Wkurza mnie...

Gość: krzyszu

#3427287 Napisano: 01.06.2010 09:29:29
Wkurza mnie, że nikt z forumowiczów nie wiedziałem wczoraj ani przedwczoraj jaki czas na leonie wygrywał emotka
0 0

Gość: kingaa

#3427323 Napisano: 01.06.2010 09:53:10
pekaes86 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

Wkurza mnie, że 10 czerwca mam obronę a mnie się wcale nie chce uczyć emotka

Jestem leń a potem bedzie płacz i zgrzytanie zębami emotka

to samo emotka i tego samego dnia emotka

a ja do 22 czerwca mam oddać gotową pracę, a mam tylko 2 rozdziały emotka emotka emotka jak mnie się nie chce!!!!!!!!!!
0 0

Gość: regusia

#3427327 Napisano: 01.06.2010 09:56:08
wkurza mnie,ze setny juz pewnie raz nie moge dodzwonic sie do rmf fm:( i drugie co mnie wkurza to fakt,że nic dzisiaj dla kuzynki nie udalo mi sie wygrac:( z racji Dnia Dziecka...
0 0

Gość: kondzikdg

#3427341 Napisano: 01.06.2010 10:06:33
kingaa napisał(a):

pekaes86 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

Wkurza mnie, że 10 czerwca mam obronę a mnie się wcale nie chce uczyć emotka

Jestem leń a potem bedzie płacz i zgrzytanie zębami emotka

to samo emotka i tego samego dnia emotka

a ja do 22 czerwca mam oddać gotową pracę, a mam tylko 2 rozdziały emotka emotka emotka jak mnie się nie chce!!!!!!!!!!

A ja musze oddac do 15 czerwca... a oddalem miesiac temu emotka emotka
0 0

luk1990

#3427346 Napisano: 01.06.2010 10:10:49
moja glupota czasem mnie wkurza emotka emotka
a najbardziej to dzisiaj to ze myslalam ze smsy na konkurs nescafe w carrefourze mozna wysylac do 4 czerwca...nie wiem czemu tak sobie ubzduralam emotka emotka

poszlo 100zl na kawe i mialo sie zwrocic i nic z tego emotka emotka emotka
0 0

luk1990

#3427361 Napisano: 01.06.2010 10:31:05
alaalex40 napisał(a):

a najbardziej to dzisiaj to ze myslalam ze smsy na konkurs nescafe w carrefourze mozna wysylac do 4 czerwca...nie wiem czemu tak sobie ubzduralam emotka emotka

mamo gdzie jest koperta ktora lezala pod tym futeralem na plyty cd? pytam moja mame teraz a ona na to:

sprxatalam dzisiaj i spalilam ja w piecu bo byla cala pognieciona i pomazana wiec pewnie niepotrzebna...

a w kopercie byly bony do carrefoura z konkursu w kwocie 600zl... emotka emotka

co za dzien emotka
0 0

agusia32

#3427369 Napisano: 01.06.2010 10:51:19
Twoja wypowiedź coś mi przypomniała:

W dzieciństwie miałyśmy z siostrą pęd do czynienia dobrych uczynków i w ramach zrobienia niespodzianki mamusi wysprzątałyśmy pięknie nasz domowy schowek. A mama miała tam ukryte dolary dziadziusia, były zawinięte w szary papier i włożone do słoika. Po co komu papier w słoiku? Nie wiadomo, no to bach! go do pieca! I kasa poszła z dymem emotka emotka To dopiero niespodziankę mamusi zrobiłyśmy emotka
0 0

Gość: damianwro

Gość: polec

#3427379 Napisano: 01.06.2010 11:31:15
A mnie dzisiaj wszystko wku***wia.

Ja nie mogę co za dzień.

Nie dość, że ostatnio miałam wypadek, to dzisiaj znowu.

Baby za kierownicą to jakaś masakra.
Dzisiaj ok, moja wina, biję się w pierś, ale litości jechałam przysięgam 3 km na godzinę, bo przejazd kolejowy był zamknięty, a My się toczyliśmy. Ona stała.
W moim aucie uszkodzeń zero, u niej nagle uszkodzenia takie, jakbym setką w nią przy***rdoliła emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Do tego wezwała karetkę, straż pożarną i dwie jednostki policji. emotka emotka

Pasażerkę w ciąży zabrało pogotowie, a darła się najgłośniej ze wszystkich, w pełni sprawna. Więc czyn zakwalifikowany na wypadek drogowy, a nie kolizję emotka emotka

Mówię Wam, w którymś momencie to wybuchłam i tak babie nazdałam, że mąż mnie wywalił do auta!!

I mam kutwa mandat na 300 zł emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: polec

#3427381 Napisano: 01.06.2010 11:32:43
polec napisał(a):

Ja nie mogę co za dzień.

