Wkurza mnie...

Gość: drukareczka

#3452206 Napisano: 12.06.2010 12:26:43
Wkurzają mnie ludzie, którzy kłamią, że odklikali !
To takie dołujące emotka
0 0

beataa81

#3452239 Napisano: 12.06.2010 12:43:02
wkurzalam się ale poczytałam forum i mi lepiej emotka ...ale jajca emotka bez kitu tu się ludzie wogóle nie zmieniają emotka hehehe fajnie ... emotka

...Krynia emotka jak dla mnie -wymiatasz emotka
0 0

Gość: swibek

#3452317 Napisano: 12.06.2010 01:25:08
marielu napisał(a):

(...)
możecie mnie wsadzić do gnoju z xagadee , wcale sie nie obrażę kąpiel w takim towarzystwie może być fajoska emotka

emotka taaa.. odrazu by marielcia chciała SPA.. emotka i jeszcze z pejczykiem i przytulasiem!! emotka
0 0

Gość: bruce

#3452385 Napisano: 12.06.2010 02:06:02
wkurzają mnie wylewane pomyje...
tak dosłownie ... i w przenośni...
0 0

delfinka101

#3452402 Napisano: 12.06.2010 02:13:51
Dzis wkuryzłam sie na jedna osobę,której wysłałam paragon z dove ( mi okazał sie tez potrzebny)Napisała mi bezczelnie ze skoro jestem taka głupia ze oddałam za wysyłke paragon to on moze jedynie mi napisac; dobrze Ci tak a nie potwierdzic,ze naprawde miałam paragonik.
Wiec juz teraz będe mądrzejsza..Bardziej wkurzyło mnie to ze ta osoba na forum jest od dawna..
0 0

Gość: ola2493

#3452407 Napisano: 12.06.2010 02:19:48
delfinka101 napisał(a):

Dzis wkuryzłam sie na jedna osobę,której wysłałam paragon z dove ( mi okazał sie tez potrzebny)Napisała mi bezczelnie ze skoro jestem taka głupia ze oddałam za wysyłke paragon to on moze jedynie mi napisac; dobrze Ci tak a nie potwierdzic,ze naprawde miałam paragonik.
Wiec juz teraz będe mądrzejsza..Bardziej wkurzyło mnie to ze ta osoba na forum jest od dawna..

ale co chciałaś ,żeby oddała Ci ten paragon?
0 0

Gość: xagadee

#3452410 Napisano: 12.06.2010 02:21:47
ola2493 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ja zrozumiałam, że chyba chciała, żeby publicznie napisał tak delfinka miała paragon, ale mi go oddała gratis

wkurza mnie, że mimo przeciągu jest strasznie gorąco
0 0

Gość: majabobas

#3452414 Napisano: 12.06.2010 02:26:19
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie ze mam co raz mniej lubie w konkursie:/

a ja myślałam że to tylko w moim przypadku lipa na c ałego
0 0

delfinka101

#3452415 Napisano: 12.06.2010 02:27:00
xagadee napisał(a):

ola2493 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ja zrozumiałam, że chyba chciała, żeby publicznie napisał tak delfinka miała paragon, ale mi go oddała gratis

Nie niechciałam aby mi oddała,bo ten paragon dopiero w czwartek wysłałam jej wiec nawet niedoszedł do niej.Ja gdzies napisałam na forum ,ze osoba której wysłałam moze zaswiadczyc a ta mi na pw napisała to co napisała..Teraz już bede madrzejsza..
0 0

Gość: ola2493

#3452428 Napisano: 12.06.2010 02:29:47
delfinka101 napisał(a):

xagadee napisał(a):

ola2493 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Nie niechciałam aby mi oddała,bo ten paragon dopiero w czwartek wysłałam jej wiec nawet niedoszedł do niej.Ja gdzies napisałam na forum ,ze osoba której wysłałam moze zaswiadczyc a ta mi na pw napisała to co napisała..Teraz już bede madrzejsza..

To faktycznie nieładnie ze strony tej osoby emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3452438 Napisano: 12.06.2010 02:33:57
delfinka101 napisał(a):

Dzis wkurzyłam sie na jedna osobę, której wysłałam paragon z dove (mi okazał sie tez potrzebny) Napisała mi bezczelnie ze skoro jestem taka głupia ze oddałam za wysyłke paragon to on moze jedynie mi napisac: dobrze Ci tak a nie potwierdzic, ze naprawde miałam paragonik. Wiec juz teraz będe mądrzejsza. Bardziej wkurzyło mnie to ze ta osoba na forum jest od dawna (...) Nie niechciałam aby mi oddała,bo ten paragon dopiero w czwartek wysłałam jej wiec nawet niedoszedł do niej.Ja gdzies napisałam na forum ,ze osoba której wysłałam moze zaswiadczyc a ta mi na pw napisała to co napisała..Teraz już bede madrzejsza..

