Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Gość: grusia25
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie zakrapiałam uszu... Przy kąpieli myłam wacikami (nigdy pałeczką) i tyle. Obydwaj mają dużo woskowiny ale wszyscy lekarze mówili że mam myć tylko to co wycieknie i tego się trzymam. Ale muszę się przyznać że jak byliśmy na badaniu słuchu i pani wyciągała z ucha to urządzenie do pomiaru a ono było całe we woskowinie to mi głupio było
A nosek czyściłam tylko jak mieli katar. Tak to nie ma (chyba) zbytniej potrzeby... Jeśli miał któryś kozice to zakrapiałam każdą dziurkę po dwie krople i albo fridą wyciągałam (trzeba poczekać parę minut) albo na brzuch i same wypływały...
Gość: dianek
uszy czyścimy patyczkami - ale tylko małżowinę, nic w stronę bębenków nie pchamy bo bardzo łatwo je uszkodzić
jeśli chodzi o nos, to nam pani doktor mówiła żeby nie zakrapiać jeśli nie jest zatkany
kłaść na brzuch i jak będą blisko \wyjścia to ostrożnie je patyczkiem wyciągnąć (ale nie wkładać go do nosa, tylko przy brzegu)
uszy i nos ogólnie się same oczyszczają
dopiero jak są jakieś infekcje to trzeba interweniować - z nosem tak jak pisze beniaminowa - krople i frida
natomiast z uszami to już wedle zaleceń lekarza bo to delikatna sprawa
Gość: dianek
my wyciągamy patyczkami, bo od fridy lub innych gruszkopodobnych wyciągaczy jest taki wrzask że szkoda gadać... nie wiem co to będzie jak będzie miał katar
u mnie tez był wrzask na początku ale młoda już skumała ,że jej to pomaga i jak się do niej z aspiratorkiem zbliżam jak jej koziury chrapią w nosku to się cieszy i kopie nogami z radości
fryteczka
Postów 4252
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prosimy o głosy: http://konkurs.ha...T8pam1qPSb0.facebook
Można codziennie.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zagłosowane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
16 głosik poleciał
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
17
Gość: katrin22
23
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
25
Gość: rachel
26 głos
My dzisiaj na pierwszym szczepieniu. mała była bardzo dzielna, troche tylko krzykneła. teraz śpi. powoli zblizamy się do 5 kg
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My 26 mamy kolejne szczepienia. Mały w nocy był grzeczniutki
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W związku z tym bardzo was proszę o wsparcie nas
Aby głosy były ważne zastrzeżone jest że trzeba polubić najpierw profil fotografa:
https://www.faceb...bardzinskaFOTOGRAFIA
A potem nasze zdjęcie:
https://www.faceb...162156278&type=3
Będziemy bardzo wdzięczne jeśli polubiecie obie te rzeczy (najlepiej jeśli macie kont więcej to byłoby super z kilku bo konkurs trwa tylko do 10 czerwca). I jeśli możecie wyślijcie link do znajomych - będziemy baaaardzoooo wdzięczni