Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja także Pharmaton Matruelle brałam
Gość: katrin22
To nie wiem co lepsze, chyba ani jedno ani drugie. Ubieraj się cieplutko w takim razie i wypoczywaj pod kocykiem.
Z witamin polecam Femibion Natal 1, potem 2. Całą ciążę zażywałam i anemii ani niedoborów żadnych nie było. Ceny są różne, ja raz nawet zapłaciłam 55 zł za opakowanie Natal 2, a teraz patrzę, że w aptekach internetowych cena od 25 zł za Natal 1
Gość: rachel
Z tego co pamiętam w pierszym trymestrze nie wolno furaginu...ja dostałam w drugim przez pomyłkę wyników badań i mój ginekolog też ni był tym zachwycony...
Gość: grusia
Sis byla dzis na USG tym miedzy 12-14 tyg - wsio ok
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Furalgin i nawet ta moja końca dawka (większa niż zalecana normalnie), to na serio mniejsze zlo. Ja z nerkami od zawsze mam problemy, przeszłam już nawet kilka razy dziennie lądowania w szpitalu
Gość: rachel
No ja też z furaginem przed ciążą byłam można by powiedzieć w przyjaźni, a w II trymestrze taka dawka jak twoja powalila mnie totalnie. Bolały mnie nerki, nie mogłam wstać...no tylko moze to dlatego ze jak mówie dostałam nieotrzebnie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety wole przecierpieć przy furaginie niż dostać coś dużo silniejszego, lub wylądować w szpitalu.
Niestety wiem co mnie czeka i teraz lepiej niech się trzymają moje nieszczęsne kolana, chociaż do czasu wyleczenia nerek, bo jakoś nie chce brać pół apteki prochów
Gość: dianek
mnie też układ moczowy męczył w ciąży sporo
skończyło się pod koniec ciąży na mocnym antybiotyku
brak objawów stanu zapalnego a wyniki miałam co najmniej beznadziejne
wcinaj żurawinę (albo sobie kup żuravit lub podobny preparat - tylko bez dodatków, tylko żurawina i wit c) i polecam duuuużo wody z cytryną żeby wypłukiwać z siebie bakterie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety u mnie ciągnie się to od dawien dawna i ciężko je wyleczyć.
Mam 2 paczki furalginu, wcinam 6 dziennie i pewnie do następnej wizyty polepszy się na tyle, że będzie można to odstawić.
Teraz zmieniłam lekarza rodzinnego, mam świetną babkę, mimo,że kawał drogi od domu. Po ciązy ostro bierzemy się za wszystko, bo poprzednia lekarka wszystko olewała i tak bujałam się od jednego ataku, do kolejnego
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety sa to dwie kapsułki, bo DHA nie moze być w połączeniu, ale ja chwalę sobie
http://www.bangla...al-metafolin-400-dha
http://www.carmen...tabletek-30-kapsulek
generalnie, mnie lekarka powiedziała, że skład jest mniej więcej we wszystkich taki sam, ważne, aby miały dodatkowo DHA
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cenowo chyba też nie, bo zapłaciłam koło 60 zł za duże opakowanie.
Z tym dha czytałam, nawyżej dokupie, ale już nie w tym miesiącu ...
Gość: katrin22
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps ma może któraś na sprzedaż tuniki w rozmiarze 38 ?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może byc inny składnik, a może być psychika
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
znaczenie mają składniki dodatkowe, które wchodzą w skład nośnika leku
ja mam alergię na parę specyfików - za to mogę brać ich inne odpowiedniki - substancja czynna dokładnie ta sama, tylko substancje pomocnicze inne i jest ok