Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia współczuje CI podróży autem u nas -10 stopni, ja zimą jak bym mogła to tylko busem bym jezdziła do pracy teraz gorzej bo małego muszę rano do żłóbka przetransportować jakoś.
Gość: joaska81
Słodkie maluchy, ale ja bym uważała z udostępnianiem tak zdjęć. Kiedyś czytałam taki artykuł i mam od tej pory fioła na punkcie prywatności dzieci.
Gość: katrin22
dejzi też się męczymy. Wczoraj wieczorem zaatakował małego katar, dziś cały dzień Go męczył. Wyciągnąć sobie nie dał, dwa razy na siłę udało mi się odciągnąć, ale kichał dużo, to odkichiwał większość, kasłał tylko z rana, no może potem ze 2 razy. Zobaczę jak będzie jutro i pewnie na dniach do lekarki pojedziemy. Mnie noc ciężka czeka, już ze 3 razy byłam nosić Kubusia, bo nos Mu zatyka.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To - mam nadzieję - szybko minie. Moja to miała - trzy dni nie jadała i prawie nie piła, pierwszego dnia myślałam, że zęby. Drugiego po południu wylądowałam na doraźnej. Trzeciego syropek zaczął działać (antybiotyk też niestety był).
Dianek, ty mnie nie denerwuj z tymi butami. Zamówiłam ostatecznie boskie kozaczki z reniferkami 20/21 (moja malutka jest) i czekam. I mam nadzieję, że będą ok...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agasiam
Gość: joaska81
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że w aucie klima, to szybko się nagrzało. Jestem już w domku
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa Adi już bardzo ładnie chodzi, kurujcie sie
Ty Kasiu też uważaj na Kubusia, mam nadzieję że nic więcej was nie złapie
My też jutro do dr bo Mikuś czasami kaszle, nie często ale mimo wszystko... dodatkowo katar
Na szczęście gorączki brak
A gryzie wszystko - nawet dziś jak byliśmy u znajomych to próbował ich poduszke z kanapy
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: size
No wiem, gdyby chodziło o dżinsy, bluzy itp. to nie byłoby większego problemu. Z kurtką zimową też nie, bo mamy płaszcz (wymiary pod pachami i rękawy jestem w stanie ocenić). Ale spodni narciarskich/ocieplanych nie mam do czego porównać. Po moich sklepowych podróżach mogę powiedzieć,że nawet szelki na gumach mogą być nie takie... Mimo, że z regulacją długości.
Oglądałam też kombinezony na Allegro, tych firm co znam, i ceny uważam za sporo zawyżone - na granicy opłacalności - tym bardziej, ze taki aktywny 3 latek to już szkodnik niestety (przetarcia, rozerwania, dziurki).
U nas stanęło za zakupy on-line w smyku. Wcześniej przymierzaliśmy rozmiary w paru różnych (bo w żadnym nie było jednocześnie góry i dołu z naszego rozmiaru).
Nie jestem zadowolona, chyba nawet z wyboru, ale boję się, ze za chwilę nic nie kupimy.
Gość: dianek
oni teraz często robią akcje z darmową wysyłką w ogóle więc wtedy bez żadnych kosztów można zamówić, przymierzyć i jak coś to odesłać
idą górne dwójki
ma dolne jedynki i teraz będą górne dwójki... coś nie pokolei
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha coś dziwnie
My powinniśmy w środę na szczepienie, a młody kaszle dalej, czasem mu z noska cieknie. Nie dam go zaszczepić. Bo oni w przychodni to szczepią jak leci, nie patrząc dokładniej na stan zdrowia dziecka.
u nas szczepią dzieci z katarami itp a to jest masakra dla organizmu, absolutnie nie powinno się tak robić
niedawno był artykuł jakiejś babki (psorka z wawy chyba z resztą) na temat tego by nie szkodzić szczepionkami, przede wszystkim nie szczepić gdy organizm jest osłabiony
ja w ogóle nie zamierzam w zimie szczepić, nasza lekarka już o tym wie
szczepimy tylko w sezonie letnim gdy młody jest w pełni zdrowy i dobrze się czuje
tak samo nie powinno się szczepić jak dziecko ząbkuje
a co do tych uśmiechów - no jak faktycznie mu te dwójki teraz wyjdą a nie zatrzymają się to będzie przezabawnie
Gość: rachel
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dam dziecka nawet z katarem szczepić. Ostatnim razem miał lekki, lekarka stwierdziła, że suche powietrze i mały był zaszczepiony. Potem się z tego tylko zapalenie oskrzeli zrobiło. Do tej pory wyjść z choróbska nie możemy i mały pokasłuje, czasem cieknie z nosa. Zaraz dzwonię do przychodni, żeby przenieść termin na styczeń. Malutki musi być zdrowy a nie.
rachel, a co jej ta teściowa zrobiła, że mała nie mogła dojść do siebie?
Gość: rachel
Co do szczepień w tym tygodniu idziemy na kontrole i będziemy rozmawiać o szczepieniu. Planuje po świętach pod koniec stycznia. Też nie pozwoliłabym szczepić chorego dziecka.
rachel współczuje biedna córcia i mama.