Wkurza mnie...

delfinka101

#3451704 Napisano: 12.06.2010 08:18:00
Wkurza mnie,ze od ponad 2 miesiecy nie mogę wyciągnąć kasy od faceta który zabrał ponad 2 tony nakrętek.Sam zadzwoniłwe wtorek i obiecał wpłacic pieniądze a tu nadal cisza.Kasy na koncie brak.Turnus się zbliża i czuje ze jak przed turnusem nie wycia gne ich od niego to już wcale ich nie wyciagne.
Pogoda mnie tez wkurza, bo schowało się słonko a ja kocham tropikalne upały..
0 0

Gość: arta

#3451708 Napisano: 12.06.2010 08:20:57
delfinka, ciekawosc mnie zzera, skad masz tyle nakretek?

juz lepiej bylo je oddac na jakis wozek inwalidzki dla dzieciaka
0 0

delfinka101

#3451720 Napisano: 12.06.2010 08:27:07
arta napisał(a):

Przeciez to jest akcja włsnie dla mojego syna.Facet placi za nakretki ktore sa zbierane an terenie Torinia i innych miast.Tylko,ze inni zbierają na wózek a my zbieramy na turnusy rehabilitacyjne.Tak facet sie chwalił super opinnia w gazetach a ja sama zgłoszę sie do gazety i napiszę jak to jest z dobodziejstwem tego Pana.Teraz mamy innego odbiorce,więc na ten turnus będą środki ale miały być 2 turnusy pod rząd
0 0

delfinka101

#3451723 Napisano: 12.06.2010 08:28:08
delfinka101 napisał(a):

arta napisał(a):

Przeciez to jest akcja włsnie dla mojego syna.Facet placi za nakretki ktore sa zbierane an terenie Torinia i innych miast.Tylko,ze inni zbierają na wózek a my zbieramy na turnusy rehabilitacyjne.Tak facet sie chwalił super opinnia w gazetach a ja sama zgłoszę sie do gazety i napiszę jak to jest z dobodziejstwem tego Pana.Teraz mamy innego odbiorce,więc na ten turnus będą środki ale miały być 2 turnusy pod rząd

http://akcja-nakretka.socjum.pl/

0 0

Gość: arta

#3451727 Napisano: 12.06.2010 08:31:55
delfinka101 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

arta napisał(a):

Po napisaniu skapnęłam się, jaką gafę walnęłam
emotka emotka

Ja po prostu zrozumiałam to tak, że Ty sprzedajesz nakrętki z zapunktowanych i zdziwiło mnie, że masz ich tak dużo.

emotka Wybacz, już nie będę taka wścibska...
0 0

delfinka101

#3451731 Napisano: 12.06.2010 08:35:14
arta napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

arta napisał(a):

Po napisaniu zrozumiałam, jaką gafę walnęłam
emotka emotka

Ja po prostu zrozumiałam to tak, że Ty sprzedajesz nakrętki z zapunktowanych i zdziwiło mnie, że masz ich tak dużo.

emotka Wybacz, już nie będę taka wścibska...

Daj spokoj:) Nic sie niestało.Nie masz w obowiazku wiedzieć czy pamiętać:)Jestem poprostu wsciekła,ze facet w mediach robi z siebie dobroczynce;jak to on płaci za nakretki itd..a zwyczajnie nas oszukał,bo inaczej tego nazwac nie można.I jeżeli ejstem wkurozna to tylko na tgo faceta.Ja nawet bym zrozumiała jakby nawet powiedział,ze ma teraz problemy i zapłaci jak bedzie miał ale on co dzwonie raz na 3-4 dni obiecuje ze juz dziś wpłaca.Poprosiłam go aby chociaz częsc wpłącił potem kolejną a on ,ze niema takiej potrzeby i już mi będą na koncie.
0 0

Gość: krynia

#3451736 Napisano: 12.06.2010 08:40:25
delfinka101 napisał(a):

pardon, że wpadam w słowo
podam namiary strony dalej

słyszałam o tej akcji wiele dobrego

mam nadzieję, że uda się też z drugim turnusem

a co z NFZ, PFRON-em, PCPR-em czy MOPS-em, które też mają jakąś pulę pieniążków na rehabilitację ?

nam (indywidualnie i ze szkoły) jak na razie co roku udaje się skorzystać z takich turnusów i wyjeżdżamy nad morze
wiem, że to kropla w morzu, ale zawsze
0 0

pioge7

#3451737 Napisano: 12.06.2010 08:42:13
a mnie wkurza ten upał emotka
wolę 10 stopni mniej!!!!!!
0 0

barszcz

#3451747 Napisano: 12.06.2010 08:44:48
pioge7 napisał(a):

byle do jutra,ma być chłodniej emotka
0 0

delfinka101

#3451772 Napisano: 12.06.2010 08:52:40
krynia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

pardon, że wpadam w słowo
podam namiary strony dalej

słyszałam o tej akcji wiele dobrego

mam nadzieję, że uda się też z drugim turnusem

a co z NFZ, PFRON-em, PCPR-em czy MOPS-em, które też mają jakąś pulę pieniążków na rehabilitację ?

nam (indywidualnie i ze szkoły) jak na razie co roku udaje się skorzystać z takich turnusów i wyjeżdżamy nad morze
wiem, że to kropla w morzu, ale zawsze

Z braku funduszy PFRON nam nie dał dofinansownaia..dał w zeszłym roku w tym roku tylko dzieci zna wózkach i dorosli z Igrupą inwalidztwa.Mops - nawet tam nie ide, bo i tak przekraczamy dochodzy.Mój mąż pracuje + rodzinne i pielegnacyjne (324zł) wiec przekraczamy próg..Jak bym miała meza pijaka, który stałby pod budka z piwem zamiast chodzić do rpacy to pewnie bym dostała.
Ale skoro ten pan tak zagrywa a poniedziałek zadwonie do tej gazety gdzie był tak łądnie opisany i powiem jak to jest naprawdę
0 0

