Wkurza mnie...

Gość: bluesky

#3486346 Napisano: 23.06.2010 10:00:21
tato999 napisał(a):

a mnie wkurzają ludzie, którzy myślą że jak mają full kasy to im wszystko wolno emotka emotka emotka

nie martw się tym i nie denerwuj emotka
takie osoby mają dużo kasy ale za to mały móżdżek emotka znam takich kilka przypadków emotka emotka
0 0

Gość: polec

#3486349 Napisano: 23.06.2010 10:00:42
bassia5 napisał(a):

polec napisał(a):

Niech to szlag, co za dzień!!!!. najpierw auto, a teraz jeszcze mail, że wykluczyli mnie ze stażu, bo byłam studentką jednolitych studiów mgr, a nie dwustopniowych!!!!

A tak się cieszyłam na ten staż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

A co ma piernik do wiatraka ? Nie rozumiem tego, ja też studiowałam na jednolitych i byłam i na stażu i na przygotowaniu zawodowym

Bo to projekt z UE z uczelni, a nie z UP, więc mają swoje warunki. Niestety!!
0 0

Gość: grancias

#3486923 Napisano: 23.06.2010 12:16:50
Wkurzaja, denerwuja, irytuja ... mnie kupujacy na ALLEGRO - oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc. Firma w ktorej pracuje sprzedaje na ALLEGRO, ja zajmuje sie wysyłka i stwierdzam ze 70% kupujacych to analfabeci ;/

Kompletnie nie czytaja tego co pisze w aukcji! Kupia a pozniej nie pasuja im koszta wysylki ;/ albo mysla ze jak zrobia przelew z banku x do banku y to od razu mamy pieniadze na koncie i juz trzeba paczke wyslac ;/ albo mysla ze wysylamy przesylki 24 h na dobe, a w aukcji pisze jak byk ze do 14.00 codziennie wysylamy przesylki ;/
0 0

Gość: mariolakal

#3487115 Napisano: 23.06.2010 01:08:12
ziolko napisał(a):

hmm... mnie właściwie wkurza wiercenie w ścianie czy gdzieś tam, 2 piętra wyżej. Jest taki odgłos, jak przy borowaniu zęba, tylko to jest bardziej rozległe.. głowa zaczyna boleć od tego emotka

A u mnie na osiedlu ocieplają od miesiąca blok obok mnie od 7.00. Trzaskają, wiercą i przeklinają, a pod blokiem ze spokojem Pan kosi trawę tą elektryczną kosiarką i się wzajemnie zagłuszają... Dobrze, że ja na sen wciągu dnia nie narzekam... Co chwilę się budzę i komaruję dalej... /gorzej ze snem nocnym... i to mnie wkurza.../ emotka
0 0

Gość: agusagus2

#3487214 Napisano: 23.06.2010 01:44:02
A mnie po raz kolejny wkurza Streetcom, zmarnowali mi czas, a o bonie mogę zapomnieć emotka
0 0

Gość: muzulmanka

#3487224 Napisano: 23.06.2010 01:48:33
agusagus2 napisał(a):

A mnie po raz kolejny wkurza Streetcom, zmarnowali mi czas, a o bonie mogę zapomnieć emotka

może jeszcze będą dzwonić?
ja mam wciąż nadzieję emotka
0 0

Gość: arta

#3487237 Napisano: 23.06.2010 01:51:45
Wkurza mnie to, że zamykając pojemnik z sosem ochlapałam sobie całą twarz, książki i ścianę!!! emotka

Psia mać, wynajmuję mieszkanie, jak się powinnam umówić z właścicielem? Ja maluję, daję na farbę, czy to jest może wliczone w koszty wynajmu? (nie mamy żadnej umowy - tylko ustna, a nie uzgadnialiśmy nic takiego).
0 0

dawidekk

#3487255 Napisano: 23.06.2010 01:56:33
Wkurza mnie, że nie ma w domu słomki jak potrzebuję a zrobiłem sobie shake'a emotka

Arta
To trzecie raczej nie, ale nie wiem emotka
0 0

#3487257 Napisano: 23.06.2010 01:56:45
arta napisał(a):

Wkurza mnie to, że zamykając pojemnik z sosem ochlapałam sobie całą twarz, książki i ścianę!!! emotka

Psia mać, wynajmuję mieszkanie, jak się powinnam umówić z właścicielem? Ja maluję, daję na farbę, czy to jest może wliczone w koszty wynajmu? (nie mamy żadnej umowy - tylko ustna, a nie uzgadnialiśmy nic takiego).

