Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: bubulina
Gość: dianek
z tego co pamiętam to tutaj Agusia też tak wcześnie dostała
ja póki co 3 miesiące po porodzie i cisza - mam nadzieje że szybko nie wróci
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny wspomożecie nas? Prosimy bardzo o polubienie profilu fotografa a następnie naszego zdjęcia. POTRZEBUJEMY WAS
Gość: katrin22
Eko- Matki
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dostałam 2 m-ce po odstawieniu od piersi.
Katrin22 ja bym się bała, bo przecież w szpitalu wykonują też badania i chociażby dlatego warto zostać. Fakt, że człowiek sie jeszcze dodatkowo umęczy niż wypocznie, no ale coś za coś
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dwa miesiące po porodzie i już miałam drugi okres w maju. Też jeszcze wtedy karmiłam, niestety teraz już nie ;(
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
ja się zastanawiałam czy nie wyjść na własne żądanie dzień wcześniej, ale ostatecznie z powodu nieskończonej łazienki w mieszkaniu i wagi młodego, która nie chciała iść w górę - zostaliśmy tą dobę dłużej
następny poród? jeśli nie uda się w domu to wychodzimy ze szpitala zaraz po porodzie i wszystkich niezbędnych badaniach (w szpitalu w którym rodziłam robiono je kilka godzin po porodzie, później przez 2 dni się nie działo nic
oczywiście, jeśli z maluchem i ze mną będzie wszystko w porządku, w razie jakiejkolwiek niejasności czy ryzyka zapewne byśmy zostali (tak jak w tym przypadku - nie byłam pewna czy poradzimy sobie z tymi wahaniami wagi, więc zostaliśmy)
a w domu czułam się stokroć lepiej niż w szpitalu (to wielkie sprzątanie będę chyba wspominać do końca życia
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byliśmy dzisiaj z małym na basenie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: prodiament
http://extraprodu...o-najlepsze-dla-mam/
mirai
Postów 790
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powodzenia w konkursie:-)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Asia link nie doszedł od razu, a potem wyszliśmy z domu, jak to dalej aktualne to już klikam, już
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy nadzieję ze sie uda bo głosować można do dziś do godz. 20.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprzedaję sporo ciuszków dla dzieciaczków
ubranka w różnym stanie w różnych rozmiarach - i dla dziewczynek i dla chłopców
zapraszam w pierwszy link w mojej stopce (będę dorzucać jeszcze dziś i jutro)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój Benio kończy dziś 2 latka