Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Dziewczyny dodałam na blog fajny przepis na szybkie ciasto i pyyyyszne, sama wpałaszowałam pół blachy
benasiu i jak Mikuś?
Gość: katrin22
Promocje w 5-10-15
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem ze Ibum co 8 godz można, a w międzyczasie kazali podawać czopki jak nie spada temperatyra to nastepnego - ale moje pytanie ile moge dac ich skoro nie spada nadal po czopku? a Ibum dopiero o 14 możemy wziąc...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia
Kule troche dziwne ze nie spada. A okłady robiłas ? Ja bym chyba zamowila jakas prywatna wizyte, martwilaby mnie ta niespadajaca temperatura. No sama nie wiem
Beniaminowa sto lat
Gość: dianek
nie wolno przekraczać jednorazowej dawki 10mg na klogram masy działa
można podawać 1 czopek 3 razy na dobę, ale nie częściej niż co 4 h
edit: a grusia pytała, sry, teraz dopiero zauważyłam
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia na moich czopkach jest napisane że max 4 czopki na dobę w odstępach min 4 h a najlepiej 6 h.
grusia dzięki
ee, 10 w tą czy 10 w tamtą, co to za różnica..
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a temperatura znow 38,3. okłady tzn mokra chusteczke nawilzana kłade lub wilgotna pieluche ale moze go wykapac?
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam,że sie wtrącam.Ale kąpiel jest jedenym z lepszych sposobów. Tylko pamiętaj,że temperatura musie byc tylko nieco niższa od obecnej temperatury dziecka.
Jak się przyzwyczai możesz znów nieco obniżyc temperaturę wody, tylko nie za dużo.
I na czółko jak najczęściej.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No faktycznie w takim wieku to eutanazja i do parku sztywnych
Gość: agasiam
chciałabym tyle mieć:) zdrówka i słodyczy aga życzy
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia, dlaczego nie pójdziesz dzisiaj do swojego pediatry?
Grusia ja też mam mieszane uczucia co do tranu, sama jadłam jak byłam mała, ale do dziś pamiętam ten smak bleee. Co do tych pestek to się nie wypowiem, bo nie wiem nic na ten temat.
Daj znać, co postanowisz w tej kwestii.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama nie wiem moze jutro jak co pojdziemy -zreszta nasza przychodnia tylko do godz 12 czynna... A dr wszsystkim dorosłym wypisuje te same lekarstwa na co by nie chorowali...
U nas przychodnia do 18 tej a w sobotę do 13. We worki i czwartki do 10 przyjmowane sa zdrowe dzieci. Szkoda ze nie każdy lekarz jest lekarzem z powołania.