Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kingaa
Gość: wsciekly
no żebyś wiedział, bo u nas nikt normalny nie jest jak i pies
Gość: gosia16
asz sie prosi napisac - JAKI PAN, TAKI PIES
a ja uważam że tak, to lepiej nic nie pisac
Gość: sabikus
Gość: wsciekly
wszystko widzi, wszystko słyszy i wystarczy takiemu szczeniakowi trochę pofolgować i zostaje kłopot na całe życie
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja pamiętam jak pewnej magicznej nocy narzekałaś że twoja psinka taka biedna chora i od szczeniaka nie ma siły pobiegać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie piekące oko
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo do ogródka ani do domu i tak nikt nie wejdzie. I właśnie przez to, że ona ma Adhd, to nie wiem czy jej nie czeka czwarta operacja, bo jak tylko czuje się lepiej, to zaczyna wariować i znowu zaczęła kuleć, także jak nie urok to...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tiaa do mnie listonoszka nie chce przychodzić
joan
Postów 18727
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to już wiem do kogo powędruje jeden szczeniak. Pozdrów Izę
Gość: pola731
strona ładuje mi się taaaaaaaaaaaaaak wolno , że aż odechciewa się cokolwiek robić
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewno sama to przeczyta
weź jej odłącz neta !!
kendi
Postów 78
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałam odebrac osobiscie ale nie pozwolili bo niby nie wypada, aby przyjeżdzać samemu po nagrodę
paranoja
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja to co
Gość: mariolakal