensie wszystkie dokumenty oddała mi pani doktor w ksiązece i zapomniała włożyć. Poszłam wiec do apteki i dostałam apftin (nie wiem czy tak się to pisze) ale wiem że ona mówiła o jakimś preparacie na o, a w aptece nie mieli. Słyszałyście może o czymś takim?