WC - rozmowy o wszystkim

farfalla86

#6450864 Napisano: 09.01.2018 21:04:33
zdolnabestia napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

Przysięgam - jak mnie jeszcze raz w jakimś konkursie zapytają o postanowienie noworoczne to oszaleję!
Już by się mogło na babcię i dziadka zmienić, bo Nowy Rok mi już uszami wychodzi!  emotka

Poczekaj, za chwilę będą Ci uszami wychodzić serduszka i życzenia walentynkowe emotka

Póki co pragnę jakiejkolwiek zmiany, bo w tym momencie sama już nie wiem, jakie mam postanowienie i czy jakiekolwiek. emotka
0 0

ziolko

#6450900 Napisano: 09.01.2018 23:10:02
farfalla86 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

Przysięgam - jak mnie jeszcze raz w jakimś konkursie zapytają o postanowienie noworoczne to oszaleję!
Już by się mogło na babcię i dziadka zmienić, bo Nowy Rok mi już uszami wychodzi!  emotka

Poczekaj, za chwilę będą Ci uszami wychodzić serduszka i życzenia walentynkowe emotka

Póki co pragnę jakiejkolwiek zmiany, bo w tym momencie sama już nie wiem, jakie mam postanowienie i czy jakiekolwiek. emotka

Ale każdy organizator, co podaje takie zadanie konkursowe myśli, że jest "TAAAAAKI ORYGINALNY" i nikt więcej nie wpadł na tak genialny pomysł, jak postanowienia noworoczne emotka emotka emotka

mysia

#6451966 Napisano: 12.01.2018 13:38:30
Pytanie do rodziców, podróżowaliście/podróżujecie z maluchami które skończyły już roczek? Chcemy dokonać rezerwacji na wakacje, ale nasza pani doktor powiedziała, że nie możemy lecieć jeśli maluch będzie miał katar, że wtedy trzeba zmienić termin wylotu hmm ja pierwsze słyszę, ale to też moje pierwsze dziecko emotka W samolotach widuję młodsze dzieciaczki więc nastawiłam się, że nie powinno być problemu, teraz już sama nie wiememotka
edit już trochę poczytałam i rozumiem z tym katarem(ból uszu,a nawet poważne uszkodzenia).. emotka
0 0

mysia

#6451968 Napisano: 12.01.2018 13:40:31
ziolko napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

Ale każdy organizator, co podaje takie zadanie konkursowe myśli, że jest "TAAAAAKI ORYGINALNY" i nikt więcej nie wpadł na tak genialny pomysł, jak postanowienia noworoczne  emotka emotka emotka

Jeju jak ja jestem do tyłu, skoro jeszcze na takie pytanie w tym roku nie natrafiłam emotka muszę sporo nadrobić emotka
0 0

lowmacp

#6451978 Napisano: 12.01.2018 14:14:19
Mysia napisał(a):

Pytanie do rodziców, podróżowaliście/podróżujecie z maluchami które skończyły już roczek? Chcemy dokonać rezerwacji na wakacje, ale nasza pani doktor powiedziała, że nie możemy lecieć jeśli maluch będzie miał katar, że wtedy trzeba zmienić termin wylotu hmm ja pierwsze słyszę, ale to też moje pierwsze dziecko emotka W samolotach widuję młodsze dzieciaczki więc nastawiłam się, że nie powinno być problemu, teraz już sama nie wiem emotka
edit już trochę poczytałam i rozumiem z tym katarem(ból uszu,a nawet poważne uszkodzenia).. emotka

Ja latam z moimi dziećmi na wakacje nawet dwa razy w roku. Pierwsza córka miała roczek, gdy polecieliśmy z nią pierwszy raz. Przy drugiej już nie było takiej paniki, dlatego miała tylko 3 miesiące jak wybraliśmy się do Bułgarii. Najmłodsza poleciała już w brzuchu (byłam wtedy w 5 miesiącu ciąży emotka ). Myślę, że nie ma co przesadzać ani w jedną, ani w drugą stronę. My mieliśmy to szczęście, że dzieci były zdrowe przed wylotem, natomiast na wakacjach zdarzało się nam wzywać lekarza ( wirusówka, czy kaszle i katary).
Jeśli chodzi o sam lot, to dzieci reagują bardzo różnie. Niejednokrotnie współczułam rodzicom, którzy przez dwie godziny nie potrafili uspokoić dziecka, bo niemowlak tak strasznie płakał- widocznie tak duży miał dyskomfort.
Nie nastawiaj się negatywnie, czy kupisz bilet teraz, czy 3 dni przed samymi wakacjami, może być różnie.
Kupuj i nastaw się pozytywnie emotka
1 mysia 0

mysia

#6451980 Napisano: 12.01.2018 14:20:57
lowmacp napisał(a):

Mysia napisał(a):

Pytanie do rodziców, podróżowaliście/podróżujecie z maluchami które skończyły już roczek? Chcemy dokonać rezerwacji na wakacje, ale nasza pani doktor powiedziała, że nie możemy lecieć jeśli maluch będzie miał katar, że wtedy trzeba zmienić termin wylotu hmm ja pierwsze słyszę, ale to też moje pierwsze dziecko emotka W samolotach widuję młodsze dzieciaczki więc nastawiłam się, że nie powinno być problemu, teraz już sama nie wiem emotka

