WC - rozmowy o wszystkim

defed

#6432579 Napisano: 24.11.2017 10:58:29
ace napisał(a):

ile może kosztować wyniesienie lodówki z piwnicy (parterowej), przewiezienie jej i wniesienie na 5 piętro (jest winda)? I gdzie kogoś takiego szukać? Firmy przeprowadzkowe zajmują się takimi drobiazgami? Może ktoś polecić kogoś w Krk?

Nie pomogę konretnie, ale popytałabym o to w sklepach z RTV AG, ew. w salonach meblowych. Np. rok temu kupowałam narożnik i za samo wniesienie na 4 piętro - bez windy - płaciłam 90zł (dostałam nawet osobną FV na usługę).
0 0

lena5_1985

#6432619 Napisano: 24.11.2017 11:52:47
bruce napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Nie było mnie tu jakiś czas, dziś wchodzę na forum "Moje dzisiejsze wygrane" i tak czytam, że kilka osób wygrało deskorolki elektryczne. A ja...siedzę w domu z ręką w szynie gipsowej z powodu wypadku w pracy - złamanie nadgarstka - właśnie na deskorolce elektrycznej...I tak z kilka tygodni jeszcze posiedzę...Czas ogarnąć jakieś konkursy przy okazji, b w domu i tak prawie nic zrobić nie mogę.

Zdrówka! emotka emotka emotka

Dziękuję bardzo emotka  emotka
1 brucee 0

lora

#6432643 Napisano: 24.11.2017 12:24:11
ace napisał(a):

ile może kosztować wyniesienie lodówki z piwnicy (parterowej), przewiezienie jej i wniesienie na 5 piętro (jest winda)? I gdzie kogoś takiego szukać? Firmy przeprowadzkowe zajmują się takimi drobiazgami? Może ktoś polecić kogoś w Krk?

korzystałam z firmy przeprowadzkowej do wniesienia lodówki, niestety nie w Krk. Nie było problemu z umówieniem panów na konkretną godzinę
0 0

glena

#6432662 Napisano: 24.11.2017 12:39:00
ace napisał(a):

http://alpinbud.nazwa.pl/transportnet/ kolega ich bardzo zachwalał, tyle, że on przewoził jakąś dużą ilość rzeczy, ale może warto zadzwonić i dopytać
0 0

ace

#6432752 Napisano: 24.11.2017 14:09:39
glena napisał(a):

ace napisał(a):

http://alpinbud.nazwa.pl/transportnet/ kolega ich bardzo zachwalał, tyle, że on przewoził jakąś dużą ilość rzeczy, ale może warto zadzwonić i dopytać

defed napisał(a):

ace napisał(a):

Nie pomogę konretnie, ale popytałabym o to w sklepach z RTV AG, ew. w salonach meblowych. Np. rok temu kupowałam narożnik i za samo wniesienie na 4 piętro - bez windy - płaciłam 90zł (dostałam nawet osobną FV na usługę).

lora napisał(a):

ace napisał(a):

korzystałam z firmy przeprowadzkowej do wniesienia lodówki, niestety nie w Krk. Nie było problemu z umówieniem panów na konkretną godzinę

dzięki dziewczyny emotka Będę w takim razie pytać i dzwonić emotka
lora a ile zapłaciłaś jeśli można wiedzieć?
0 0

Gość: amif

#6432865 Napisano: 24.11.2017 18:20:22
działa wam ta kamerka od Lidki z konkursu Liptona w Cicle K?
0 0

Kiciunia21

#6432879 Napisano: 24.11.2017 19:15:23
amif napisał(a):

W jednej problem z wyświetlaczem. W drugiej obraz widać, ale nie była jeszcze testowana na drodze. Dwie czekają na sprawdzenie.
0 0

Gość: amif

#6432881 Napisano: 24.11.2017 19:16:18
Kiciunia21 napisał(a):

amif napisał(a):

W jednej problem z wyświetlaczem. W drugiej obraz widać, ale nie była jeszcze testowana na drodze. Dwie czekają na sprawdzenie.

reklamować to u Lidki czy od razu do kosza?
0 0

Kiciunia21

#6432882 Napisano: 24.11.2017 19:21:46
amif napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

amif napisał(a):

Pisałam do Lidki i dostałam odpowiedz, że trzeba kontaktować się z producentem...
0 0

Frama

#6432891 Napisano: 24.11.2017 19:51:44
Kiciunia21 napisał(a):

amif napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

amif napisał(a):

Pisałam do Lidki i dostałam odpowiedz, że trzeba kontaktować się z producentem...

