Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: size
Nie być
No, dosyć słodzenia bo się odchudzasz:)
Życzę siły i wytrwałości
I trzymam kciuki za nie kosztowanie ciast
Gość: dianek
chyba zdecydowanie powinnam odpocząć
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Ja miałam takie i były bardzo skuteczne.
http://allegro.pl...ada-i2651203947.html
A tak ogólnie u nas mononukleoza... Właśnie lekarka wyszła od nas. Jezuuuuu
Gość: grusia
To nie tak ze jestem zawsze mega zadowolona z dnia codziennego, ze wszystko łatwo mi przychodzi itd.
Poczatki byly takie sobie, synek ma juz 5 lat i od tylu jestem w domu, teraz mam drugie dziecko i mam wrazenie ze duzo dojrzalej podchodze do zycia, macierzynstwa. Łatwo nie mam - np maz od dzis do soboty wychodzi z domu o 6 rano a wroci przed 23 wiec nie pomoze przy dzieciach, nie zajmie sie mała, nie odbierze synka z przedszkola czy nie zaprowadzi go na zajecia dodatkowe ( 3 razy w tyg ). Jestem jednak z tych ktorych coraz wiecej obowiazkow motywuje a nie przytłacza. Cieszę sie ze mam co robic, o dziwo im wiecej pracy tym jakbym miala wiecej czasu na wszystko
P.S.U nas poki co bez angin z przedszkola ale juz tygodniowa nieobecnosc zaliczona a mloda wciaz ma katar bo zeby idą ,jesc nie chce wiec tez latwo nie ma.
Ja po prostu cieszę sie z tego co mam bo mogłabym nie mieć nic. A chwila słabosci ? Zdarza sie najlepszym
No i to jest imponujące
Choć kłód mogłabym mieć mniej ostatnimi czasy. No, ale byle do przodu
Gość: katrin22
Kłody kiedys ustawią sie w kładkę ktora pozwoli Ci łatwiej przejsc przez zycie
Gość: ewachem
No ja tak sobie myślę, że Grusia to moja siostra bliźniaczka
Liczę na to
Póki co boję się tej mononukleozy bardzo...
I chciałabym mieć pewność, ze moje dziecko jest pod właściwą opieką i dobrze zdiagnozowane. Trzeci antybiotyk idzie w ruch w ciągu miesiąca... A miało być tak pięknie...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak serio, to może sobie też teściową postawię przed oczami w chwilach słabości
Size, cholercia, leczycie w domu?
No w domu, jutro mamy podjechać po skierowanie na badania i upewnić się ostatecznie. Szkarlatyna odrzucona a Ola całą w bladoróżowych plamkach... Wszystko mnie swędzi...
A rano ponad 39 i ręczniki w ruchu.
Dobrze, ze ta lekarka mogła wpaść tak rano....
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dolly my to jesteśmy zorganizowane nie?
Ja tam w chwilach słabosci powtarzam słowa teściowej dom jest dla Ciebie, nie dla ludzi
A ja sobie powtarzam słowa mojego kolegi : Dom ma służyć Tobie,a nie Ty jemu
size macie dobrą lekarkę. Trzymam mocno kciuki, by wyniki były negatywne.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Waży już 10,80kg czyli trzykrotność wagi urodzeniowej
No i wstawiłam nowe dzisiejsze foto - możecie obejrzeć
https://www.faceb...p;type=1&theater
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia, masz zablokowaną galerię? Bo niestety nie mogę zobaczyć
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tiaa, żebyśmy chociaż udawać potrafiły, to nieeee, też za trudne
Ostatnio w rozmowie z moją mama, coś mówię, że przecież ja mam posprzątane, na co mama tak?, to ja biorę aparat i lecę zdjecia porobić
Size, to daj znać, jak po badaniach...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie, ale może dlatego nie możesz bo pewnie w znajomych cię nie mam kalisto1986? wyślij mi zaproszenie to zaraz cię dodam.