Wkurza mnie...

Gość: katrin22

#3573725 Napisano: 27.07.2010 11:26:58
zwierzak napisał(a):

Wkurza mnie mój ból głowy emotka i,że nic na niego nie działa!Cały dzień kręci mi się w głowie emotka nie wiem co mi jest:(I ta deszczowa pogoda jest do kitu, a do tego nagrody omijają mnie szeeeeerokim łukiem emotka

Miałam niedawno to samo, świat mi wirował.
Samo mi po kilku dniach przeszło, ponoć to migrena na zmianę pogody
0 0

Gość: amif

#3573727 Napisano: 27.07.2010 11:27:10
Wkurza mnie wszystko co stanie mi na drodze ,brak wygranych,leje i nie moge grila zrobić a mięsko zamarynowane emotka
0 0

anus

#3573731 Napisano: 27.07.2010 11:29:25
zwierzak napisał(a):

Wkurza mnie mój ból głowy emotka i,że nic na niego nie działa!Cały dzień kręci mi się w głowie emotka nie wiem co mi jest:(I ta deszczowa pogoda jest do kitu, a do tego nagrody omijają mnie szeeeeerokim łukiem emotka

ciśnienie - też to mam, normalnie skupić się nie idzie na robocie emotka
najchętniej to bym się uwaliła emotka pod biurkiem
0 0

psemulek

#3573739 Napisano: 27.07.2010 11:32:15
a mnie wkurza, że zawsze się tak ociągają z podawaniem wyników konkursu. Powinna być zawsze taka dobra zasada, że w ciągu 7 dni podają zwycięzców, a nie jakieś czekanie po 2 miesiące. No, a druga sprawa to wysyłanie nagród. Normą jest, że dopiero po miesiącu (i to żeby tylko) się łaskawie zabierają na nadawanie paczek emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

aggie

#3573756 Napisano: 27.07.2010 11:36:14
wojtekgra napisał(a):

wkurza mnie to usuwanie postów co jakiś czas, przez to nie moge przekroczyć magicznego 500 emotka

A czy cos się odczarowuje po magicznych pięciu setkach???
Mi to wystarczą dwie i już jest magicznie... emotka

A w temacie wkurza mnie, że mojej wygranej kamery ani widu ani słychu.

0 0

olus15

#3573795 Napisano: 27.07.2010 11:48:57
psemulek napisał(a):

a mnie wkurza, że zawsze się tak ociągają z podawaniem wyników konkursu. Powinna być zawsze taka dobra zasada, że w ciągu 7 dni podają zwycięzców, a nie jakieś czekanie po 2 miesiące. No, a druga sprawa to wysyłanie nagród. Normą jest, że dopiero po miesiącu (i to żeby tylko) się łaskawie zabierają na nadawanie paczek emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Pewnie, 7dni i nie zastanawiasz się rozwiązali czy nie
następne 7 dni ewentualna rezerwa
po dwóch tygodniach rozsyłają nagrody i zapominasz o konkursie
a nie bałagan w starych paragonach i nie wiadomo kiedy informali , kiedy ewentualna rezerwa itd.
0 0

Gość: natie

#3573830 Napisano: 27.07.2010 12:02:06
finessa napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

wkurza mnie to usuwanie postów co jakiś czas, przez to nie moge przekroczyć magicznego 500 emotka

Stare posty są sukcesywnie usuwane emotka
Ja czekam na mój 1000 post emotka emotka

Wkurza mnie, że ostatnio nic nie udaje mi się wygrać, i jeszcze to, że czekam na wyniki mydziewczyny i sprawdzam, co chwilę, jak szalona emotka

to lepiej poczekaj bo pewnie oglosza w piatek dopiero emotka
0 0

Gość: gosia16

#3574384 Napisano: 27.07.2010 03:37:11
Wkurzyło mnie dzisiaj że mój pies zjadł dziecku lalkę barbie. emotka zaznaczam - pinczer miniaturowy.Już nie wiem jak go mam zresocjalizowac. Z tych nerwów to aż usnęłam emotka Już słyszę ten płacz po powrocie małej do domu emotka
0 0

kalisto1986

#3574396 Napisano: 27.07.2010 03:43:02
gosia16 napisał(a):

