Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: luskaaa
taa. od razu mi lepiej
Gość: krynia
to teraz już wiesz, padalcu jeden
Gość: katrin22
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: natie
jesli mowicie o dekalogu to u mnie chyba 3 lubie zniknely.. ciekawe kto usunal?
Gość: justa111
u mnie tez jest mniej
Tylko tyle ?!
Inwencji twórczej zabrakło ?
Czy marycha wyszła...
Gość: natie
szkoda ze nie widac tam kto polubil, to by mozna bylo sprawdzic kto taki mily.. i kurde zaraz wylece
a na dodatek cos sie stalo mojemu psu
Gość: monikakk7
Uwazaja że praca im się należy, wykorzystywać się nie dadzą, siedziec bedą tylko tyle i ani minutę dłuzej niż ustawa przewiduje', odpowiadają na prosbe o wykonanie czegos nie ejstem sejretarką, nei moze tego zrobic ktos inny? zatrudniony tu zostalem do innych zadan ...
nalezy mi sie to, nalezy mi sie tamto, ... A gdzie cokolwiek od siebie dac ???
LUDZIE ! W jakim swiecie my zyjemy ???
W świecie, gdzie dominuje bylejakość i królują pozory
wyobraź sobie, że mnie się dzisiaj oberwało za to, że mam czas siedzieć przed komputerem i posty pisać i konkursy zaliczać, a inni tymczasem ciężko... pracują
praca ekspedientki została postawiona wyżej niż matki, nauczycielki i psychologa, nie wspominając już o wolontariacie
czego więc oczekiwać od świata ?
jedynie bylejakości i gry pozorów
Gość: kaoa
Gość: bruce
syropek z cebulki - pokroić i zasypać na noc cukrem... syropek z czosnkiem - wydusić, zalać miodem i wodą z cytryną...
poza tym - polecam moje naleweczki - żaden katar i ból się przy nich nie utrzyma
i życzę zdrówka!
sylzab2294
Postów 4525
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
czyżby alergia?
ja mialam atak w zeszlym tyg.
glos mi wprost zanikl....
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Gość: slicznotaem
chyba coś panuje teraz i męczy... ja przez dwa tygodnie tak gadałam, choćby wcale...
a do tego mam sienny i na pyłki traw kicham, że szok!...
Gość: kaoa
masakra
Gość: marielu
sylzab2294
Postów 4525
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pewnie szybko, ale ja tez raz nauczke dostalam...moze i nawet jeszcze gorsza, teraz uwazam bardziej..wkurzaja mnie tacy ludzie...
ajerkoniaczek z żółtkami bardzo skuteczny!
a czosnek i cebulka w syropkach spokojnie przez dobę dojrzeją...
albo jeszcze - woda z cytryną, letnia i pij, ile dusza zapragnie!
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marielu, jesteś boska... No nie da się tego inaczej ująć
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!