Dobrze, że o tym piszecie. Sprawdziłam swoje: jedna jest ok, w drugiej oczywiście problem z wyświetlaczem  emotka  super...
0 0

pioge7

#6433057 Napisano: 25.11.2017 12:36:27
Frama napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

amif napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

amif napisał(a):

Dobrze, że o tym piszecie. Sprawdziłam swoje: jedna jest ok, w drugiej oczywiście problem z wyświetlaczem  emotka  super...

U nas właśnie testowana i dość ok działa 
0 0

joan

#6433082 Napisano: 25.11.2017 14:07:49
kumulacja napisał(a):

Kiedyś rozdawałam napoje, chipsy czy wyroby czekoladowe kupowane na konkurs.
Teraz chciałabym sprzedawać. Gdzie dajecie ogłoszenia o sprzedaży rzeczy spożywczych?

Lepiej nie sprzedawać, przy (regularnym) konkursowym trybie życia może to zostać podciągnięte pod prowadzenie działalności gospodarczej. Spróbuj wymieniać, np. 5 paczek chipsów za 1 jabłko, bombonierka za kilogram włoszczyzny itp. Nigdy na tym nie zarobisz, ale przecież nie o to chodzi.

Podpowiedź: na Olx za ogłoszenia nic nie płacisz i nie wpisujesz żadnych danych osobowych. Dodatkowo - niezależnie od tego, czy się opłaciło wyróżnienie - na liście ogłoszeń najpierw pojawiają darmowe, potem wymiany, na końcu sprzedaż. Darmowych prawie nie ma, dając więc ogłoszenie z opcją "Wymienię", jest ono automatycznie u samej góry emotka

alan84

#6433103 Napisano: 25.11.2017 16:42:23
Są może tu osoby które remontują mieszkanie dom, lub budują? Potrzebuję faktur:((((( PW
0 0

nataszka

#6433137 Napisano: 25.11.2017 20:02:49
dorothy napisał(a):

czy może ktoś polecić dobrą gofrownicę i frytkownicę beztłuszczową?  emotka

https://www.ceneo...270253#tab=reviews  -gofrownica
1 dorothy 0

gienek1

#6433197 Napisano: 26.11.2017 10:00:48
Jaki jest termin na wykorzystanie Tidal z desperadosa? 
0 0

jokan

#6433199 Napisano: 26.11.2017 10:10:33
nataszka napisał(a):

dorothy napisał(a):

czy może ktoś polecić dobrą gofrownicę i frytkownicę beztłuszczową?  emotka

https://www.ceneo...270253#tab=reviews  -gofrownica

tez polecam DEZAL do gofrów, solidna, trwała a gofry przepyszne
1 nkba 0

lora

#6433479 Napisano: 27.11.2017 11:29:36
ace napisał(a):

glena napisał(a):

ace napisał(a):

defed napisał(a):

ace napisał(a):

lora napisał(a):

ace napisał(a):

dzięki dziewczyny emotka Będę w takim razie pytać i dzwonić emotka
lora a ile zapłaciłaś jeśli można wiedzieć?

zapłaciłam 60 zł, w ubiegłym roku, tylko wniesienie 2 piętro
1 ace 0

venix

#6433660 Napisano: 27.11.2017 16:43:49
Nie wiem gdzie napisać,  to może tu.  
Bon do endo z Pekao obowiązuje też na promocje, wypróbowałam w pt emotka .  A dzis cyber pn 
0 0

moniazr

#6433688 Napisano: 27.11.2017 17:31:05
Robił ktoś zakupy w tym sklepie? Podejrzenie niskie ceny. Dostałam ofertę na email, kusi mnie, ale boję się zamawiać. 
http://www.jewels-elegant.com/
0 0

petunija1

#6433692 Napisano: 27.11.2017 17:36:34
moniazr napisał(a):

Robił ktoś zakupy w tym sklepie? Podejrzenie niskie ceny. Dostałam ofertę na email, kusi mnie, ale boję się zamawiać. 
http://www.jewels-elegant.com/

wysyłka 52 zł?emotka
z ciekawości dodałam jeden produkt do koszyka emotka
0 0