#3451807 Napisano: 12.06.2010 09:10:49
delfinka101 napisał(a):

[

Z braku funduszy PFRON nam nie dał dofinansownaia..dał w zeszłym roku w tym roku tylko dzieci zna wózkach i dorosli z Igrupą inwalidztwa.Mops - nawet tam nie ide, bo i tak przekraczamy dochodzy.Mój mąż pracuje + rodzinne i pielegnacyjne (324zł) wiec przekraczamy próg..Jak bym miała meza pijaka, który stałby pod budka z piwem zamiast chodzić do rpacy to pewnie bym dostała.
Ale skoro ten pan tak zagrywa a poniedziałek zadwonie do tej gazety gdzie był tak łądnie opisany i powiem jak to jest naprawdę

powinnaś również zawiadomić koordynatora całej akcji
ktoś przecież rekomendował tę osobę

postrasz uwagą, interwencją, sprawą dla reportera i co Ci tam jeszcze przyjdzie do głowy - najlepiej wyślij do gościa maila lub list polecony, bo wówczas masz jakieś potwierdzenie
z telefonami różnie bywa - sam billing nie jest dowodem, że kontaktujesz się z niesolidnym oferentem
a potem taki będzie kręcił, że nie zapłacił, bo nikt się nie upominał
0 0

Gość: katrin22

#3451813 Napisano: 12.06.2010 09:13:49
barszcz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

byle do jutra,ma być chłodniej emotka

OOby, bo upał nie do wytrzymania
0 0

#3451818 Napisano: 12.06.2010 09:17:41
cb656 napisał(a):

A niby co masz do roślinek?

krynia1 dziękuje za avatarek
twierdzi, że się spodobał

więc chowam rogi...
0 0

Gość: cb656Old

#3451914 Napisano: 12.06.2010 10:08:57
krynia napisał(a):

twierdzi, że się spodobał więc chowam rogi...

Wkurza mnie, że nie umiem tak, jak inni, rozdwoić się i raz być ćwierkającą żabą, a raz księżniczką zaklętą w żabę emotka
Wkurza mnie, że inni po pejotlu malują obrazy, a ja mam wstręt do używek innych niż kawa emotka i przez to nie będę drugim Witkacym

Wkurza mnie, że nie mam rogów.
Matka-Natura jest niesprawiedliwa.... emotka
0 0

#3451930 Napisano: 12.06.2010 10:14:41
cb656 napisał(a):

krynia napisał(a):

twierdzi, że się spodobał więc chowam rogi...

Wkurza mnie, że nie umiem tak, jak inni, rozdwoić się i raz być ćwierkającą żabą, a raz księżniczką zaklętą w żabę emotka
Wkurza mnie, że inni po pejotlu malują obrazy, a ja mam wstręt do używek innych niż kawa emotka i przez to nie będę drugim Witkacym

Wkurza mnie, że nie mam rogów.
Matka-Natura jest niesprawiedliwa.... emotka

niestety, księżniczka ma 9 lat i cierpi na autyzm wysokofunkcjonujący a nie rozdwojenie jaźni
0 0

#3451949 Napisano: 12.06.2010 10:21:51
krynia napisał(a):

niestety, księżniczka ma 9 lat i cierpi na autyzm wysokofunkcjonujący a nie rozdwojenie jaźni

Dobra. To teraz poważnie. Jeśli to choroba twojego dziecka sprawia, że jesteś nieznośna i odreagowujesz swoje frustracje na forum, to ode mnie masz spokój. Nie godzi się dokuczać cierpiącemu. Przynajmniej to się wyjaśniło. Zagadka pod nazwą co dolega kryni, że się czepia wszystkiego i wszystkich chyba znalazła swoje rozwiązanie.

P.S. Czy to choroba dziedziczona? Skąd się wzięła?
0 0

#3451999 Napisano: 12.06.2010 10:41:07
cb656 napisał(a):

Dobra. To teraz poważnie....

P.S. Czy to choroba dziedziczona? Skąd się wzięła?

jeśli nie ma tego w necie, to informuję, że ani dziedziczna ani zakaźna

poza tym żaby ćwierkające rzepów nie przypominają i raczej nie potrafią się wszystkiego czepiać
więc nie przesadzajmy

kryni nic nie dolega - po prostu ma niezły ubaw, jak ktoś się pieni i zaperza

są nieznośniejsi ode mnie
0 0

#3452025 Napisano: 12.06.2010 10:53:31
krynia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Dobra...

O, czyli lubimy to samo?!
Wreszcie nić porozumienia emotka
OK, wobec tego na twoją własną prośbę, odwołuję taryfę ulgową emotka
0 0

#3452031 Napisano: 12.06.2010 10:57:11
cb656 napisał(a):

krynia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Dobra...

O, czyli lubimy to samo?!
Wreszcie nić porozumienia emotka
OK, wobec tego na twoją własną prośbę, odwołuję taryfę ulgową emotka

ale ty mnie nie wkurzasz, więc spoko

dyskusja na poziomie

przyznaj się w jakiej redakcji rzeźbisz, bo wydaje mi się, że to te klimaty
0 0

#3452089 Napisano: 12.06.2010 11:28:25
krynia napisał(a):

ale ty mnie nie wkurzasz, więc spoko, dyskusja na poziomie przyznaj się w jakiej redakcji rzeźbisz, bo wydaje mi się, że to te klimaty

Nie rzeźbię. Rżnę głupa w Redakcji STOLARZ POLSKI emotka
0 0