Dzisiaj ok, moja wina, biję się w pierś, ale litości jechałam przysięgam 3 km na godzinę, bo przejazd kolejowy był zamknięty, a My się toczyliśmy. Ona stała.
W moim aucie uszkodzeń zero, u niej nagle uszkodzenia takie, jakbym setką w nią przy***rdoliła emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Pasażerkę w ciąży zabrało pogotowie, a darła się najgłośniej ze wszystkich, w pełni sprawna. Więc czyn zakwalifikowany na wypadek drogowy, a nie kolizję emotka emotka

Mówię Wam, w którymś momencie to wybuchłam i tak babie nazdałam, że mąż mnie wywalił do auta!!

Aż się żyć odechciewa!

0 0

zaczytana-pola

#3427386 Napisano: 01.06.2010 11:47:22
A mnie wkurza( żeby nie napisać inaczej) nieprofesjonalne podejście agencji reklamowych do swojej pracy. Jakie tam pracują barany, to się w głowie nie mieści emotka
0 0

smsowicz

#3427389 Napisano: 02.06.2010 12:56:06
polec napisał(a):

polec napisał(a):

Ja nie mogę co za dzień.

Aż się żyć odechciewa!

300zł to i tak nieźle. Mnie tyle chcieli wlepić za to, że ja byłem poszkodowany, a zawinił kto inny. Po odwołaniu się od wyroku Sądowego zaocznego, Sąd Grodzki: 30zł. Odpuściłem, bo za 30zł nie opłacało mi się odwoływać. Koszt dojazdu do Sadu Wojewódzkiego były wyższy, stracony czas, itd. Mogłem dowieść swojej niewinności, ale nie mogłem dowieść cudzej winy - słowo przeciw słowu, więc odszkodowania i tak bym nie dostał.
A że byłem niewinny zastosowano oskarżenie: nienależyte zachowanie ostrożności - takie uniwersalne, że można dopasować do wszystkiego w ogóle, ale niczego konkretnego w szczególe...
0 0

ziolko

#3427491 Napisano: 02.06.2010 06:28:06
alaalex40 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

mamo gdzie jest koperta ktora lezala pod tym futeralem na plyty cd? pytam moja mame teraz a ona na to:

sprxatalam dzisiaj i spalilam ja w piecu bo byla cala pognieciona i pomazana wiec pewnie niepotrzebna...

a w kopercie byly bony do carrefoura z konkursu w kwocie 600zl... emotka emotka

co za dzien emotka

ooo jaaaa emotka powiedziałaś mamie co tam było??
0 0

mmagd

#3427581 Napisano: 02.06.2010 07:09:00
A mnie wkurza,że tylko wybrane miasta z TESCO biorą udział w konkursie!
W moim mieście jest sklep,ale nie jest uwzględniony. Najbliższy do konkursu jest 60 km dalej emotka
Beznadzieja! emotka

I jak tu grać z paragonami emotka
0 0

Gość: krynia

#3427606 Napisano: 02.06.2010 07:20:56
mmagd napisał(a):

W moim mieście jest sklep,ale nie jest uwzględniony. Najbliższy do konkursu jest 60 km dalej emotka
Beznadzieja! emotka

poproś kogoś na forum o pomoc albo wybierz sie na wycieczkę

co to jest 60 kilosów...
0 0

mmagd

#3427626 Napisano: 02.06.2010 07:28:06
krynia napisał(a):

mmagd napisał(a):

Beznadzieja! emotka

co to jest 60 kilosów...

Poproszę.
Co to jest 60 kilosów? Ja Ci powiem- stracony cały dzień emotka
0 0

Gość: krynia

#3427661 Napisano: 02.06.2010 07:42:46
mmagd napisał(a):

krynia napisał(a):

mmagd napisał(a):

Beznadzieja! emotka

co to jest 60 kilosów...

Poproszę.

ale przy okazji można zrobić X innych konkursów - obskoczyć Reala, Tesco, Carrefoura i inne mniejsze markety
0 0

beata28

#3427684 Napisano: 02.06.2010 07:50:27
krynia napisał(a):

mmagd napisał(a):

krynia napisał(a):

mmagd napisał(a):

Beznadzieja! emotka

co to jest 60 kilosów...

Poproszę.

ale przy okazji można zrobić X innych konkursów - obskoczyć Reala, Tesco, Carrefoura i inne mniejsze markety

Ja mieszkam w takiej dziurze , że praktycznie do kazdego dużego marketu mam od 50 -60km , nawet do Kauflandu czy ABC jade 25 km, ale jade!
0 0

mmagd

#3427693 Napisano: 02.06.2010 07:53:33
Maniaczki emotka
0 0

Gość: taleksander

#3427697 Napisano: 02.06.2010 07:54:28
mąż
0 0