Wkurza mnie...

edith

#3491842 Napisano: 24.06.2010 07:12:45
Wkurza mnie ze dzwoniła dzisiaj pani z ubezpieczeniem nowotworowym dla kobiet,zdołowała mnie emotka Skladka co miesiąc 60 zł zależy od wieku a gdy powiedziałam że nie chce to powiedziala ze już niedługo co 2 osoba bedzie miala raka i zle robię...pokrzepiajaca wiadomośc emotka
0 0

Gość: aka

#3492624 Napisano: 25.06.2010 06:34:06
wkurza mnie niemoc konkursowa, brak wygranych, zaległe nie dochodzą emotka
0 0

Gość: xagadee

#3492636 Napisano: 25.06.2010 06:41:47
edith napisał(a):

Wkurza mnie ze dzwoniła dzisiaj pani z ubezpieczeniem nowotworowym dla kobiet,zdołowała mnie emotka Skladka co miesiąc 60 zł zależy od wieku a gdy powiedziałam że nie chce to powiedziala ze już niedługo co 2 osoba bedzie miala raka i zle robię...pokrzepiajaca wiadomośc emotka

nie przejmuj się, do mnie też dzwoniła emotka

tyle, że ja mam za sobą szkolenia z technik sprzedaży, więc niczego nie wskórała... a tak już na marginesie, to te szkolenia, w których ona uczestniczyła były stanowczo kiepskie emotka

nagadałam jej i się obraziła emotka no ale w końcu co to za firma ubezpieczeniowa, która OWU daje człowiekowi dopiero po zawarciu polisy

nie jest to normalne i to mnie wkurza emotka
0 0

joan

#3492661 Napisano: 25.06.2010 06:57:14
edith napisał(a):

Grrr, mamią ludzi i dla zysku wykorzystują wszelkie techniki manipulacji, a jak wiadomo, strach jest najlepszym sposobem do skłaniania innych, by robili, co się chce (jeden z mistrzów w tej dziedzinie = G.W. Bush). Następnym razem możesz jej powiedzieć, że skoro co druga osoba będzie miała raka, to z nas dwóch to będzie PANI! emotka
0 0

Gość: marcinek1985

#3493671 Napisano: 25.06.2010 12:40:39
ale to forum ma moc emotka tylko napisałem, że wkurza mnie, że nie mam telefonu aby jechać na truskawki i po 5 minutach (o 20) zadzwoniła miła Pani z zapytaniem kiedy do nich przyjade emotka

i wkurza mnie teraz bo powiedziałem, że w niedziele pojadę i w poniedziałek będe na miejscu a w busie już nie ma dla mnie miejsca i nie mam jak się tam dostać bo wszystko jest pozajmowane a najbliższy kurs to dopiero wtorek emotka a ja chce być tam już emotka
0 0

kinga1

#3493682 Napisano: 25.06.2010 12:44:25
edith napisał(a):

kaoa napisał(a):

aga79 napisał(a):

wkurza mnie osoba ktora doklikuje na lejsie falszywki teraz kolejnej osobie zostaly doklikane dziwne tylko ze jac1968 kolejny raz pozostaje bez falszywek. wstyd .

spokojnie... mi też jeszcze nikt nie doklikał...

wkurza mnie moje lenistwo, ostatnio nie biorę udziału w innych konkach niż klikane i te na facebooku... emotka ale emotka od poniedziałku wakacje to się nadrobi emotka emotka

PS Może z jakiejś sieci rozdają darmowe startery?? emotka

Gadu Air
0 0

Gość: arta

#3493684 Napisano: 25.06.2010 12:44:49
marcinek1985 napisał(a):

ale to forum ma moc emotka tylko napisałem, że wkurza mnie, że nie mam telefonu aby jechać na truskawki i po 5 minutach (o 20) zadzwoniła miła Pani z zapytaniem kiedy do nich przyjade emotka

i wkurza mnie teraz bo powiedziałem, że w niedziele pojadę i w poniedziałek będe na miejscu a w busie już nie ma dla mnie miejsca i nie mam jak się tam dostać bo wszystko jest pozajmowane a najbliższy kurs to dopiero wtorek emotka a ja chce być tam już emotka

aleś ambitny! (a rowerek?) - gdy za młodu pojechałam na truskawki po 8 koszykach miałam dość, a mój genialny brat po jednym wyjeździe dwa tygodnie spał na ziemi, bo tak go kręgosłup bolał emotka emotka

0 0

Gość: marcinek1985

#3493714 Napisano: 25.06.2010 12:54:10
rowerka nie mam nie udało mi się nigdy wygrać emotka sam bym pojechał autostopem ale z moim potężnym bagażem nikt by mi się nie zatrzymał emotka

byłem rok temu 5 tygodni i żałowałem, że tak krótko.... bo choć kręgosłup czasem bolał to było tam świetnie emotka
0 0

edith

#3493755 Napisano: 25.06.2010 01:11:28
emanuela24 napisał(a):

edith napisał(a):

ja bym zapytała po co ubezpieczają skoro co 2 osoba będzie miała to na 100% zbankrutują emotka
kiedyś (ze 2 lata temu) mi babka też ubezpieczenie wciskała na wypadek pobytu w szpitalu -to jej powiedziałam że nie a ona do mnie z takim fochem zobaczy Pani wkrótce Pani pożałuje emotka

