Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Było dziś bo kąpieli i okladach i Ibum przez pewien czas ok 37,2 a teraz mały spi owiniety w mokre pieluchy i nadal 38,3...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem, jeżeli lekarz nie bardzo się zna to się Go zmienia na innego, tylko jeden w okolicy?
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Dolly ale mały ma praktycznie wciaz 38 z kreskami i pomimo leków nie spada .W dodatku od podania antybiotyku jakos nie widac poprawy. W takim wypadku wlaczyloby mi sie moje przewrazliwienie . I teraz poszlabym ze wzgledu na temperature ktorej zbic sie nie daje, zasiegnelabym porady innego lekarza - pediatry.Przepisany antybiotyk , coz ciezko powiedziec czy dobrze czy zle ale krzywdy dziecku nie zrobi zwlaszcza ze stan taki a nie inny.
Benasia a jaka specjalizacje ma Wasz lekarz skoro leczy tez dorosłych ?
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem też że często jest problem ze znalezieniem dobrego lekarza rodzinnego - dlatego mimo iż ten mój jest podobno najlepszy, chodzę prywatnie.
A dziś byliśmy pobrać małemu krew na badanie. Starszy w jego wieku miał fizjologiczną anemię i mały tez może mieć a poza tym poczuję się pewniej bo ja też z tych przewrażliwionych
beata21
Postów 1260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia Nasz lekarz jest pediatra (tzn lekarz Naszych Mikolajow - benasi i mojego)
Gość: agasiam
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewno tak. Mój też tak robi, jest pediatrą ale mnóstwo dorosłych chodzi do niego i kolejki są masakryczne
beata21
Postów 1260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niestety tak jest lekarz pediatra przyjmuje tez doroslych, bo to lekarz rodzinny
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osłuchowo był czysty bo był badany.
Czytałam na necie że to może być również 3-dniówka niby by się zgadzało ze nagle w dzień dostał goraczki a nic mu nie jest... Ale nie wiem co z gardłem czy jest chore czy nie, wiec chyba antybiotyk lepiej podam mu rano...
Mam nadzieje ze to przejdzie bo martwie się strasznie ta temperatura a w trzydniowce dochodzi do 40 stopni a potem wyskakuje wysypka...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia676
Postów 600
Data rejestracji 07.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje!!! polecam u nas Partykę, bardzo dobry lekarz
Gość: katrin22
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
Ja już wczoraj nieśmiało mówiłam o trzydniówce, bo objawy nasze dzieciaki miały podobne, a potem z racji leku (ceclor) co Wam przepisano. Ola wtedy, przez dwa dni miała bez zbijania ok. 39,4-6 a po 38,4-6. Była miła
Trzymaj się, jesteśmy z Wami - normalnie jakby mnie się to przytrafiło (ile choróbska naszych młodych zostawiają traumy...)
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Wg mnie lekarka, która badała Mikusia przypisała lek profilaktycznie (wymazu z gardła nie brała), a na gorączkę antybiotyków się nie przypisuje.
Ja osobiście udałabym się do innego lekarza, by zbadał dziecko ponownie. Być może także zaleciłby antybiotykoterapię.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia ja bym z małym od razu zrobiła rundę po lekarzach.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka