Wkurza mnie...

ziolko

#3506347 Napisano: 30.06.2010 09:24:22
ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają koleżanki, co niedawno (tak do roku), urodziły dziecko i teraz ciągle słyszę bierz się do roboty, bo latka lecą... wrr... a co to je obchodzi kiedy się zdecyduję ????? emotka

Moja teściowa ciągle powtarza: drugie by Ci się przydało emotka

taaa... ja stosunkowo niedawno zmieniłam stan cywilny, 2 lata temu życzenia na święta: żebym w końcu wyszła za mąż, w ub roku - dziecko, dosłownie jakby fakt, że pół roku po ślubie nie chodzę z brzuchem był jakimś dziwowiskiem emotka

W dzisiejszych czasach z brzuchem idzie się do ołtarza, więc nie ma się co dziwić... emotka

wrrr...

noo... ciut mi ulżyło...

poza tym nie cierrrrpię upałów emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3506367 Napisano: 30.06.2010 09:27:43
martu18 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Wkurzyłam się na Rossnet emotka Zamieszanie było z tym konkiem MNY, ale ostatecznie kupiłam jeden produkt, bo przemiła pani w sklepie powiedziała, że wg regulaminu. A teraz czytam odpowiedź redakcji: Dwa, wyraźnie na banerze napisane. Czy te produkty musza być na jednym paragonie? Wkurzyłam się, bo firma najtańsza nie jest emotka

ale możesz sie chyba odwoływać, baner banerem ale regulamin powinien być wiążący

mnie Pani z rossnetu odpisała, że jeden zgodnie z regulaminem...

bu a ja 2 kupiłem emotka
0 0

Gość: krynia

#3506372 Napisano: 30.06.2010 09:28:34
xagadee napisał(a):

... wszystko emotka

lewą nogą się wstało ?
0 0

aska70

#3506375 Napisano: 30.06.2010 09:29:08
Znowu nie mam wody. Sąsiad napuścił sobie wczoraj pełny basen - i tym samym opróżnił zbiornik przeznaczony dla 40 domów. Jak można być takim egoistą! Przez noc nie napłynęło, zastanawiam się, czy nie zostawił przez przypadek odkręconej wody... Wrrr, mam mu ochotę skopać d...
0 0

#3506623 Napisano: 30.06.2010 10:45:34
aska70 napisał(a):

Znowu nie mam wody. Sąsiad napuścił sobie wczoraj pełny basen - i tym samym opróżnił zbiornik przeznaczony dla 40 domów. Jak można być takim egoistą! Przez noc nie napłynęło, zastanawiam się, czy nie zostawił przez przypadek odkręconej wody... Wrrr, mam mu ochotę skopać d...

i jeszcze pewnie wszystkim każe płacić za swoje basenowe ekscesy ??? emotka
0 0

79magda

#3506969 Napisano: 30.06.2010 12:21:54
Wkurza mnie to, że w każdym wątku zaczęły się pojawiać posty dotyczące klikania!!!!!!

Ludzie, ileż można... Niedługo strach będzie otworzyć jakikolwiek temat emotka

Czy naprawdę nie ma na to sposobu?
0 0

ewelinakbk99

#3506970 Napisano: 30.06.2010 12:22:34
jesli ktos może to bardzo prosze o dzgniecie ewelinakbk na green up bede bardzo wdzięczna bardzo mi zależy dziękuje serdecznie potrzebuje paru punktów
0 0

sambolera

#3506972 Napisano: 30.06.2010 12:23:12
79magda napisał(a):

Wkurza mnie to, że w każdym wątku zaczęły się pojawiać posty dotyczące klikania!!!!!!

też mnie to irytuje
do tego na gg i fb tez ciagle ktos podrzuca linka
ani me ani be tylko link i tekst zaglosuj emotka
0 0

Gość: tedance

#3506977 Napisano: 30.06.2010 12:24:50
ewelinakbk99 napisał(a):

jesli ktos może to bardzo prosze o dzgniecie ewelinakbk na green up bede bardzo wdzięczna bardzo mi zależy dziękuje serdecznie potrzebuje paru punktów

jak cię dźgnę, to się kapciami nakryjesz emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#3506991 Napisano: 30.06.2010 12:28:50
xagadee napisał(a):

... wszystko emotka

mnie też emotka emotka
0 0

Gość: minia

#3507000 Napisano: 30.06.2010 12:31:41
mnie zlości to że nic nie moge wygrac emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3507001 Napisano: 30.06.2010 12:31:55
rafi323raf napisał(a):

martu18 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Wkurzyłam się na Rossnet emotka Zamieszanie było z tym konkiem MNY, ale ostatecznie kupiłam jeden produkt, bo przemiła pani w sklepie powiedziała, że wg regulaminu. A teraz czytam odpowiedź redakcji: Dwa, wyraźnie na banerze napisane. Czy te produkty musza być na jednym paragonie? Wkurzyłam się, bo firma najtańsza nie jest emotka

ale możesz sie chyba odwoływać, baner banerem ale regulamin powinien być wiążący

bu a ja 2 kupiłem emotka

No to się ciesz emotka Zapewne rossmann odwróci kota ogonem i będą uznawać tylko 2. ja żaluje, ze kupilam 1, a wlasciwie jestem na nich zla emotka
0 0

Gość: finessa

#3507017 Napisano: 30.06.2010 12:35:23
79magda napisał(a):

Chyba tylko admini, ale oni rzadko są, powinni jeszcze kogoś wziąść do pomocy emotka
Napisałam do pionasa, zobaczymy może coś zrobi, najlepiej obsypać ich karniakami za floodowanie.
I powinno się zrobić taką blokadę, że nowi userzy mogliby pisać posty po 72h. uważam, że może by wtedy w takim czasie zrezygnowali z forum i przestaliby chociaż spamować.
0 0

Gość: polec

#3507020 Napisano: 30.06.2010 12:35:30
minia napisał(a):

mnie też, posucha jakaś z tym latem przyszła.
To strasznie demotywuje i smuci emotka emotka

hmm, to już chyba uzależnienie emotka
0 0

Gość: kotek11

#3507054 Napisano: 30.06.2010 12:42:20
finessa napisał(a):

79magda napisał(a):

Chyba tylko admini, ale oni rzadko są, powinni jeszcze kogoś wziąść do pomocy emotka
Napisałam do pionasa, zobaczymy może coś zrobi, najlepiej obsypać ich karniakami za floodowanie.
I powinno się zrobić taką blokadę, że nowi userzy mogliby pisać posty po 72h. uważam, że może by wtedy w takim czasie zrezygnowali z forum i przestaliby chociaż spamować.

ew. mozna tez nakładac kare na osobe ktora zaprosiła takiego nowego uzytkonika...

albo wybrac do pomocy jeszcze jednego moderatora który zajmowałby sie tylko karniackami...
0 0

#3507057 Napisano: 30.06.2010 12:43:05
ewelinakbk99 napisał(a):

i to mnie wkur*** dzisiaj najbardziej
0 0

Gość: minia

#3507063 Napisano: 30.06.2010 12:44:36
polec napisał(a):

minia napisał(a):

mnie też, posucha jakaś z tym latem przyszła.
To strasznie demotywuje i smuci emotka emotka

hmm, to już chyba uzależnienie emotka

oj chyba tak emotka chos jaki drobiazg wygrać by się chciało.
0 0

Gość: finessa

#3507068 Napisano: 30.06.2010 12:45:42
kotek11 napisał(a):

ewelinakbk99 napisał(a):

i to mnie wkur*** dzisiaj najbardziej

już się nie wypowiem, bo na takie coś kulturalnych słów użyć nie można emotka

kotek11 napisał(a):

finessa napisał(a):

79magda napisał(a):

ew. mozna tez nakładac kare na osobe ktora zaprosiła takiego nowego uzytkonika...

albo wybrac do pomocy jeszcze jednego moderatora który zajmowałby sie tylko karniackami...

chętnie bym się tym zajęła, bo mam trochę czasu i często tu jestem, ale nie wiem, czy się do tego nadaję.
0 0

#3507102 Napisano: 30.06.2010 12:56:57
finessa napisał(a):

chętnie bym się tym zajęła, bo mam trochę czasu i często tu jestem, ale nie wiem, czy się do tego nadaję.

ja tez tu sporo siedze .... ale zastanawiam sie na jak dlugo by mi melisy w szafce starczylo przy takich nalotach stonki ....
emotka
0 0

#3507110 Napisano: 30.06.2010 12:59:16
moniaainom napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

martu18 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

moniaainom napisał(a):

bu a ja 2 kupiłem emotka

No to się ciesz emotka Zapewne rossmann odwróci kota ogonem i będą uznawać tylko 2. ja żaluje, ze kupilam 1, a wlasciwie jestem na nich zla emotka

na to tez jest sposób

TRZEBA SOBIE ZAPISAÆ REGULAMIN i w razie wygranej przy wysyłce paragonu POWOŁAÆ SIÊ NA KONKRETNY PUNKT tegoż regulaminu
0 0