Ja latam z moimi dziećmi na wakacje nawet dwa razy w roku. Pierwsza córka miała roczek, gdy polecieliśmy z nią pierwszy raz. Przy drugiej już nie było takiej paniki, dlatego miała tylko 3 miesiące jak wybraliśmy się do Bułgarii. Najmłodsza poleciała już w brzuchu (byłam wtedy w 5 miesiącu ciąży emotka ). Myślę, że nie ma co przesadzać ani w jedną, ani w drugą stronę. My mieliśmy to szczęście, że dzieci były zdrowe przed wylotem, natomiast na wakacjach zdarzało się nam wzywać lekarza ( wirusówka, czy kaszle i katary).
Jeśli chodzi o sam lot, to dzieci reagują bardzo różnie. Niejednokrotnie współczułam rodzicom, którzy przez dwie godziny nie potrafili uspokoić dziecka, bo niemowlak tak strasznie płakał- widocznie tak duży miał dyskomfort.
Nie nastawiaj się negatywnie, czy kupisz bilet teraz, czy 3 dni przed samymi wakacjami, może być różnie.
Kupuj i nastaw się pozytywnie emotka

Dziękuję emotka raczej polecimy, ale przed wylotem będę koło niego skakać byle nie zachorował, gorzej jak mi się rozchoruje na miejscu, ale masz rację muszę się pozytywnie nastawić. Też w ciąży latałam (martwiłam się też niepotrzebnie) i było ok, no ale teraz już dzidziuś poza brzuchem więc jakoś tak to bardziej stresuje.. Dzięki raz jeszcze emotka
1 lowmacp 0

dolly

#6452001 Napisano: 12.01.2018 15:23:30
Mysia napisał(a):

Dziękuję emotka raczej polecimy, ale przed wylotem będę koło niego skakać byle nie zachorował, gorzej jak mi się rozchoruje na miejscu, ale masz rację muszę się pozytywnie nastawić. Też w ciąży latałam (martwiłam się też niepotrzebnie) i było ok, no ale teraz już dzidziuś poza brzuchem więc jakoś tak to bardziej stresuje.. Dzięki raz jeszcze emotka

Zawsze stresuje... i nic na to nie poradzisz emotka
1 mysia 0

andziulka21

#6452002 Napisano: 12.01.2018 15:36:13
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony ujędrniający balsam/krem/maslo do ciała? Jest multum tego typu kosmetyków, nie wiem które choć trochę działają.. może możecie coś polecić? emotka
0 0

Gość: konkursowa-specjalistka

#6452108 Napisano: 12.01.2018 21:19:37
andziulka21 napisał(a):

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony ujędrniający balsam/krem/maslo do ciała? Jest multum tego typu kosmetyków, nie wiem które choć trochę działają.. może możecie coś polecić? emotka

marka Elancyl - polecam z doświadczenia

notta

#6453242 Napisano: 16.01.2018 21:01:00
Gdyby ktoś szukał fajnego rozwiązanie na liczenie budżetu konkursowego na podstawie paragonów to polecam moje ostatnie odkrycie: MintCloud
Jestem akurat na etapie testów i po kilku dniach używania już jestem bardzo zadowolona. Może komuś się przyda  emotka
1 jokan 0

slavek

#6455067 Napisano: 22.01.2018 08:58:42
Czy mi się wydaje, czy Lidl rusza z konkursami? Wydaje mi sie, ze oni nigdy się w to nie bawili, czy się mylę?
0 0

pioge7

#6455069 Napisano: 22.01.2018 09:17:30
slavek napisał(a):

Czy mi się wydaje, czy Lidl rusza z konkursami? Wydaje mi sie, ze oni nigdy się w to nie bawili, czy się mylę?

tylko okazjonalnie... od czasu do czasu się w to bawili, a tak to żeby coś rzucili na dłuzej to chyba nie

ziolko

#6455091 Napisano: 22.01.2018 10:29:50
slavek napisał(a):

Mam nadzieję, że znowu zrobią szalone zakupy, jak kilka lat temu emotka  albo auta emotka  
1 slavek 0

aguagu

#6455132 Napisano: 22.01.2018 12:09:22
Czy ktoś z Wrocławia może polecić jakąś firmę, robiącą meble na wymiar? (chodzi mi o szafę) emotka
0 0

jorunn2010

#6455134 Napisano: 22.01.2018 12:10:15
aguagu napisał(a):

Czy ktoś z Wrocławia może polecić jakąś firmę, robiącą meble na wymiar? (chodzi mi o szafę)  emotka

My braliśmy 2 Komandory w Astrze i super zrobili.
0 0

agakaz2

#6455259 Napisano: 22.01.2018 16:15:50
aguagu napisał(a):

Czy ktoś z Wrocławia może polecić jakąś firmę, robiącą meble na wymiar? (chodzi mi o szafę)  emotka

astra lub dworzec Świebodzki
0 0

Gość: bc14

#6455267 Napisano: 22.01.2018 16:54:51
Przyznać się, która P.Monika dziś grała wKoło Fortuny?

nique

#6455313 Napisano: 22.01.2018 19:43:16
bc14 napisał(a):

Przyznać się, która P.Monika dziś grała wKoło Fortuny?

emotka  szału nie było, więc na Forum nie rozglaszalam  emotka

Gość: bc14

#6455329 Napisano: 22.01.2018 20:20:16
ale występu GRATULUJEMY ! Liczy się odwaga emotka
2 nique, joan 0

defed

#6455334 Napisano: 22.01.2018 20:27:02
Czy jest gdzieś do kupienia (offline) babka Panettone? Czy tylko w okresie świątecznym? emotka
0 0