Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi ja też widziałam
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: size
Gratulacje olbrzymie
Gość: emilka1705
Gość: nniewidzialnaa
Gość: rachel
Niedługo będzie trzeba zmienić nazwę wątku na konkursowiczki w ciąży i z maluchami:))
My dzisiaj mamy badanie bioderek. Mam nadzieje ze jakos pójdzie bo przyjmuja przez 1,5 godziny i wchodzi sie wg kolejnosci przybyia wiec mozliwe ze długo bedziemy czekac, a ostatnio w dzien mała tylko przy cycku by siedziała. W dzień si niewiele a w nocy potrafi sie budzic tylko na karmienie. Tez tak wasze maluchy robiły??
fryteczka
Postów 4253
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: dianek
Monika11
Postów 7714
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem niestety nic ;(
może też rodzi?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
Gość: allice
Katrin22 banan jak najbardziej zatwardza. Mój jak był mały to miał zatwardzenia po kaszce ryżowej z bananem. Gdy podawałam o innym smaku to wszystko było ok. Tak samo świeżego banana mogłam podać tylko trochę.
Benasia a może spróbuj podawać obiadki które nie maja w składzie gotowanej marchewki lub maja jej mało. Gotowana marchewka może wywoływać zatwardzenia. Moim zdaniem lepiej nie podawać też zupek z ryżem. Nie wiem czy gotujesz sama czy podajesz słoiczki ale moim zdaniem warto w takim wypadku samemu gotować obiadki. Można wtedy tak dobrać warzywa aby nie było kłopotów.
Gość: emilka1705
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyobrażam to sobie i robi mi się słabo... Koleżanka była u lekarza i najpierw muszą się pozbyć zaparć. Macie jakieś sposoby? Suszona śliwka trochę pomaga...
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutro idę do lekarza bo się boję...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
endzi1984
Postów 446
Data rejestracji 13.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje!!! a imie wybraliscie sliczne
Gość: grusia
Co do wypadania odbytnicy to uczylam sie na studiach ze glownie jest to dolegliwosc doroslych , u dzieci sie zdarza ale glownie u dzieci z mukowiscydoza chyba. Na pewno diagnostyka jest bardzo wazna. Niestety rodzice czesto pomagaja dziecku jak nie robi kupku dzien czy dwa a nie skarzy sie na nic. W ruch ida czopki, laktuloza itd - wtedy niestety organizm sie rozleniwia i po pewnym czasie kupka jest tylko po tych farmaceutykach. A tu trzeba diete zmienic, zadbac o wiecej ruchu,picie wody itd.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chce na jutro ugotowac krolika dla małego tylko nie wiem jak jeszcze...