Przecież to wypadek, nie zrobiła tego podczas żadnej imprezy czy burdy tylko niechcący, najpierw wyjaśnij sytuacje, a jak właściciel coś Ci powie na temat farby czy zapłaty to wtedy coś działaj z malowaniem!
0 0

#3487260 Napisano: 23.06.2010 01:58:24
arta napisał(a):

ja mam małe dziecko i mam takie rzeczy wliczone w koszty wynajmu. Synek ściany pomalował i trudno, przecież to też ludzie, co wynajmują, a jak sie będę wyprowadzać to i tak muszą zrobić remont dla nowych wynajmujących emotka
0 0

#3487264 Napisano: 23.06.2010 01:59:43
polec napisał(a):

Niech to szlag, co za dzień!!!!. najpierw auto, a teraz jeszcze mail, że wykluczyli mnie ze stażu, bo byłam studentką jednolitych studiów mgr, a nie dwustopniowych!!!!

A tak się cieszyłam na ten staż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

i jeszcze do tego rozwaliły mi się pulpety i szlag trafił połowę obiadu!!!
0 0

Gość: finessa

#3487266 Napisano: 23.06.2010 02:00:57
Wkurza mnie lays, że nie podaje jeszcze wyników nagród dziennych z 21 i 22 emotka
0 0

#3487269 Napisano: 23.06.2010 02:01:15
polec napisał(a):

arta napisał(a):

ja mam małe dziecko i mam takie rzeczy wliczone w koszty wynajmu. Synek ściany pomalował i trudno, przecież to też ludzie, co wynajmują, a jak sie będę wyprowadzać to i tak muszą zrobić remont dla nowych wynajmujących emotka

o widzisz... czyli właściciel robi remont po twojej wyprowadzce, nie ty sama. Dobrze wiedziec - mi te plamy nie przeszkadzaja AŻ TAK (choc wygladaja jak plemniki), ale kiedys sie wyprowadze...
0 0

joan

#3487277 Napisano: 23.06.2010 02:02:53
Mieszkanie powinno się zdać w stanie niepogorszonym, czyli: możesz sobie mieszkać z tą plamą, ale wyprowadzając się, gościu potrąci Ci z kaucji za malowanie LUB poprosi o kasę LUB każe pomalować ścianę we własnym zakresie przed opuszczeniem lokalu.
0 0

Gość: katrin22

#3487281 Napisano: 23.06.2010 02:03:33
...że mam doła, nie będe pisac dlaczego, bo zna mnie kilka osób z forum, a to sprawa osobista..
Eh, co za życie emotka
0 0

#3487300 Napisano: 23.06.2010 02:07:29
joan napisał(a):

Mieszkanie powinno się zdać w stanie niepogorszonym, czyli: możesz sobie mieszkać z tą plamą, ale wyprowadzając się, gościu potrąci Ci z kaucji za malowanie LUB poprosi o kasę LUB każe pomalować ścianę we własnym zakresie przed opuszczeniem lokalu.

Okej, ale z drugiej strony, proste, że ściany się niszczą od takiego normalnego użytkowania (w wielu miejscach porobiły się jakieś przetarcia, czy coś w tym stylu), więc moim zdaniem i tak co kilka lat on powinien je odmalować.

Oj, czeka mnie rozmowa... emotka
0 0

Gość: cobra176

#3487331 Napisano: 23.06.2010 02:18:24
Wkurzają mnie takie meile:

Szanowna Pani

Raport dotyczący Pani statusu pokazuje, że mimo że jest Pani jednym z naszych najlepszych klientów, nigdy jeszcze nie wygrała Pani dużej sumy pieniędzy w naszej loterii...

W życiu nic nie zamówiłam w readers digest emotka
0 0

masza

#3487343 Napisano: 23.06.2010 02:21:53
grancias napisał(a):

Wkurzaja, denerwuja, irytuja ... mnie kupujacy na ALLEGRO - oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc. Firma w ktorej pracuje sprzedaje na ALLEGRO, ja zajmuje sie wysyłka i stwierdzam ze 70% kupujacych to analfabeci ;/

Kompletnie nie czytaja tego co pisze w aukcji! Kupia a pozniej nie pasuja im koszta wysylki ;/ albo mysla ze jak zrobia przelew z banku x do banku y to od razu mamy pieniadze na koncie i juz trzeba paczke wyslac ;/ albo mysla ze wysylamy przesylki 24 h na dobe, a w aukcji pisze jak byk ze do 14.00 codziennie wysylamy przesylki ;/

mnie też wkurzają alegrowicze; paczkę chca mieć natychmiast ale na @ nie reagują i kasy nie wpłacaja....
0 0

Gość: agusagus2

#3487868 Napisano: 23.06.2010 04:56:00
muzulmanka napisał(a):

agusagus2 napisał(a):

może jeszcze będą dzwonić?
ja mam wciąż nadzieję emotka

ja już straciłam emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3487885 Napisano: 23.06.2010 04:59:42
masza napisał(a):

grancias napisał(a):

mnie też wkurzają alegrowicze; paczkę chca mieć natychmiast ale na @ nie reagują i kasy nie wpłacaja....

A mnie konta z kopertkami i zerową ilością komentarzy emotka
0 0