Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bruce
ja też tak kiedyś zaproponowałam...
ale okazało się, że nie na mój, ale - na konkursowo-wygraniowy telefon czeka się z utęsknieniem...
eh...
Gość: mariolakal
Ja też kompletnie nie kumam tej stronki i wkurza mnie to, a tam jest tyle fajnych konków...
Monika11
Postów 7717
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
ja chcę chociaż znajomym poklikać, bo obiecałam a, ku swojemu przerażeniu, czasami mam wręcz wrażenie, że im głosów ... ubyło po moim wejściu na ten portal, zamiast przybyć...
albo - głosuję uczciwie codziennie, po czym się dowiaduję, żeby już tego nie robić, bo konkurs zdjęto albo też odebrano głosy wszystkim uczestnikom konkursu...
no, po prostu paranoja jakaś!
no to jest skandal! zgłoś to do szefostwa! powinni Ci jeszcze dodać nagrodę-pocieszenie!
z takimi trzeba ostro!
Gość: natie
ja zawsze wczesniej dzwonie do drogerii zapytac, czy jest nagroda
Gość: bassia5
Monika11
Postów 7717
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie nie ma na stronce ale wczoraj wzięłam i dzisiaj zadzwonię zanim pojadę
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
muszę się napić melisy
popieram!
Gość: mariolakal
Ja jechałam 25 km do Kalisza i tam nikt nic nie wiedział o mojej nagrodzie, więc wyszłam z kwitkiem... Od tej pory dałam sobie z nimi spokój...
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sugeruję najpierw zadzwonić a później ew jechać
Gość: lufka
Przed chwilka puscili sygnal z zastrzezonego. Bardzo krótki, że nawet nie było szansy odebrania,
a teraz przyszedł sms:
Komisja konkursu wiosenny stoper play:
NIE DODZWONILISMY SIE DO CIEBIE na nr xxxxxxxxx, ma ostatnia szanse na 5000zl. Pisz stop na nr 90333 ( tylko 3,66zł).
Wyzyskiwacze
Gość: kasia9791
w plusie mam prawie to samo
Gość: nineczka17
heyah i era to samo
Gość: ewa1982
mam duży krzaczek na działce
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ej mam pilna sprawe, a komorka mi sie rozladowuje, zadzwon za 5 minut na ten numer: 566$$$$$$
Teraz wszyscy to w mojej szkole stosują
merp
jak tak można zrobić dziecku?!
rozumiem oburzenie!
Gość: cobra176
Jestem leń a potem bedzie płacz i zgrzytanie zębami
Gość: pekaes86
to samo