Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: eywa
zdrówka dla choruszków
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to do nacierania nie kupiłam bo troche tych rzeczy kupiłam i nie wiedziałam czy bedzie potrzebne a poza tym wydaje mi sie ze przy goraczce rozgrzewanie nie jest wskazane...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co w nim ci się nie podoba? bo miałam go wśrod swoich faworytów do kupienia...
Gość: dianek
też mam ten
i dla mnie jest rewelacyjny
dokładność idealna
jedyna wada - nie da się wyłączyć dźwięków
Gość: rachel
- albo jestem ułomna i nie umiem z niego korzystać
- albo baterie są słabe
- albo on jest do ....
bardzo często pokazuje różną temperaturę (tak o 0,3 stopnia)
w moim też nie da się dzwięku wyłączyć ale Dominisia zawsze patrzy z zaciekawieniem jak jej mierzę temeperaturę (choć wg termometru, nigdy nie miała wyższej niż 37)
Za to moje dziecko nie znosi gruszki do nosa...a mój mąż zawsze mnie do tego zadania wypycha twierdząc ze on nie da rady i mała bedzie sie złosciła...wiec w naszym domu od rzeczy nieprzyjmenych - obcinanie paznokci, czyszczenie noska - jestem ja
ja mierzę zawsze tak samo (przejeżdżam od środka czoła do skroni trzymając termometr w odległości ok. 0,5cm od głowy, na tyle wolno, że cały czas pomiaru zajmuje właśnie przejechani od środka czoła do skroni)
na co dzień pokazuje 36,6-36,7
przy gorączce też sprawdziliśmy - działa
Gość: grusia
A synek pierwszy dzien w przedszkolu - jakos tak pusto bez niego.
Gość: minia
balam za niego rok temu 100 zł ale bylo warto.
Nie wyobrażam sobie mierzyc temperatury inaczej.
Nie ufam tym termometrom do czoła. Mam wrazenie ze sciagaja temperature z toczenia ale moge sie mysić
A co do mierzenia to chyba nie powinno sie dotykac skóry - tak mi sie wydaje.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja pomiary porównywałam z rtęciowym i elektronicznym
wahania są 0,1 stopnia - czyli IMO jak najbardziej dopuszczalne
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel - jak Benio nam gorączkę złapał od niewiadomoczego to zabraliśmy ten termometr do przychodni, żeby porównać pomiary (nie wiedzieliśmy już czy może on nas oszukuje, czy młodemu faktycznie tak temperatura skacze)
porównaliśmy z dwoma przychodniowymi termometrami i wyniki niemal identyczne
ale pomiary tak jak pisałam - bardzo wolno od środka czoła do skroni, odległość ok. 0,5cm od skóry, w miarę możliwości cały czas taka sama (chociaż jak się dziecko wierci to ciężko z tym
popróbujcie, porównajcie do waszych głów, powinniście obczaić taki system żeby termometr działał perfekcyjnie
jak nam się udało to i wam się musi udać
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane