Popraw sobie humor...

Gość: bezet

#3450744 Napisano: 11.06.2010 05:44:04
http://mistrzowie.org/ Niektóre komentarze są naprawdę zabójcze emotka
0 0

Gość: bruce

#3450749 Napisano: 11.06.2010 05:46:00
bezet napisał(a):

emotka
choć mnie do łez rozbawia już sam Twój rewelacyjny avatar emotka emotka
0 0

Gość: bezet

#3450760 Napisano: 11.06.2010 05:48:29
bruce napisał(a):

bezet napisał(a):

emotka

Twojego nie pobije emotka emotka
0 0

#3450762 Napisano: 11.06.2010 05:50:14
bezet napisał(a):

bruce napisał(a):

bezet napisał(a):

emotka

Twojego nie pobije emotka emotka

emotka
pozwolę sobie się nie zgodzić emotka
0 0

Gość: jenny21

#3450795 Napisano: 11.06.2010 06:01:34
marielu napisał(a):

Działo się to na prawdę, dwa dni temu , na poczcie
godzina 16.00 długi ogonek ludzi :

dzieć: Mamo kup mi tę gazetkę , plosie....
mama: Nie syneczku, byłeś dziś bardzo niegrzeczny, nie zasłużyłeś..
dzieć: Mamusiu ale ja już będę grzeczny obiecuje, no kup...
mama: nie ma mowy, jak prosiłam byś posprzątał to schowałeś sie w szafie a do tego urwałeś kółko od auta .. nie mogę spełnić twojej prośby
dzieć : Ale mamo, prosze!! Zobacz tam jest ( tu nie zapamiętałam o co dzieć zabiegał bo słuchałam jednym uchem)
mama: nie kupie i koniec dyskusji ( już nerwowa)
dzieć: Mamo kup gazetkę !! Jak mi nie kupisz to powiem babci że całowałaś tatusia w siusiaka emotka emotka emotka

Mina mamusi - bezcenna emotka

dobre!
0 0

edith

#3450801 Napisano: 11.06.2010 06:03:14
jenny21 napisał(a):

marielu napisał(a):

Działo się to na prawdę, dwa dni temu , na poczcie
godzina 16.00 długi ogonek ludzi :

dzieć: Mamo kup mi tę gazetkę , plosie....
mama: Nie syneczku, byłeś dziś bardzo niegrzeczny, nie zasłużyłeś..
dzieć: Mamusiu ale ja już będę grzeczny obiecuje, no kup...
mama: nie ma mowy, jak prosiłam byś posprzątał to schowałeś sie w szafie a do tego urwałeś kółko od auta .. nie mogę spełnić twojej prośby
dzieć : Ale mamo, prosze!! Zobacz tam jest ( tu nie zapamiętałam o co dzieć zabiegał bo słuchałam jednym uchem)
mama: nie kupie i koniec dyskusji ( już nerwowa)
dzieć: Mamo kup gazetkę !! Jak mi nie kupisz to powiem babci że całowałaś tatusia w siusiaka emotka emotka emotka

Mina mamusi - bezcenna emotka

dobre!

Znam to ale jako kawal emotka
0 0

Gość: regusia

#3450822 Napisano: 11.06.2010 06:10:13

#3454548 Napisano: 13.06.2010 12:58:10
(Taki z brodą.... tak starą , jak ja... chodził za mną kilka dni, postanowiłam się podzielić)

Celnik sprawdza bagaże podejrzanego faceta, wracającego do Polski z zagranicznych wojaży:
- A co pan ma w tych butelkach?...
- Eeeee........ tam jest tylko święta woda z Lourdes!.. - odpowiada beztroskim tonem mężczyzna.
Celnik otwiera jedną z licznych butelek, wącha i wyraźnie czuje zapach alkoholu...
- Toż to jest spirytus! – woła do faceta, oburzony.
Na to tamten, udając zabobonnego i wielce zdziwionego:
- Patrz pan, zaś cud!
0 0

Gość: beata82roksana82

#3458098 Napisano: 14.06.2010 04:29:57
W kominku płonie płomień. Przed kominkiem, na bujanym fotelu siedzi dziadunio. Wokół dziadunia siedzą wnuczęta i słuchają jego historii:
- Jak byłem młody, pojechałem na safari. Niestety, zepsuł mi sie samochód. Wziąłem strzelbę i zacząłem przemierzać sawannę pieszo. Nagle z wysokiej trawy wyskakuje na mnie lew. Mierzę do niego z karabinu, strzelam... Niestety karabin nie był nabity. No to ja zaczynam uciekać. Lew coraz bliżej. Dobiegam do wielkiego baobabu. Odwracam się, widzę, że lew jest coraz bliżej. Gdy był tak blisko, że widziałem jego ślepia, lew wyskoczył. Zesrałem się...
- Nic nie szkodzi dziadku - odpowiadają wnuczęta - każdy w takiej sytuacji by się zesrał.
- Nie, nie wtedy. Teraz się zesrałem.
0 0

ziolko

#3458117 Napisano: 14.06.2010 04:35:35
beata82roksana82 napisał(a):

