Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mooniq82
jutro zaczynamy z marchewką
Gość: dianek
więc małymi porcjami i pamiętaj by dawać przy niej sporo picia (u nas nie ma zaparć pod warunkiem że po każdej łyżeczce marchewki jest łyk wody)
Gość: katrin22
Mój Kubuś ma od 3 dni zatkany nosek rano, ale po porannych wygibasach wszystko wraca do normy, u nas znów męczą ząbki, czy to 3-ki czy 4-ki już sama nie wiem, czuć jakby ostry kiełek, dziąsła białe, ehhh. Dziś była ciężka nocka, Kubuś 2 razy budził się z płaczem i dziś byłam zmuszona dać czopek Viburcol compositum, może uda się Małemu przespać spokojnie noc.
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój synek też dziś ma urodziny - skończył dwa latka
Sto lat i duuuużo, duuużo zdrówka dla synka
Gość: size
No faktycznie czas leci
jola29k
bardzo Wam kibicowałam, Ola urodziła się dwa m-ce wcześniej i byłam jako-tako na bieżąco. Cieszę się, że wszystko jest w porządku z Maleńką
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może masz rację Kasiu...
Kupie jutro wit. c i chyba bioaron czy coś podobnego.
Olbas mam i pokropiłam na kocyku ktory wisi na łózeczku wiec zapach sie unosi...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Asiu ja się nie dziwię, że się martwisz, bo sama panikuję jak Kubuś kichnie itp. zaraz mam czarne myśli, a jak zapłacze przez sen to lecę zobaczyć czy przypadkiem nie ma kataru, no schiza po prostu, ale zostało mi tak od czasu gdy Kubuś miał nawracające katary.
Mam pytanko do mam, które podają maluszkom jogurciki. Niedawno testowałam na Kubusiu zwykły jogurt owocowy Mullera bez konserwantów i żelatyny i nic MU nie było,a dziś kupiłam jogurciki bodajże z Bobovity (niby mają mniej cukru...), ale chyba jednak będę kupować zwykłe jogurty bez cukru i dodawać swoje deserki.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u nas ciezka noc - mały spał z nami bo przez katar nie mogł oddychac i co pol godz sie budził...
w dodatku w nocy miał 37,9 i musiałam dać Ibum...
Katar w dodatku ma dosyc gesty i utrudniający oddychanie...
a odciagac nie lubi i zywo protestuje...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://tablica.pl...e-warto-ID1weSR.html
pw
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jak Benio ma katar to robię tak:
Rutinacea (dla mniejszych ten Bioaron Baby)
Calcium + vit C
Pulmex na stopy i ramiona
i maść majerankowa pod nosek.
Trzymamy kciuki i zdrowia życzymy
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4247
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ja wlesnie szukam, zaraz zobacze co tam ciekawego masz
moj mały obecnie tez ma katarek , staram sie odciagac aspiratorkiem ale jest ciezko. Strasznie sie wyrywa, wiem,ze nie jest to przyjemne ale chce mu pomoc
wit.C dostaje + zelazo bo w badaniu krwi wyszło,ze jest troche za mało.
P.S. pochwale się
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój mały też dostaje żelazo... Dwa razy dziennie po 1ml. Podobno nie osadza się na ząbkach ale i tak się boję
fryteczka
Postów 4247
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Zawsze po zelazie daje malemu pic zeby sie spłukało i myje te 3 małe zabki
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka gratulacje
benasiu przypomniało mi się, że na lepsze oddychanie w czasie katarku smarowałam Kubusiowi klatkę piersiową olejkiem dla niemowląt z kropelką Olbasu albo smarowałam maścią rozgrzewjącą, ale nie pamiętam nazwy, potem poszukam opakowania to napiszę.
Pewnie NAsivinem psikasz, ale możesz kupić smoczek do inhalacji.
http://petitbebe....ji_NumiMed-1315.html