Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
alaalex40 i luk1990
Gość: krzyszu
a z jakiego dnia wygrane? i z jakiego dnia email?
Gość: katia305
ja tez tak mialam - jeden nadto. okazalo sie ze ten kod to moj blad - zamiast 0 napisalam o albo odwrotnie i to sie nie liczy
wiec radze Ci po prostu sprawdzic dokladnie te kody
luk1990
Postów 2353
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
o ja wlasnie tez tak mam- sa dokladnie 2 te same kody sie zamienne jest o i 0 ;.
a wygrana na syna konto wczoraj
ale fajnie
Gość: katia305
to mozesz sie cieszyc
gratulacje
luk1990
Postów 2353
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
no to juz sie nie wkurzam;]
dziekuje za pocieszenie
Gość: aneczka155
psemulek
Postów 357
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na stronce superja zacytowali 2 wybrane odpowiedzi w tym mnie, ale ja nie wygrałam, wygrały inne Panie, to czemu je nie zacytują, przecież musiały napisać ładniej. Juz sie kiedyś spotkałam z taką sytuacją, niemiło się człowiek wtedy czuje, taki oszukany
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: taaga20
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może słuchaj radia przez net?
joan
Postów 18706
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Antena z mojego radio wielokrotnie uległa złamaniom, przeważnie ze względu na poduszkowe bitwy z siostrą
Gość: kingaa
Denerwuje mnie takie coś, bo np. moja mama nie zna angielskiego i nawet nie wie na co są niektóre kosmetyki i muszę jej tłumaczyć, a że np. odnośnie internetu to ona umie tylko przelew bankowy zrobić bo ją reszta nie interesuje, to też kiepsko, bo sobie nie poszuka co jest na co, bo też nie ma na to czasu. No fakt, dali też w ulotce tekst po rosyjsku ale moja mama już nie pamięta go na tyle, żeby sobie przetłumaczyć. Co prawda coraz więcej słówek kojarzy z angielskiego, bo niestety musi jak idzie do sklepu, ale jej się wszystko niekiedy tak pomiesza, że nie wie nic, a głupio jest jej się zapytać w sklepie do czego jest dany kosmetyk, albo jak go stosować, bo w końcu wszystko jest napisane i często jak już coś jest po polsku, to w środku opakowania, bo na opakowaniu nie ma słówka po polsku... Wkurza mnie to, że niektórzy muszą na siłę poznawać język obcy mimo, że np. w pracy im nie jest potrzebny. A przecież nie tylko moja mama nie zna angielskiego czy francuskiego gdzie coraz częściej w tych językach są opisy na opakowaniach głównie kosmetyków.
O starszym pokoleniu już nie wspomnę, bo nasze babcie to mają dopiero kosmos, jednej babcia dostała parę kosmetyków, później zachwala że jaki fajny krem do rąk dostała, a okazało się, że to odżywka na włosy którą smarowała ręce, ale jak biedna kobicinka miała się doczytać nawet przez swoje okulary skoro nic po polsku nie było. Z jednej strony śmieszne, bo kto normalny smaruje ręce odżywką do włosów, ale z drugiej kto by pomyślał, że babci 70-letniej przyjdzie znać angielski
Trochę się rozpisałam, ale wkurza mnie to, a tu jest odpowiedni top, więc...
Gość: kingaa
Gość: iwek
Przymocuj szelkami do kołnierzyka i nie spadnie z głowy.
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marcellka
Gość: taaga20
daj numer to ci humor poprawię
Gość: bruce