Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11566
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też wkurzają, obiecują 50 nagród za głosowanie i nikt się nie chwali
Gość: koza18
Ktoś miał taka sytuacje?
Gość: finessa
Ja mam tak zawsze gdy zbliża się koniec miesiąca przez co najmniej 7-10 dni. Zawsze mam wtedy przekroczony transfer i klapa, z 7,2MB/s. robi się 3KB/s. masakra
Gość: grusia
W tym roku zalalo mnie ... 4 razy - gosciu z PZU przyszedl , porobil fotki najmniejszej plamki na suficie i wycenil - kasa na koncie po ok tygodniu .
Gość: koza18
ja tez na samej gorze, i z dachu leci i jeszcze jak po ścianach, to od razy do sąsiada na dole
A drogie takie ubezpieczenie ( wiem ze zależny pewnie to od kilku rzeczy) ale tak mniej więcej. Bo moja spółdzielnia to jest koszmar.
Gość: ewikewik
Gość: kotek11
koza szwagierka teraz brała polise na rok.. parter w wizowcu, miasto Łódź, metro 55-cos kolo tego i zapłaciła składke 140zł na rok.. ale nie wiem w jakiej firmie... po prostu musisz zaprosic kilku przedstawicieli do siebie i wybrac najlepsza oferte - tylko zorb to po usunieciu szkod zalania... bo jak zobacza ze cosik cie zalewa to moga dawac drozsza oferta...
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo można iść do multiagencji ubezpieczeniowej, co ma wiele towarzystw ubezpieczeniowych w jednym miejscu i tam można dowiedzieć się jakie są koszty w różnych miejscach, jaka odpowiedzialność, jakie wyłączenia itp.
U mojej mamy wczoraj w bloku cały tynk z sufitu odpadł
Gość: kotek11
ziolko ale i tak prawdopodobnie konieczna bedzie wizyta ubezpieczyciela w domu... chyba nikt w tej chwili nie ubezpiecza juz mieszkan na odleglosc...
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damsel
Postów 232
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy wypocinach prawników ręce opadają. Skoro niski dochód oznacza przekręt, to nie zrobienie kontroli jednocześnie jest przyzwoleniem na oszustwo skarbowe...
Jakby już ktoś chciał oszukiwać, to by sobie podał o parę zł wyższy dochód, żeby dostać stypendium.
Gość: plocia
a jeśli mam ścianę wilgotną od strony sąsiada - mam dom jednorodzinny - a sąsiad ma 3 m od mojej ściany garaże, ale rynny ma pożal się boże, albo do połowy budynku. Co najlepsze wylał sobie na ziemi beton a od mojej ściany zostawił metr - ziemia - ale przy większych deszczach ta woda z betonu spływa do tej ziemi i podcieka mi ściana.
Czy tu też mogę ubiegać się o odszkodowanie?
Czy ewentualnie zgłoszenie szkody, a jej nie przyznanie, to czymś skutkuje? np. że muszę im za wizytę zapłacić ?
damsel
Postów 232
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze jak napisałam im co o nich myślę to bezczelnie usunęli mnie osób które lubią ich stronę i zablokowali możliwosc pisania na tablicy
Gość: missy7
mnie tez to wkurza.. tym bardziej że jadę nad morze w Poniedziałek
zaczytana-pola
Postów 11566
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O, a jak mnie to wkur***, jadę nad morze w sobotę
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja ja się powku..m z Wami.. tez mam urlop od soboty i h.j mnie strzela jak patrzę za okno
Gość: czarnygreg
lubię jak jest ciepło ale te ostatnie upały były powalające, teraz znów zimno jak jesienią, u mnie +14, i to ma być lato?