Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4240
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z synkiem przytyłam nie całe 15 kg, ale przy mojej wadze początkowej to mnie to cieszyło, po porodzie moment zeszło, a jak przestałam karmić to rosłam i rosłam
Teraz nawet nie chce myśleć o tym
Gość: rachel
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Który tydzień?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
13
Gość: agasiam
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tam ja miałam foto na Krupówkach z Diabłem i Białym Misiem
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
ja od lat tam nie bywam, choć zakopane odwiedzamy dość często (no, teraz mieliśmy dłuższą przerwę)
bo nie ma po co
z resztą od ludzi typu białe kozaczki + różowa mini i całej atmosferki, która się w okół nich roztacza można uciec dopiero powyżej większości schronisk
ot taka polska tandeta...
dlatego coraz bardziej mnie ciągnie w alpy, tam trochę bardziej rozumieją co to kultura - zwłaszcza kultura miejsca
u nas już nie
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wpadłam do Was, bo w sumie nie mam się kogo poradzić, a wiem, że jest tu sporo osób, które były w podobnej sytuacji do mnie.
Jak większość z Was wie 16 sierpnia miałam zabieg łyżeczkowania, pierwszy okres dostałam 9 września, trwał długo bo ok. 6 dni, kolejny okres dostałam 11 listopada, trwał do 16 listopada, a 19 zauważyłam lekkie plamienia, a teraz śluz z domieszką krwi (nie wiele, ale jednak). Czy któraś z Was wie czy to coś poważnego?
Do lekarza wybieram się w listopadzie.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
U nas objawy 3- dniówki
Ale jakby tego było mało, to wczoraj mąż stłukł termometr rtęciowy (swój elektroniczny pożyczyłam i musiałam tym mierzyć). Ja w panice pozbierałam do słoiczka te drobinki rtęci, poodkurzałam, jeszcze z latarką szukałam tych kuleczek, potem dywan wyniosłam, wyszorowałam podłogę i zmieniłam dywan, salon się całą noc wietrzył. Ja spanikowana byłam, bo to trucizna. worek w odkurzaczu na szczęcie jest foliowy i mamy filtr hepa, to worek także zamknięty w słoiku, rury od odkurzacza na dworze się wietrzą. Ranyyy co ja przeżyłam, dziecko ma wysoką gorączkę i jeszcze ten termometr. Mężowi się zebrało za wszystko od razu, biedny nie specjalnie stłukł..eh
Dziś rozmawiałam z lekarką o tym termometrze i Ona się śmiała, że taka ilość nie truje, a jak wszystko zebrałam to nie ma powodu do paniki. Dziś znów zrobię z latarką poszukiwania, czy aby gdzieś kuleczka rtęciowa sięnie chowa.
Dziewczyny jak mogę się pozbyć tej rtęci? zanieść do apteki?ale co z tym workiem w słoiku.
Oby nic się nie stało od tej rtęci..już schizuję
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010 mój był sobie w termometrze
Gość: agasiam
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wiadomo, lepiej dokładnie sprzątnać. słoik rzeczywiście możesz zanieść do apteki, ewentualnie sanepid
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój na szczęście odpukać zdrowy.
Racja, tylko ja większość zebrałam, a pod narożnikiem zauważyłam kilka malusich drobinek i je odkurzyłam, na dywanie tez było szkoło i dywan także odkurzyłam i wyniosłam, mam nadzieję, że nocna kwarantanna mojego odkurzacza pomogła. Kupię chyba tą siarkę i zneutralizuję na spokojnie.
jorunn2010 ja tam o siebie się boję, tylko o MAłego, bo On raczkuje.., niby wizualnie nic nie widzę, 2h z mężem latarkami świeciliśmy po salonie, co zauważyyliśmy to sprzątneliśmy. Matko, zawsze tak jest jak sie swoje pozyczy i zostanie taki termometr.
Mam nadzieję, że do soboty przejdzie...