Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
młodego katar coś łapie (z resztą mnie też) więc posiedzieliśmy na zewnątrz ponad 2h
pogoda cudna
za to się okazało że nie mamy kombinezonu dla młodego
Gość: allice
dziękuję
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy ten sam problem, młody w kurtce śmiga więc na razie naubierany, i pod kocykiem.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
tylko kurtka niby na 80 ale w barkach wąska...
jutro będę coś kombinować, dzisiaj już nie mam siły
(ostatni raz w życiu byłam na zakupach w sklepie, od dziś kupuje tylko i wyłącznie online... tanio, szybko, bez tłumów...
sklepy tradycyjne to jakaś porażka - to tak po dniu dzisiejszym stwierdzam...)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja lubię chodzić po wyprzedażach, ale sama i bez obstawy. Nienawidzę tego robić w towarzystwie, a już najmniej iść z mężem na zakupy Aga no szybciej, ile czasu można spodnie wybierać ble ble. A tak mi nikt nie truje.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No mój miał body dł. rękaw, cienką bluzkę, rajtuzki, na to spodnie narciarskie, kurtka, kozaczki, czapka, szalik i rękawiczki - no i ciepły śpiworek
Było mu cieplutko
Na dłużej też bym się bała wyjść ale na chwilkę to dla zdrowotności zwłaszcza że na szczęście mały gorączki nie ma.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie zimno, ale w dzień jak jest goraco czasem w pokoju to okno otwieram górą tzn rozszczelniam i fajne świeże rzeźkie powietrze wlatuje i się miesza z tym ciepłym
Zaraz jak mały sie obudzi idziemy na Barbórki imieniny niedaleko bo zaledwie z 200m ale na cebulę będę musiała ubrać bo teraz większy mróz...
Gość: katrin22
A mój już po kąpieli, bawi się, mleczko wypił, jeszcze kolacja i kłądę Go spać, moja mama będzie Go pilnować a my z mężem idziemy na rodzinną imprezę
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedna. Ja tylko raz w życiu miałam mega kaca przez dwa dni, jak piliśmy wino w cztery osoby i każdy kupił inne. Dwa dni jak zwłoki się czułam, a jeszcze wieczorem trzeba było iść na uczelnię.
Kurde ale mi się spanie włączyło dzisiaj, na niczym nie mogę się skupić.
ale cały czas inne (zwykłe, pszeniczne, ciemne miodowe, orkiszowe - po pół kufla się piło)
i tak mnie to ścięło że szkoda gadać
nigdy więcej takich zabaw
a dzisiaj jak uda nam się kupić (byliśmy w 3 sklepach i wszędzie wykupione) - będzie grzaniec galicyjski
w sumie ma labę do Nowego Roku
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz w ciąży, to dźwigiem mnie nie można doprosić się,żebym gdzieś wyszła
Pewnie jak urodzę to wróci mi chęć na sabaty czarownic jak to mówimy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja lubie wyskoczyć do kina z babkami, taka odskocznia.
Tylko ja jestem w o tyle komfortowej sytuacji, że zawsze jak chcieliśmy wyjść gdzieś ( nawet jak Domiś był malutki) to nie mieliśmy problemu, nawet mogliśmy wyskoczyć sami na weekend- chociaż przyznam, ze odkąd Dominik jest duży, to już nie lubie jeździć bez niego, bo jest doskonałym towarzyszem do zwiedzania.
Gość: size
Też uważam, ze najlepszy
Znakomicie wstrzeliliście się w dzień
A'propos zakupu kombinezonów itp.
powiem Wam, że w sklepach wszystko prawie powybierane. My wyruszyliśmy dziś o 13 i wróciliśmy po 21. Nawet nie chce mi się liczyć w ilu byliśmy.
Wyprzedaże póki co dopiero się zaczynają, ludzi ogrom, koszmarnie dużo, a to co mogłabym mojej kupić to całość zimowa z KappAhl lub Cubus za prawie 6 stów. Jezuuu, oni poszaleli.
I zostałam póki co z wszystkim przymałym - jutro druga wyprawa.
Trochę boję kupić się przez All bo różnie bywa z rozmiarami, a potrzebuję na już.
i porównuje wymiary z tymi allegrowymi, można dopuścić 1cm różnicy i będzie ok
ja ciuchy kupuje tylko i wyłączeni przez internet bo są znacznie tańsze niż szklepowe, z rozmiarami nie mam problemu, już na pamięć znam nasze długości i szerokości