Tak się kończy handlowanie paragonami emotka
Wniosek?
Czyż nie nasuwa się sam, że lepiej jest iść prostą drogą i nie kombinować?
emotka
0 0

delfinka101

#3452444 Napisano: 12.06.2010 02:38:54
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dzis wkurzyłam sie na jedna osobę, której wysłałam paragon z dove (mi okazał sie tez potrzebny) Napisała mi bezczelnie ze skoro jestem taka głupia ze oddałam za wysyłke paragon to on moze jedynie mi napisac: dobrze Ci tak a nie potwierdzic, ze naprawde miałam paragonik. Wiec juz teraz będe mądrzejsza. Bardziej wkurzyło mnie to ze ta osoba na forum jest od dawna (...) Nie niechciałam aby mi oddała,bo ten paragon dopiero w czwartek wysłałam jej wiec nawet niedoszedł do niej.Ja gdzies napisałam na forum ,ze osoba której wysłałam moze zaswiadczyc a ta mi na pw napisała to co napisała..Teraz już bede madrzejsza..

Tak się kończy handlowanie paragonami emotka
Wniosek?
Czyż nie nasuwa się sam, że lepiej jest iść prostą drogą i nie kombinować?
emotka

Jeszcze jakbym handlowała..ja jej go dałam...Bo to prawda jestem juz rok na forum ale jeszcze sie nienauczyłam być wrednym,bo do tej pory tylko jdna osoba raz mnie wkurzyła a potem mi w czymś innym pomogła.Wiec nie widziałam powodu abym sama nie pomogła.Po to kiedyś się rejestrowałam i wiele razy pomoc dostałam.Nie sadziłam tylko,ze skoro juz losowanie było po moim sms ze ja mogę wygrać.Myślałam,ze anwet na zestaw sie nie załapałam a tutaj niespodziewanie 300 zł.
0 0

Gość: marielu

#3452473 Napisano: 12.06.2010 02:58:44
kurde cee beee tera mje obok kryni posadziłes w avatarze emotka emotka i to jeszcze jakom brzydkom fote dodałeś gdzie niezaciekawie sie prezentuje emotka

podejdź no tu już ja ci dam demokracje i wolność słowa emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: krynia

#3452487 Napisano: 12.06.2010 03:05:21
marielu napisał(a):

kurde cee beee tera mje obok kryni posadziłes w avatarze emotka emotka i to jeszcze jakom brzydkom fote dodałeś gdzie niezaciekawie sie prezentuje emotka

podejdź no tu już ja ci dam demokracje i wolność słowa emotka emotka emotka emotka

a zlejta go tam porządnie i za mnie
nalezy się i już

wolności słowa i avatarów się zachciało !!!
0 0

Gość: luskaaa

#3452507 Napisano: 12.06.2010 03:21:27
ja dzisiaj specjalnie sie wybralam do Reala po reczniczki regina emotka alesszz takie chamstwoo wszystko wykupione emotka emotka
no a nie bede szla na piechote z dwoma opakowaniami 8 rolkowych papierow toaletowych przez cale miasto (jeszcze by mniee kto napadl!) emotka

no i ogolnie jestem wkurzona. nie mam sie komu wyzalic bo nikt nie rozumie mojego bolu ze nie kupilam papieru toaletowego w Realu emotka
0 0

Gość: katrin22

#3452530 Napisano: 12.06.2010 03:29:41
Też jestem za spokojem na forum, ale strasznie nie lubię jak ktoś jest uszczypliwy- myśląc, że jest cwany i wzbudzi tym czyjś podziw, dlatego również czasem uszczypnę, ale tylko w zamian!!!
0 0

Gość: katrin22

#3452536 Napisano: 12.06.2010 03:31:55
luskaaa piękny masz avatarek emotka
0 0

Gość: bruce

#3452557 Napisano: 12.06.2010 03:44:44
luskaaa napisał(a):

ja dzisiaj specjalnie sie wybralam do Reala po reczniczki regina emotka alesszz takie chamstwoo wszystko wykupione emotka emotka
no a nie bede szla na piechote z dwoma opakowaniami 8 rolkowych papierow toaletowych przez cale miasto (jeszcze by mniee kto napadl!) emotka

no i ogolnie jestem wkurzona. nie mam sie komu wyzalic bo nikt nie rozumie mojego bolu ze nie kupilam papieru toaletowego w Realu emotka

a ja nagadałam hostessie, która zamierzała mi wcisnąć droższy papier regina i... bezczelnie wzięłam z regału 2 x ręczniki po jednej rolce emotka
0 0

#3452566 Napisano: 12.06.2010 03:48:04
marielu napisał(a):

kurde cee beee tera mje obok kryni posadziłes w avatarze i to jeszcze jakom brzydkom fote dodałeś gdzie niezaciekawie sie prezentuje podejdź no tu już ja ci dam demokracje i wolność słowa emotka emotka emotka emotka

Podchodzę... z niepewnością... bom nie wiedział, że Marielu=Marycha emotka
0 0

#3452569 Napisano: 12.06.2010 03:49:30
delfinka101 napisał(a):

Jeszcze jakbym handlowała..ja jej go dałam...Bo to prawda jestem juz rok na forum ale jeszcze sie nienauczyłam być wrednym,bo do tej pory tylko jdna osoba raz mnie wkurzyła a potem mi w czymś innym pomogła.Wiec nie widziałam powodu abym sama nie pomogła.Po to kiedyś się rejestrowałam i wiele razy pomoc dostałam.Nie sadziłam tylko,ze skoro juz losowanie było po moim sms ze ja mogę wygrać.Myślałam,ze anwet na zestaw sie nie załapałam a tutaj niespodziewanie 300 zł.

....luzik emotka Tylko się droczę emotka
0 0