Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia trzymamy kciuki. Wiem że chcesz najlepiej (jak każda z nas) dla swojego dziecka i my też jesteśmy mamami. Założę się że też każda miała podobne dylematy. Od tego jest ten wątek. Mamy się wspierać i pomagać. Nie wydaje mi się żeby ktoś specjalnie Ci źle doradzał, raczej każda z nas napisała swoje zdanie. A Ty nie łykaj tylko przemyśl, zweryfikuj i rób to co uważasz za słuszne. Będzie dobrze!
Gość: dianek
nalałam do niekapka dzisiaj 100ml - ma wypić przez cały dzień, może będzie lepiej
(boję się trochę żeby mi go nie zatwardziło - bo jednak jest przeskok na modyfikowane i to z dodatkiem kaszki ryżowej)
grusia - mogę chcieć, ile to gram w sumie jest? ile przesyłka? (zwykłym listem jakimś)
w sumie pewnie za miesiąc można by powoli zacząć przechodzić na dwójkę (stopniowo oczywiście)
mężu dzisiaj kupi i HA (bo nam się kończy) i zwykły bebilon
będę próbować, a nóż nie będzie jakichś silnych reakcji i będzie wcinał normalne mleko
kurcze że nam lekarka się urlopuje do końca miesiąca..
Gość: kotek11
dzisiaj zniknęło raz 160, raz 150 - przestaje jeść jak się najada
chyba pije bo lubi - memła sobie tą wodę w buzi zadowolony
dzisiaj upał więc 100-150ml wody dostanie, zwłaszcza że coś kupki nie widać
Gość: kotek11
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W dodatku mały gdy czekałam dostał kropki różowe/czerwone na szyjce i z 1 strony na buźce - mówie dr że takie dostał a on że to od ciepła. Wróciłam do domu a mały już ma plamy czerwone na ramieniu rączce i dekolcie...
I taki ten nasz dr jest... Zapisalabym się do innego ale ten tu pod ręką jest a inni w innych miastach...
Teraz Mikołajek śpi - gdy zasypiał miał 37,9 stopnia wiec obłożyłam go mokrymi pieluszkami...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
zdaję sobie sprawę że może go przytkać i w ogóle - stąd też pomysł z pilnowaniem dopajania, żeby go właśnie nie przytkało
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nasz grubasek
http://imageshack...dsc80371024x768.jpg/
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcale nie grubasek
Śliczny i ma ogrooomne oczka
teraz nie wiem, będziemy ważyć w przyszłym tygodniu, miesiąc temu było 63cm i 6600g
krótki ale szeroki, wczoraj chciałam mu ubrać koszulę na 68 bo znajomi wpadali i kurde nie zapięła się bo za szeroki w barach
włoski to ma śmieszne - wytarły mu się z tyłu i po lewej stronie, po prawej i na górze dalej ma te z którymi się urodził (ciemne) a odrastają mu nowe już dużo jaśniejsze... i trochę nie wiemy jakie będzie miał ostatecznie
tak samo oczy - niby o mamie, ale dalej ma niebieskie, choć pojawiły się w środku jakieś zielone zarysy
taki jeszcze trochę mały niespodzianka
a blondaska chciałam
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Adi jak miał prawie 5 (bez tygodnia) ważył 7,150
Już nie długo jedziemy do lekarza to go zważy bo ciężki się ostatnio zrobił
chociaż całe szczęście do Twojego Benia mu jeszcze daleko - bo od noszenia to bym miała ręce już do kolan
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benia lepiej niech nie goni
A Adi jest drobny i dość długi (miał wtedy 67cm), ale teraz przytył - takie pysie mu się zrobiły
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z drugiej strony pytanie czy ktoś wie czy przy 3-dniówce są takie czerwone plamy? bo mały ma takie na ramieniu jednym i rączce, na szyi i dekolcie i poliku kropki czerwone taki posiew...
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sydariameki
Postów 1892
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam jeszcze sporo,ale pod język.
czerwone malutkie krostki, bez ropnych zakończeń, skupione w plamach
wg mnie to trzydniówka jeśli zsypało go w trzecim dniu gorączki... teraz temperatura powinna spadać jeśli to to