Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pogoda mnie tez wkurza, bo schowało się słonko a ja kocham tropikalne upały..
Gość: arta
juz lepiej bylo je oddac na jakis wozek inwalidzki dla dzieciaka
delfinka101
Postów 5757
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeciez to jest akcja włsnie dla mojego syna.Facet placi za nakretki ktore sa zbierane an terenie Torinia i innych miast.Tylko,ze inni zbierają na wózek a my zbieramy na turnusy rehabilitacyjne.Tak facet sie chwalił super opinnia w gazetach a ja sama zgłoszę sie do gazety i napiszę jak to jest z dobodziejstwem tego Pana.Teraz mamy innego odbiorce,więc na ten turnus będą środki ale miały być 2 turnusy pod rząd
delfinka101
Postów 5757
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://akcja-nakretka.socjum.pl/
Gość: arta
Po napisaniu skapnęłam się, jaką gafę walnęłam
Ja po prostu zrozumiałam to tak, że Ty sprzedajesz nakrętki z zapunktowanych i zdziwiło mnie, że masz ich tak dużo.
delfinka101
Postów 5757
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj spokoj:) Nic sie niestało.Nie masz w obowiazku wiedzieć czy pamiętać:)Jestem poprostu wsciekła,ze facet w mediach robi z siebie dobroczynce;jak to on płaci za nakretki itd..a zwyczajnie nas oszukał,bo inaczej tego nazwac nie można.I jeżeli ejstem wkurozna to tylko na tgo faceta.Ja nawet bym zrozumiała jakby nawet powiedział,ze ma teraz problemy i zapłaci jak bedzie miał ale on co dzwonie raz na 3-4 dni obiecuje ze juz dziś wpłaca.Poprosiłam go aby chociaz częsc wpłącił potem kolejną a on ,ze niema takiej potrzeby i już mi będą na koncie.
Gość: krynia
pardon, że wpadam w słowo
podam namiary strony dalej
słyszałam o tej akcji wiele dobrego
mam nadzieję, że uda się też z drugim turnusem
a co z NFZ, PFRON-em, PCPR-em czy MOPS-em, które też mają jakąś pulę pieniążków na rehabilitację ?
nam (indywidualnie i ze szkoły) jak na razie co roku udaje się skorzystać z takich turnusów i wyjeżdżamy nad morze
wiem, że to kropla w morzu, ale zawsze
pioge7
Postów 8436
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wolę 10 stopni mniej!!!!!!
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byle do jutra,ma być chłodniej
delfinka101
Postów 5757
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z braku funduszy PFRON nam nie dał dofinansownaia..dał w zeszłym roku w tym roku tylko dzieci zna wózkach i dorosli z Igrupą inwalidztwa.Mops - nawet tam nie ide, bo i tak przekraczamy dochodzy.Mój mąż pracuje + rodzinne i pielegnacyjne (324zł) wiec przekraczamy próg..Jak bym miała meza pijaka, który stałby pod budka z piwem zamiast chodzić do rpacy to pewnie bym dostała.
Ale skoro ten pan tak zagrywa a poniedziałek zadwonie do tej gazety gdzie był tak łądnie opisany i powiem jak to jest naprawdę
powinnaś również zawiadomić koordynatora całej akcji
ktoś przecież rekomendował tę osobę
postrasz uwagą, interwencją, sprawą dla reportera i co Ci tam jeszcze przyjdzie do głowy - najlepiej wyślij do gościa maila lub list polecony, bo wówczas masz jakieś potwierdzenie
z telefonami różnie bywa - sam billing nie jest dowodem, że kontaktujesz się z niesolidnym oferentem
a potem taki będzie kręcił, że nie zapłacił, bo nikt się nie upominał
Gość: katrin22
OOby, bo upał nie do wytrzymania
krynia1 dziękuje za avatarek
twierdzi, że się spodobał
więc chowam rogi...
Gość: cb656Old
Wkurza mnie, że nie umiem tak, jak inni, rozdwoić się i raz być ćwierkającą żabą, a raz księżniczką zaklętą w żabę
Wkurza mnie, że inni po pejotlu malują obrazy, a ja mam wstręt do używek innych niż kawa
Wkurza mnie, że nie mam rogów.
Matka-Natura jest niesprawiedliwa....
niestety, księżniczka ma 9 lat i cierpi na autyzm wysokofunkcjonujący a nie rozdwojenie jaźni
Dobra. To teraz poważnie. Jeśli to choroba twojego dziecka sprawia, że jesteś nieznośna i odreagowujesz swoje frustracje na forum, to ode mnie masz spokój. Nie godzi się dokuczać cierpiącemu. Przynajmniej to się wyjaśniło. Zagadka pod nazwą co dolega kryni, że się czepia wszystkiego i wszystkich chyba znalazła swoje rozwiązanie.
P.S. Czy to choroba dziedziczona? Skąd się wzięła?
jeśli nie ma tego w necie, to informuję, że ani dziedziczna ani zakaźna
poza tym żaby ćwierkające rzepów nie przypominają i raczej nie potrafią się wszystkiego czepiać
więc nie przesadzajmy
kryni nic nie dolega - po prostu ma niezły ubaw, jak ktoś się pieni i zaperza
są nieznośniejsi ode mnie
O, czyli lubimy to samo?!
Wreszcie nić porozumienia
OK, wobec tego na twoją własną prośbę, odwołuję taryfę ulgową
ale ty mnie nie wkurzasz, więc spoko
dyskusja na poziomie
przyznaj się w jakiej redakcji rzeźbisz, bo wydaje mi się, że to te klimaty