Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrr...
noo... ciut mi ulżyło...
poza tym nie cierrrrpię upałów
Gość: rafi323raf
Gość: krynia
lewą nogą się wstało ?
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze pewnie wszystkim każe płacić za swoje basenowe ekscesy ???
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie, ileż można... Niedługo strach będzie otworzyć jakikolwiek temat
Czy naprawdę nie ma na to sposobu?
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
ewelinakbk99
Postów 91
Data rejestracji 25.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
też mnie to irytuje
do tego na gg i fb tez ciagle ktos podrzuca linka
ani me ani be tylko link i tekst zaglosuj
Gość: tedance
jak cię dźgnę, to się kapciami nakryjesz
Gość: aneczkar10
mnie też
Gość: minia
Gość: moniaainom
No to się ciesz
Gość: finessa
Chyba tylko admini, ale oni rzadko są, powinni jeszcze kogoś wziąść do pomocy
Napisałam do pionasa, zobaczymy może coś zrobi, najlepiej obsypać ich karniakami za floodowanie.
I powinno się zrobić taką blokadę, że nowi userzy mogliby pisać posty po 72h. uważam, że może by wtedy w takim czasie zrezygnowali z forum i przestaliby chociaż spamować.
Gość: polec
mnie też, posucha jakaś z tym latem przyszła.
To strasznie demotywuje i smuci
hmm, to już chyba uzależnienie
Gość: kotek11
ew. mozna tez nakładac kare na osobe ktora zaprosiła takiego nowego uzytkonika...
albo wybrac do pomocy jeszcze jednego moderatora który zajmowałby sie tylko karniackami...
Gość: minia
oj chyba tak
Gość: finessa
już się nie wypowiem, bo na takie coś kulturalnych słów użyć nie można
chętnie bym się tym zajęła, bo mam trochę czasu i często tu jestem, ale nie wiem, czy się do tego nadaję.
na to tez jest sposób
TRZEBA SOBIE ZAPISAÆ REGULAMIN i w razie wygranej przy wysyłce paragonu POWOŁAÆ SIÊ NA KONKRETNY PUNKT tegoż regulaminu