No własnie to obrażanie dzwoniących jest poniżej krytyki na poczatku milutka że strach a potem...
emotka
0 0

ziolko

#3493786 Napisano: 25.06.2010 01:22:28
edith napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

edith napisał(a):

ja bym zapytała po co ubezpieczają skoro co 2 osoba będzie miała to na 100% zbankrutują emotka
kiedyś (ze 2 lata temu) mi babka też ubezpieczenie wciskała na wypadek pobytu w szpitalu -to jej powiedziałam że nie a ona do mnie z takim fochem zobaczy Pani wkrótce Pani pożałuje emotka

No własnie to obrażanie dzwoniących jest poniżej krytyki na poczatku milutka że strach a potem...

ha... można by się spytać czy ta osoba co dzwoni, sama wykupiła to ubezpieczenie
emotka

emotka ja ogólnie dziękuję za wszelakie oferty, ja będę chciała to się ubezpieczę tam gdzie JA chcę.
Ew. mówię, że jestem ubezpieczona albo co lepsze, że pracuję w ubezpieczeniach emotka emotka

dodam, ze kiedyś tam pracowałam, więc nie mijam się tak bardzo z prawdą emotka
0 0

Gość: marielu

#3494504 Napisano: 25.06.2010 05:26:54
wkurza mnie wkurzanie dla samego wkurzania, robienie burdelu dla samego robienia burdelu i zakładanie kont dla samej przyjemności zakładania konta i złapanie karniaka który będzie zwisał i powiewał emotka
0 0

radosna

#3494536 Napisano: 25.06.2010 05:35:52
marielu napisał(a):

wkurza mnie wkurzanie dla samego wkurzania, robienie burdelu dla samego robienia burdelu i zakładanie kont dla samej przyjemności zakładania konta i złapanie karniaka który będzie zwisał i powiewał emotka

Marielu! Najlepszym sposobem na wkurzanie jest to:
http://www.e-mies...a_zm_cv_6300_art.jpg
Ale to opcja dobra dla facetów. Dla bab jest to:
http://img.interi...a_swieta_2200904.jpg
0 0

Gość: krynia

#3494537 Napisano: 25.06.2010 05:36:10
marielu napisał(a):

... ale e-konkowe konto karniakowe puste emotka

- czerwonych kartek nie mają, więc nie dają emotka
0 0

Gość: bruce

#3494929 Napisano: 25.06.2010 07:49:29
avatea napisał(a):

http://avatea.blo...n-wojenny_bbjfc.html

wkur... na głupią babę.... ma szczęście, że nie noszę przy sobie kałacha.... emotka

pożyczyć Ci z mojego avatarka?.....
dobra, bierz!
emotka
0 0

Gość: katjen27

#3495141 Napisano: 25.06.2010 08:49:06
Wqrza mnie to, że wysłałam dzisiaj jednego eska na konkurs - i pomyliłam się z jedną cyferką w numerze... Patrzę, a tu odpowiedź: Nie będę cię ciągnąć za język, ale jak masz na imię, co lubisz... blablabla...'
emotka
Nie dość, że mam niewiele funduszy na te sms'y, to jeszcze niechcący jakieś dziunie mnie naciągają... emotka
0 0

Gość: krynia

#3495157 Napisano: 25.06.2010 08:55:49
katjen27 napisał(a):

Wqrza mnie to, że wysłałam dzisiaj jednego eska na konkurs - i pomyliłam się z jedną cyferką w numerze... Patrzę, a tu odpowiedź: Nie będę cię ciągnąć za język, ale jak masz na imię, co lubisz... blablabla...'
emotka
Nie dość, że mam niewiele funduszy na te sms'y, to jeszcze niechcący jakieś dziunie mnie naciągają... emotka

... to już sobie wyobrażam, z jakim jajem musiał być to esek, że aż jakiegoś dziunia ruszyło emotka
0 0

#3495161 Napisano: 25.06.2010 08:57:55
krynia napisał(a):

katjen27 napisał(a):

emotka

... to już sobie wyobrażam, z jakim jajem musiał być to esek, że aż jakiegoś dziunia ruszyło emotka

Właśnie niet emotka
Wpisałam zaledwie 'Bielenda' emotka
Ale landrynkom to nie robi różnicy - jak widać emotka
0 0

zaczytana-pola

#3495176 Napisano: 25.06.2010 09:02:55
Wkurza mnie mój mąż- nic do chłopa nie dociera, wrócił z pracy, zjadł, rozsiadł tyłek przed telewizorem, ja do niego mówię, a on nic, zero reakcji. emotka
0 0

#3495177 Napisano: 25.06.2010 09:02:56
I wqrza mnie jeszcze coś, czego nie miewam - czyli czkawka, która teraz się napatoczyła... To chyba reprezentacja Chile tak mnie wzburzyła tym faulowaniem... emotka
0 0

Gość: swibek

#3495191 Napisano: 25.06.2010 09:08:08
katjen27 napisał(a):

krynia napisał(a):

katjen27 napisał(a):

emotka

Właśnie niet emotka
Wpisałam zaledwie 'Bielenda' emotka
Ale landrynkom to nie robi różnicy - jak widać emotka

emotka
no to teraz ten dziuń nie da Ci żyć.. jak już ma w garści Twój fon to będzie smsował i naciągał dalej.. emotka
0 0