W kominku płonie płomień. Przed kominkiem, na bujanym fotelu siedzi dziadunio. Wokół dziadunia siedzą wnuczęta i słuchają jego historii:
- Jak byłem młody, pojechałem na safari. Niestety, zepsuł mi sie samochód. Wziąłem strzelbę i zacząłem przemierzać sawannę pieszo. Nagle z wysokiej trawy wyskakuje na mnie lew. Mierzę do niego z karabinu, strzelam... Niestety karabin nie był nabity. No to ja zaczynam uciekać. Lew coraz bliżej. Dobiegam do wielkiego baobabu. Odwracam się, widzę, że lew jest coraz bliżej. Gdy był tak blisko, że widziałem jego ślepia, lew wyskoczył. Zesrałem się...
- Nic nie szkodzi dziadku - odpowiadają wnuczęta - każdy w takiej sytuacji by się zesrał.

hihhi... doobre
emotka
0 0

agusia200189

#3458159 Napisano: 14.06.2010 04:48:27
Jaś zaprosił swoją mamę na obiad w mieście, w którym studiował i gdzie wynajmował małe mieszkanko razem z koleżanką Justyną. Jednak, kiedy matka przyjechała do synka, nie mogła nie zauważyć, że współlokatorka syna jest wyjątkowo ładną i seksowną blondynką. Jak to każda matka zaczęła się zastanawiać, czy aby z tego ich wspólnego mieszkania nie wynikają jakieś problemy. Syn zauważył, jak matka patrzy na Justynę i kiedy byli sami powiedział:
- Domyślam się o czym myślisz, ale zapewniam cię, że ona i ja jesteśmy tylko współlokatorami. Nic nas nie łączy.
Tydzień później Justyna pyta się Jaśka:
- Słuchaj, nie chce nic sugerować, ale od ostatniego obiadu z twoją matką, nie mogę znaleźć mojej pamiątkowej cukierniczki. Chyba jej nie wzięła, jak myślisz?
Jasiek zdecydował się napisać list do matki:
Droga mamo, nie piszę, że wzięłaś pamiątkową cukierniczkę Justyny, nie piszę też że jej nie wzięłaś. Fakt jednak pozostaje, że od kiedy byłaś u nas na obiedzie tydzień temu, nie możemy jej znaleźć.
Odpowiedź przyszła parę dni później.
Drogi Jasiu, nie twierdzę, że sypiasz z Justyną, nie twierdzę też, że z nią nie sypiasz. Faktem jednak pozostaje, że gdyby Justyna spała we własnym łóżku, już dawno by ją znalazła.
0 0

#3458239 Napisano: 14.06.2010 05:08:04
z dzisiejszej prasy:
Kontrowersyjna lekcja geometrii.
Nie od dziś wiadomo, że profesja nauczycielska to ciężki kawałek chleba. Żeby przekazana na lekcji wiedza trafiła do wyobraźni młodych ludzi i została zapamiętana na długo, trzeba się wykazać dużą pomysłowością. Tak zrobił pewien amerykański nauczyciel.
Mężczyzna uczący w Corner High School w Alabamie starał się wytłumaczyć swoim uczniom zagadnienia związane z kątami i liniami równoległymi. Postanowił, że za przykład posłuży mu... zamach na prezydenta Obamę.
Tłumaczył, jakie są rodzaje kątów i powiedział, w jakiej pozycji i pod jakim kątem musieliby ustawić się uczniowie, żeby zastrzelić prezydenta.
Nietypową lekcją geometrii zainteresował się Sercet Service (Tajna Służba USA). Nauczyciel został przesłuchany w tej sprawie, jednak zarówno władze szkoły, jak i rodzice uczniów nie zamierzali wyciągać wobec niego żadnych konsekwencji, gdyż nauczyciel z całą pewnością nie instruował, jak dokonać zamachu.
emotka
0 0

joan

#3458772 Napisano: 14.06.2010 07:47:31
Właśnie zobaczyłam w bazie następujący konek:

Konkurs Akcja PCK: Oddaj krew i wygraj samochód
https://www.e-konkursy.info/articles-1-65237.html

Ludzie będą padać, jak muchy emotka
0 0

Gość: marielu

#3458949 Napisano: 14.06.2010 08:37:58
joan napisał(a):

jak go wrzuciłam w top teraz liczyłam właśnie że wykończę konkurencje
emotka emotka emotka
0 0

Gość: krynia

#3458963 Napisano: 14.06.2010 08:42:32
marielu napisał(a):

joan napisał(a):

emotka emotka emotka

jesteście bez serca
emotka emotka emotka
0 0

smsowicz

#3459198 Napisano: 14.06.2010 10:33:49
Pomysł na obrączkę zaręczynową
http://www.allegr...jatkowy_tymbark.html
0 0

sambolera

#3459209 Napisano: 14.06.2010 10:57:13
krynia napisał(a):

marielu napisał(a):

joan napisał(a):

emotka emotka emotka

jesteście bez serca
emotka emotka emotka

emotka
0 0

zaczytana-pola

#3459214 Napisano: 14.06.2010 10:59:25
sambolera napisał(a):

krynia napisał(a):

marielu napisał(a):

joan napisał(a):

emotka emotka emotka

jesteście bez serca
emotka emotka emotka

emotka

Gdyby było bliżej, to już bym tam była emotka ale kiepsko u mnie z ilością krwi, więc nijaka ze mnie konkurencja emotka
0 0

Gość: katrin22

#3459234 Napisano: 14.06.2010 11:06:49
ziolko napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

hihhi... doobre
emotka

emotka
0 0

Gość: katrin22

#3459239 Napisano: 14.06.2010 11:10:12