Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
długo mieszkaliśmy ze sobą tylko jako narzeczeństwo, i ślub nie był naszym priorytetem.
Najpierw przeczekaliśmy ślub mojej siostry, później szwagra - śmialiśmy się, że dajemy rodzicom odpocząć i dopiero wzieliśmy się my za przygotowania.
Ale mimo, że ja i perfekcyjność to nawet nie znajome, to też nie chciałam robić wszystkiego na szybcika. Ale to zależy od oczekiwań. Ja np szyłam sukienkę na zamówienie, najpierw przymierzałam w salonach różne kroje, żeby zobaczyć w jakim dobrze się czuje, później razem z krawcową robiłyśmy szkice i projekty, więc to też troszkę trwało, dużo było takich rzeczy, których nie dało się zrobić szybko.
Chociaż wyboru kamerzysty mimo poleceń strasznie żałuje i praktycznie nie mamy płyty, przez to, że wszystko zepsuł, tak orkiestre do dnia dzisiejszego uwielbiam. Ostatnio byłam na weselu gdzie też grali i byłam w szoku, że pamiętają nas z imion i nazwiska
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kamerzysta, fotograf, auto i kwiaciarnia - super
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: agasiam
a tak z innej beczki dziewczyny jak wasze maluszki bo mój ostatnio to straszny synuś mamusi wszędzie tam gdzie ja to i On. a jak mamy brak to płacz.w kuchni jak robie obiad to moje dziecko stoi przy mojej nodze i tryma się nogi. i tak już od tygodnia.
Gość: dianek
Benio ma faze na roznoszenie różnych rzeczy pomieszkaniu
im większe tym leprze
no i przesuwa krzesła, stolik w salonie, pudła przeróżne...
wczoraj M szukał pół wieczoru torby z laptopem - znalazł pod szafką w łazience
no i żre wszystko, pleśniawy mu jakieś wylazły, walczę sodą, na razie działa, mam nadzieję że szybko sobie pójdą.. (no ale cóż się dziwić, jak 2 dni temu u sąsiadów pół podłogi wylizał
a ja się zbieram żeby mu zacząć wreszcie gotować... coś mi średnio idzie
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Mój mały to od dawna przylepa mamusi, potuli się chwilkę i gdzieś idzie na czworaka, choć stawia już pierwsze kroczki, jednak na czworaka szybciej .
Niby dzieci w wieku 9 miesięcy to takie przylepy, ale mój zaczął jak miał jakoś 11 miechów i ma do teraz. Do kojca nie lubi iść, za to uwielbia się huśtać. W kuchennej futrynie mam haki na nuśtawkę i tylko powiem hasło husiu husiu i Mały już ręce do huśtawki wyciąga i w ten sposób mam Go na oku i mogę coś porobić.
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na samym cycu to on sobie może być do skończenia roku - po roku się możesz martwić
a tak serio - a mięcho mu dawałaś?
bo mój bez mięsa nic nie tknął... i mu zostało
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie, ma jeszcze czas, na razie Twoje mleko w zupełności mu wystarczy, jak się niepokoisz to porozmawiaj z pediatrą.
A nie chce jeść inaczej niż z piersi, czy żaden inny smak mu nie odpowiada? Bo jak o smak chodzi, to możesz na łyżeczce, do swojego mleka dodać odrobinę marchewkowej ciapki, czy startego jabłuszka i tak stopniowo przyzwyczajać do innych smaków.
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
monia - mój marchewką i jabłkiem też pluł
za to odrobina indyka z marchewką już była pycha
ok 17 dostaje obiadkowe danie, później przed snem mleko
i odkąd mamy taki układ to przesypia całe noce
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do przylep to wiele moge wam na ten temat powiedziec - bo moj mimo ze ma rok to ciagle mama i mama, mama... i wszedzie musi isc ze mna, nawet nie chce isc do babci, nie pozwoli mi isc zrobic pranie musi ze mna ostatnio nawet do toalety chodzimy razem
I mimo ze potrafi sam chodzic to czesto przychodzi i czepia sie mojej nogi ze chce na ręce.
Ale generalnie słodki jest a taki przylepny osttnio bardzo mocno bo zęby znow dokuczaja i chyba źle sie czuje a ponadto bardzo mocno związani jestesmy razem bo wszystko zawsze razem robilismy i bylismy razem wiekszosc czesc dnia
Gość: katrin22
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj to nawet gdy tate ma to musi miec i mame i sie przyczepia do mnie - taki mój cycuś
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj to nawet gdy tate ma to musi miec i mame i sie przyczepia do mnie - taki mój cycuś