Wkurzyło mnie dzisiaj że mój pies zjadł dziecku lalkę barbie. emotka zaznaczam - pinczer miniaturowy.Już nie wiem jak go mam zresocjalizowac. Z tych nerwów to aż usnęłam emotka Już słyszę ten płacz po powrocie małej do domu emotka

emotka raczej nie pocieszy cię to ale mój pies ma 5 lat i zżera wszystko co staje na jego drodze emotka począwszy od ubrań skończywszy na małych rzeczach i nic go nie zresocjalizowało tylko że do miniaturek on nie należy emotka
0 0

Gość: kotek11

#3574401 Napisano: 27.07.2010 03:45:49
wkurza mnie, ze po wczorajszym super dniui dziś nikt mi nic nie chce dac konkursie ;(
0 0

Gość: annaroza

#3574406 Napisano: 27.07.2010 03:49:42
kalisto1986 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

emotka raczej nie pocieszy cię to ale mój pies ma 5 lat i zżera wszystko co staje na jego drodze emotka począwszy od ubrań skończywszy na małych rzeczach i nic go nie zresocjalizowało tylko że do miniaturek on nie należy emotka

Mój też żre co mu w zęby wpadnie. Trochę pomogło kupowanie zabawek gryzaków dla psów, ale ogólnie to jest tylko jeden sposób - chować tam gdzie nie sięgnie (jak z małym dzieckiem)
0 0

#3574407 Napisano: 27.07.2010 03:49:50
kalisto1986

raczej nie pocieszy cię to ale mój pies ma 5 lat i zżera wszystko co staje na jego drodze począwszy od ubrań skończywszy na małych rzeczach i nic go nie zresocjalizowało tylko że do miniaturek on nie należy

Dziękuję bardzo za pocieszenie
emotka
emotka
ta lalka to po prostu dzisiaj cios w moje serce,mógł zeżrec jakiegoś pluszaka których w domu pełno.Ten pies ma swoje zabawki,a i tak zawsze dopadnie to co jest nam szczególnie bliskie.
0 0

Gość: kotek11

#3574410 Napisano: 27.07.2010 03:53:04
gosia16 napisał(a):

kalisto1986

raczej nie pocieszy cię to ale mój pies ma 5 lat i zżera wszystko co staje na jego drodze począwszy od ubrań skończywszy na małych rzeczach i nic go nie zresocjalizowało tylko że do miniaturek on nie należy

Dziękuję bardzo za pocieszenie
emotka
emotka
ta lalka to po prostu dzisiaj cios w moje serce,mógł zeżrec jakiegoś pluszaka których w domu pełno.Ten pies ma swoje zabawki,a i tak zawsze dopadnie to co jest nam szczególnie bliskie.

a moze za mało czasu mu poswiecacie i wam sie odgryza emotka pies to wszak bystre zwierze. moze potraktował lalke jako rywala o wasze uczucia i czas zabaw emotka
0 0

#3574413 Napisano: 27.07.2010 03:53:46
annaroza
Mój też żre co mu w zęby wpadnie. Trochę pomogło kupowanie zabawek gryzaków dla psów, ale ogólnie to jest tylko jeden sposób - chować tam gdzie nie sięgnie (jak z małym dzieckiem)

Staram się zawsze chowac bo znam psa mordercze zapędy ale moja pięciolatka zawsze gdzieś coś schowa tak ze najczesciej pies znajdzie np.pod łóżko
0 0

#3574427 Napisano: 27.07.2010 04:00:17
kotek11
a moze za mało czasu mu poswiecacie i wam sie odgryza pies to wszak bystre zwierze. moze potraktował lalke jako rywala o wasze uczucia i czas zabaw

poświęcamy mu bardzo duzo czasu ,jeździ wszędzie praktycznie z nami na rolki,na rower, do parku ,z dziecmi bawi się .Niestety jak jest grzeczny i go chwalimy ,to potem taki numer wytnie.No niestety to tylko pies a i moja córka w tym wypadku nie jest bez winy emotka
kurcze nie umiem zacytowac wiecej niz 1 post sorry
0 0

kalisto1986

#3574435 Napisano: 27.07.2010 04:07:07
gosia16 napisał(a):

annaroza

Staram się zawsze chowac bo znam psa mordercze zapędy ale moja pięciolatka zawsze gdzieś coś schowa tak ze najczesciej pies znajdzie np.pod łóżko

u nas jest to samo, nawet nie chcecie wiedzieć ile zżarł mi ubrań, butów itp
kiedys pogryzł małego zabawke nowiutką, choć ostatnio troszke uspokoił się ( mam nadzieje że w końcu dorośleje emotka ) to i tak mam głupie zapędy.
Jak wychodzimy koniecznie musze zapykać wszędzie drzwi ( na zamek bo inaczej otworzy emotka ) ostatnio głupia myślałam że uspokoił się i zostawiłam mu drzwi do pokoju otwarte i drań zżarł moje ukochane spodenki emotka

