Wkurza mnie...

Gość: moniaainom

#3504951 Napisano: 29.06.2010 06:36:28
Wkurzyłam się na Rossnet emotka Zamieszanie było z tym konkiem MNY, ale ostatecznie kupiłam jeden produkt, bo przemiła pani w sklepie powiedziała, że wg regulaminu. A teraz czytam odpowiedź redakcji: Dwa, wyraźnie na banerze napisane. Czy te produkty musza być na jednym paragonie? Wkurzyłam się, bo firma najtańsza nie jest emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3505472 Napisano: 29.06.2010 08:59:49
moniaainom napisał(a):

Wkurzyłam się na Rossnet emotka Zamieszanie było z tym konkiem MNY, ale ostatecznie kupiłam jeden produkt, bo przemiła pani w sklepie powiedziała, że wg regulaminu. A teraz czytam odpowiedź redakcji: Dwa, wyraźnie na banerze napisane. Czy te produkty musza być na jednym paragonie? Wkurzyłam się, bo firma najtańsza nie jest emotka

ale możesz sie chyba odwoływać, baner banerem ale regulamin powinien być wiążący
0 0

Gość: cb656Old

#3505533 Napisano: 29.06.2010 09:18:47
kondzikdg napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

tedance napisał(a):

ania napisał(a):

wkurzają mnie niektórzy użytkownicy forum

a mnie wkurzają blędery emotka

a mnie do tego wszystkie jeszcze wkurzają blądynki emotka emotka

a mnie bróneci wkużają emotka

a mnie róde emotka emotka emotka

Jednak najbardziej wkurzający są łysi, którzy już nie pamiętają swojego koloru emotka
0 0

Gość: tedance

#3505538 Napisano: 29.06.2010 09:19:51
melissa napisał(a):

sambolera napisał(a):

js28 napisał(a):

wkurzyłam się dzisiaj, bo przez wredną, ohydną muchę zgubiłam klawisz od laptopa emotka
pacnęłam ją na klawiaturze i wyskoczyły mi 2 klawisze. Alt znalazłam, ale C nie mogę znaleźć emotka , gdzieś mi wpadł i d..a. A mucha...odfrunęła emotka emotka emotka

wiem jak to jest-ja shifta stracilam ale troche z innego powodu

Mi synek wydłubał klawisz - i musiałam wymieniać całą klawiature w laptopie emotka

A mi oko wydłubał i cały czerep poszedł do wymiany emotka
0 0

Gość: jolcia12

#3505548 Napisano: 29.06.2010 09:21:58
tedance napisał(a):

melissa napisał(a):

sambolera napisał(a):

js28 napisał(a):

wkurzyłam się dzisiaj, bo przez wredną, ohydną muchę zgubiłam klawisz od laptopa emotka
pacnęłam ją na klawiaturze i wyskoczyły mi 2 klawisze. Alt znalazłam, ale C nie mogę znaleźć emotka , gdzieś mi wpadł i d..a. A mucha...odfrunęła emotka emotka emotka

Mi synek wydłubał klawisz - i musiałam wymieniać całą klawiature w laptopie emotka

hahahaha emotka emotka emotka

co popijasz wieczorową porą??
0 0

Gość: tedance

#3505559 Napisano: 29.06.2010 09:26:23
jolcia12 napisał(a):

tedance napisał(a):

melissa napisał(a):

sambolera napisał(a):

js28 napisał(a):

hahahaha emotka emotka emotka

co popijasz wieczorową porą??

to co zawsze - winko dziadunia z gąsiora za tapczanem emotka
0 0

Gość: julci3k

#3505567 Napisano: 29.06.2010 09:29:02
melissa napisał(a):

sambolera napisał(a):

js28 napisał(a):

o masakra współczuję hehe najlepiej to z dala od telwizorów, laptopów i innych sprzętów.. zabawki emotka
0 0

Gość: inga_iga

#3505760 Napisano: 30.06.2010 05:31:01
Wkurza mnie spam na PW. Ostatnio zaczęło to być nagminne nie tylko, tu ale i na FB. Tak sobie pomyślałam,że sposobem na takich spamerów, będzie zgłaszanie ich nieczystych sposobów gry do organizatorów konkurów. Jak pomyślałam, tak będę robić. Dlatego nie radzę zaśmiecać mi skrzynki spamem.
0 0

Gość: inga_iga

#3505768 Napisano: 30.06.2010 05:37:33
Pani tedieu jest jedną ze spamerek na FB i widzę,ze tu tez gra nieuczciwie i w wątku FB podlinkowuje link, owszem do konkursu, ale w ten sposób by nabić sobie głosy.
0 0

Gość: kotek11

#3505784 Napisano: 30.06.2010 05:51:44
kotek11 napisał(a):

wkurza mnie bo.. albo zgubilam moj magiczny - konkursowy kalendarz albo zostawilam w pracy.... jak jutro rano go w pracy nie znajde to sie wkurze jeszcze raz bo znaczy ze przepadl emotka

wnerw przeszedl .... kalendarzyk lezal w szafce w pracy i czekal na mnie... cyzzby mial mnie dosc i musiał ode mnie odpoczac .... emotka

i . wkurza mnie (bo nie wiem czemu) i jeszcze bardziej smuci, ze wczoraj odszedl nasz chomiczek emotka i bede musiala kupic synkowi nowe zwierzatko po urlopie bo rano juz byl lament gdzie jest jego basia emotka

0 0

skarb888

#3506067 Napisano: 30.06.2010 07:55:54
tedance napisał(a):

melissa napisał(a):

sambolera napisał(a):

js28 napisał(a):

Obawiam się, że żadna wymiana już tu nie pomoże emotka Za późno emotka
0 0

Gość: krynia

#3506107 Napisano: 30.06.2010 08:10:21
skarb888 napisał(a):

tedance napisał(a):

melissa napisał(a):

sambolera napisał(a):

js28 napisał(a):

Mi synek wydłubał klawisz - i musiałam wymieniać całą klawiature w laptopie
emotka

Obawiam się, że żadna wymiana już tu nie pomoże emotka Za późno emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

martu18

#3506128 Napisano: 30.06.2010 08:19:34
czarnygreg napisał(a):

moniaainom napisał(a):

ale możesz sie chyba odwoływać, baner banerem ale regulamin powinien być wiążący

mnie Pani z rossnetu odpisała, że jeden zgodnie z regulaminem...
0 0

Gość: xagadee

#3506133 Napisano: 30.06.2010 08:20:57
... wszystko emotka
0 0

Gość: misia89p

#3506163 Napisano: 30.06.2010 08:32:31
amnie wkurza, że przez darmowego kruschera gardło mnie teraz boli i mam straszny kaSZEL. za dużo lodu tam było ;/
0 0

zaczytana-pola

#3506173 Napisano: 30.06.2010 08:34:26
Wkurza mnie stronka krakowskiego OKE, dzikie tłumy walą i brat nie może się zalogować.
0 0

ziolko

#3506255 Napisano: 30.06.2010 08:59:07
a mnie wkurzają koleżanki, co niedawno (tak do roku), urodziły dziecko i teraz ciągle słyszę bierz się do roboty, bo latka lecą... wrr... a co to je obchodzi kiedy się zdecyduję ????? emotka
0 0

zaczytana-pola

#3506275 Napisano: 30.06.2010 09:04:37
ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają koleżanki, co niedawno (tak do roku), urodziły dziecko i teraz ciągle słyszę bierz się do roboty, bo latka lecą... wrr... a co to je obchodzi kiedy się zdecyduję ????? emotka

Moja teściowa ciągle powtarza: drugie by Ci się przydało emotka
0 0

ziolko

#3506331 Napisano: 30.06.2010 09:21:03
ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

taaa... ja stosunkowo niedawno zmieniłam stan cywilny, 2 lata temu życzenia na święta: żebym w końcu wyszła za mąż, w ub roku - dziecko, dosłownie jakby fakt, że pół roku po ślubie nie chodzę z brzuchem był jakimś dziwowiskiem emotka
0 0

zaczytana-pola

#3506340 Napisano: 30.06.2010 09:23:04
ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

taaa... ja stosunkowo niedawno zmieniłam stan cywilny, 2 lata temu życzenia na święta: żebym w końcu wyszła za mąż, w ub roku - dziecko, dosłownie jakby fakt, że pół roku po ślubie nie chodzę z brzuchem był jakimś dziwowiskiem emotka

W dzisiejszych czasach z brzuchem idzie się do ołtarza, więc nie ma się co dziwić... emotka
0 0