Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11561
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z konka na rossnecie też miałam bon 100 zł do salonu Farouk, nic nie płaciłam, a miałam strzyżenie, farbowanie, regenerację i układanie włosów.
Gość: koza18
2.5 godziny spędziłam na fotelu. Pasemka w foli ( farba )miałam krócej ( ale po tym jak powiedziała po dłuższym czasie jeszcze 15 minut, albo krócej siedziałam dłużej bo akurat przyszła klientka która była umówiona do niej)
Skoro na zaproszeniu nie było informacji na co jest zaproszenie, ani nikt u fryzjera mi o tym nie powiedział, więc myślałam, że skoro pani proponuje farbę to też obejmuje to zaproszenie. Ale rzeczywiście mogłam o to zapytać , 80 zł dalej miałabym w kieszeni
Gość: czarnygreg
ale się fryzjerka zachowała nie fair-powinna Cię uprzedzić,
baaaaardzo wkurzają mnie osoby pracujące w sklepach i różnych punktach usługowych udające że kwota kilkudziesięciu czy nawet paruset zł jest niewarta wzmianki, po prostu drobiazg...
Gość: js28
pacnęłam ją na klawiaturze i wyskoczyły mi 2 klawisze. Alt znalazłam, ale C nie mogę znaleźć
Gość: ania
olunka
Postów 8509
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009