Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn uderzy bo np coś jest wysoko i chce siegnać albo ma coś w obu rekach i straci wtedy równowagę - no rózne są sytuacje a jako że ciągle w ruchu to dziś zaliczył 2stłuczki
Gość: grusia
A co do ugryzienia to u nas pierw wygladalo jak komar,pozniej zebral sie jakis plyn w srodku po czym pozostala pierw mocno czerwona teraz mniej zaogniona plamka, smarujemy fenistilem.Poki co uzyskalismy tylko bledszy kolor ale nie wiem czy to przez zel czy samo od siebie znika.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak bedziesz miała jakiś sposób to daj znać...
w poniedz. ide na kontol z małym to znow sie dr zapytam ale nasz nie bardzo sie zna... nie wiem czy do dermatologa nie trzeba bedzie isć...
a co do chodzenia i stania czy kucania, klekania - moj jest bardzo śmiały, niczego się nie boi, nie boi się że spadnie czy uderzy...
Właśnie jak jest na kolanach i opiera o coś i to jest ruchome np koszyk na zabawki to może byc stłuczka bo mu uciec moze sprzed rąk, albo gdy wstaje z 2 rękoma pełnymi np zabawek przy czymś to wtedy może polecieć bo stać samodzielnie tak dlugo nie potrafi jeszcze bez trzymania...
I
Gość: katrin22
U nas póki co skóra jak u niemowlaka, bez krostek, także skaza jakby zniknęła, co mnie bardzo cieszy, bo nie mamy ograniczeń żywieniowych. Mały wcina bułeczkę z masełkie, jogurciki, mm ogólnie lubi także mięsko, ostatnio gotowałam Mu cielęcinkę i schab i bardzo Mu smakowało, jedynie coś groszku nie lubi, za to fasolkę szparagową już tak
A ruchliwy się bardzo zrobił, pełzo- raczkuje, z pozycji leżacej sam siada i co dziwne sam woli rączkami się podciągać do siadu niż skorzystać ze szczebli np. w łóżeczku, na podłodze to samo. LUbi stać, ale zamiast stać spokojnie to sprężynuje i wiadomo co za tym idzie tu się uderzy tam walnie, ale twardy jest i rzadko płacze. Lubi spacerować jak Go za rączki trzyma.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Mikuś już zdrowy?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj nie mial już wczoraj wcale goraczki za to ma katar jeszcze taki gesty bakteryjny - meczy sie a ja sie mecze gdy trzeba odciagnac ale musze, bo on wtedy straszliwie krzyczy...
Nadal podaje antybiotyk bo 5 dni trzeba, daje tez wit. C, Calcium i Bioaron Baby...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Tak u nas nowe tez wypukle,pozniej zbiera sie jakby plynu troche po czym pozostaje plamka. Syn ma juz duzo bledsze, ja jeszcze jestem na innym etapie. Sadze ze musi zamo zejsc.
Gość: allice
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie musieliście czasem płacić za to?
juz nie raz widziałam takie castingi dla dzieci - ba nawet jako nastolatka byłam wraz z młodszym siostrzeńcem na jednym, robią foty i niby wybieraja ale nie że gdzieś coś wygrałeś tylko podpisz umowe zapłać zrobią portfolio i wyslą niby gdzieś a może uda się żeby gdzieś coś dostać - i to wg mnie naciąganie ludzi bo obiecują biorą pieniadze a tak naprawdę nie wiesz co dalej i dlatego nigdy się nie zdecydowaliśmy.
Ale wam życzymy powodzenia, może u was jest inaczej
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypróbuj Revalid, mi bardzo pomógł.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo niedługo przejdziemy na 3 i być może jeśli jakieś inne by odpowiadało to może zmienimy, aczkolwiek poki co 4 puszki enfamil 3 mam w domu juz kupione choć do najtańszych ono nie należy ale jak było w promocji udało sie kupic.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane