Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bezet
Gość: bruce
choć mnie do łez rozbawia już sam Twój rewelacyjny avatar
Gość: bezet
Twojego nie pobije
pozwolę sobie się nie zgodzić
Gość: jenny21
dobre!
edith
Postów 2549
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam to ale jako kawal
Gość: regusia
Celnik sprawdza bagaże podejrzanego faceta, wracającego do Polski z zagranicznych wojaży:
- A co pan ma w tych butelkach?...
- Eeeee........ tam jest tylko święta woda z Lourdes!.. - odpowiada beztroskim tonem mężczyzna.
Celnik otwiera jedną z licznych butelek, wącha i wyraźnie czuje zapach alkoholu...
- Toż to jest spirytus! – woła do faceta, oburzony.
Na to tamten, udając zabobonnego i wielce zdziwionego:
- Patrz pan, zaś cud!
Gość: beata82roksana82
- Jak byłem młody, pojechałem na safari. Niestety, zepsuł mi sie samochód. Wziąłem strzelbę i zacząłem przemierzać sawannę pieszo. Nagle z wysokiej trawy wyskakuje na mnie lew. Mierzę do niego z karabinu, strzelam... Niestety karabin nie był nabity. No to ja zaczynam uciekać. Lew coraz bliżej. Dobiegam do wielkiego baobabu. Odwracam się, widzę, że lew jest coraz bliżej. Gdy był tak blisko, że widziałem jego ślepia, lew wyskoczył. Zesrałem się...
- Nic nie szkodzi dziadku - odpowiadają wnuczęta - każdy w takiej sytuacji by się zesrał.
- Nie, nie wtedy. Teraz się zesrałem.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hihhi... doobre
agusia200189
Postów 125
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Domyślam się o czym myślisz, ale zapewniam cię, że ona i ja jesteśmy tylko współlokatorami. Nic nas nie łączy.
Tydzień później Justyna pyta się Jaśka:
- Słuchaj, nie chce nic sugerować, ale od ostatniego obiadu z twoją matką, nie mogę znaleźć mojej pamiątkowej cukierniczki. Chyba jej nie wzięła, jak myślisz?
Jasiek zdecydował się napisać list do matki:
Droga mamo, nie piszę, że wzięłaś pamiątkową cukierniczkę Justyny, nie piszę też że jej nie wzięłaś. Fakt jednak pozostaje, że od kiedy byłaś u nas na obiedzie tydzień temu, nie możemy jej znaleźć.
Odpowiedź przyszła parę dni później.
Drogi Jasiu, nie twierdzę, że sypiasz z Justyną, nie twierdzę też, że z nią nie sypiasz. Faktem jednak pozostaje, że gdyby Justyna spała we własnym łóżku, już dawno by ją znalazła.
Kontrowersyjna lekcja geometrii.
Nie od dziś wiadomo, że profesja nauczycielska to ciężki kawałek chleba. Żeby przekazana na lekcji wiedza trafiła do wyobraźni młodych ludzi i została zapamiętana na długo, trzeba się wykazać dużą pomysłowością. Tak zrobił pewien amerykański nauczyciel.
Mężczyzna uczący w Corner High School w Alabamie starał się wytłumaczyć swoim uczniom zagadnienia związane z kątami i liniami równoległymi. Postanowił, że za przykład posłuży mu... zamach na prezydenta Obamę.
Tłumaczył, jakie są rodzaje kątów i powiedział, w jakiej pozycji i pod jakim kątem musieliby ustawić się uczniowie, żeby zastrzelić prezydenta.
Nietypową lekcją geometrii zainteresował się Sercet Service (Tajna Służba USA). Nauczyciel został przesłuchany w tej sprawie, jednak zarówno władze szkoły, jak i rodzice uczniów nie zamierzali wyciągać wobec niego żadnych konsekwencji, gdyż nauczyciel z całą pewnością nie instruował, jak dokonać zamachu.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Konkurs Akcja PCK: Oddaj krew i wygraj samochód
https://www.e-konkursy.info/articles-1-65237.html
Ludzie będą padać, jak muchy
Gość: marielu
jak go wrzuciłam w top teraz liczyłam właśnie że wykończę konkurencje
Gość: krynia
jesteście bez serca