Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
dejzi z pieluchami jest dużo pracy jak masz ich mało - bo musisz prać codziennie i to jest wałek
ja piorę raz na 3-4 dni (zależy ile Benio leje itd)
i nie jest to żaden problem, bo ogólnie wstawienie pralki to chwila, a później wieszamy razem - tak sobie ustawiam żeby pora była odpowiednia do wspólnego wyskoczenia do ogrodu
a kupy niewiele mają do dodawania pracy - bo przecież tego się nie zapiera ani nic
walnął, to zdejmujesz i do kubła - czeka na pranie
jak nie ubrudził otulacza to otlacz dalej na pupę, a jak ubrudził to otulacz też do prania, a Ty bierzesz nowy
jednorazówkę też po każdej kupie musisz zmienić - a sama zmiana pieluchy niewiele się różni
robisz to samo, tylko pampek leci do kosza na śmieci, a wielo do kubła z brudnymi pieluchami
pampki wynosisz na śmietnik i jedziesz do sklepu po nowe, a wielo wrzucasz do pralki i później wieszasz pranie
przynajmniej u mnie to tak działa, nie wiem jak tam inne mamy się z tym zabawiają
tutaj namiary na nią: http://chusty.inf...owthread.php?t=75248
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
próbowałam ale jak się uda to 120-150ml wypije, ale i tak poczatek jest trudny i kreci głowa i jakby się przebudził to nie ruszy...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
Dzisiaj kupa już była gęsta i temperaturki nie ma, muszę częściej ponarzekać tu na forum.
A wiecie oświeciło mnie troszkę, bo my przez te kilka dni siedzimy w domu,a wcześniej dużo spacerowaliśmy i po powrocie dziecko mi zasypiało, a potem chętnie jadło obiadek, a teraz w tym domu się kisimy i może dlatego nie chciał jeść obiadków.
Zaraz zbieramy się na zakupy.
Ja chyba jestem przwrażliwiona, ale odkąd Mały miał prawie same katary, to chodzę jak koło jajka, może mi to przejdzie.
A wiecie co, śmeisznie to zabrzmi, ale mam sny, że idę do porodu, a nikt mi nie chce pomóc urodzić, a równo rok temu miałam takie obawy i w ogóle w powietrzu czuję poród. Za niecały miesiąc moja przyjaciółka będzie rodzić, może i mi się jakoś to udziela
jak opróżniam kubeł to daję 3-4 krople olejku z drzewa herbacianego
wrzucam pieluchę, zamykam przykrywkę i nic nie śmierdzi
oczywiście, jak się wiaderko otworzy to w nim pachnie siuśkami połączonymi z drzewem herbacianym, ale otwarcie i zamknięcie kubła to jakieś 5 sekund, więc raczej nam to nie przeszkadza
no i kubeł oczywiście od czasu do czasu trzeba umyć i przelać gorącą wodą (ot tak dla świętego spokoju
raczej sporadycznie
z resztą tam mi wejdzie max 5-6 pieluch, a co dopiero to nasze całe stado
kiedyś muszę wyprać wszystko na raz i zrobić naszemu stosikowi pamiątkowe zdjęcie
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u nas dziś 11 miesiąc Kubusia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wczoraj doszła paczka z allegro do przygotowań roczkowych
A u nas chyba też zęby bo baaardzooo się ślini, gryzie, a kupy takie rozwalone aż w niedzielę całego musiałam przebierać i kąpać a wczoraj nie było wiec myslałam ze zatwardzenie będzie a dziś znów rozwalona ale na szczęscie sie zmiesciła w pampersie.
I powiem wam że uzywam teraz akurat oryginalnych pampersow activ baby bo byly w kauflandzie w promocji za 39,99zł i są naprawdę fajne, aczkolwiek na poczatku nie byłam przekonana bo w huggiesach z tyłu jest gumka co sie ciągnie a tu nie widać ale boczki świetnie się okazuje ciągną więc skoro cenowo wyszło mi korzystniej niż huggies to póki co używamy pampków i mała dupka też jest zadowolona
U nas też kupa rzadsza niż zazwyczaj.
Byliśmy na spacerku, mały oczywiście zjadł pół bułki mlecznej z masełkiem, może zaraz zapije mlekiem i pójdzie spać, póki co wędruje wokół kojca.
Mi z all na razie przyszły barwniki do tortu.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo mój mimo zmeczenia sam się nie połozy ja go kładę i musze z tyłu za pleckami mu leżeć i go ręką obejmować i zasypia...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chyba te ząbki tak działają
Asiu daj foto swojego przystojniaka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo mojemu Mikołajowi dziś nie mogłam już założyć kapci a nosił rozmiar 20 i chyba większe będę musiala kupić...
Gość: eywa