Kiedyś weterynarz śmiał się że to jest typ psa z adhd i jemu nic nie pomoże, jakiś czas dawał mu ziołowe tabletki żeby go troszke uspokoić ale odrobinke nie działały emotka
0 0

Gość: ariadnaa

#3574469 Napisano: 27.07.2010 04:23:30
Wkurza mnie katar, który mam od południa
0 0

Gość: kingaa

#3574470 Napisano: 27.07.2010 04:24:18
kalisto1986 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

annaroza

kiedys pogryzł małego zabawke nowiutką, choć ostatnio troszke uspokoił się ( mam nadzieje że w końcu dorośleje emotka ) to i tak mam głupie zapędy.
Jak wychodzimy koniecznie musze zapykać wszędzie drzwi ( na zamek bo inaczej otworzy emotka ) ostatnio głupia myślałam że uspokoił się i zostawiłam mu drzwi do pokoju otwarte i drań zżarł moje ukochane spodenki emotka

Kiedyś weterynarz śmiał się że to jest typ psa z adhd i jemu nic nie pomoże, jakiś czas dawał mu ziołowe tabletki żeby go troszke uspokoić ale odrobinke nie działały emotka

przynajmniej się nie nudzicie z takim psem jak i my ze swoim. Na moją żadne tabletki uspokajające nie działają, podczas operacji nawet szczekała i machała łapami, bo jej się coś śniło, a weterynarz jak przyszliśmy ją odebrać stwierdził, że mu jeszcze żaden pies na narkozie na stole operacyjnym nie szczekał emotka Tobie Kalisto zjadł spodenki czy nową zabawkę, nasza zeżarła nogę od stołu który był mega drogi i nowy. Matka miała zawał jak to zobaczyła. Pomijam już inne meble i łóżko, bo też była awantura i wywalanie psa do ogródka, ale zawsze po godzinie wracał do domu emotka Ale mogłam się zastanowić przy braniu psa, jak miesięczny maluch gryzł mnie po stopach, a wtedy mój mówił chce się bawić, przejdzie jej... nie przeszło emotka
0 0

Gość: aslota

#3574496 Napisano: 27.07.2010 04:34:48
A mnie wkurza, że w konkursie radia zet nie dodali mojego miłosnego opowiadania na stronkę (wysłałam im na maila), a ono jest takie piękne skromność własna:P) No ale trudno nie poznali się na mojej twórczości niech żałują:P
0 0

kalisto1986

#3574503 Napisano: 27.07.2010 04:37:01
kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

annaroza

przynajmniej się nie nudzicie z takim psem jak i my ze swoim. Na moją żadne tabletki uspokajające nie działają, podczas operacji nawet szczekała i machała łapami, bo jej się coś śniło, a weterynarz jak przyszliśmy ją odebrać stwierdził, że mu jeszcze żaden pies na narkozie na stole operacyjnym nie szczekał emotka Tobie Kalisto zjadł spodenki czy nową zabawkę, nasza zeżarła nogę od stołu który był mega drogi i nowy. Matka miała zawał jak to zobaczyła. Pomijam już inne meble i łóżko, bo też była awantura i wywalanie psa do ogródka, ale zawsze po godzinie wracał do domu emotka Ale mogłam się zastanowić przy braniu psa, jak miesięczny maluch gryzł mnie po stopach, a wtedy mój mówił chce się bawić, przejdzie jej... nie przeszło emotka

mój tez kanape zżarł ale to jak był mały .
U mnie to nie ja brałam psa emotka , miał byc malutki, kundelek lub wymiarów yorka którego w przyszłości ( wtedy małego jeszcze nie było ) miałam chować po wózkiem emotka
A jest wypasiony wielki wilczur który rozmiarami owczarka wali na łopatki emotka
A jak Tomek go przytargał to powiedział zobacz jaki on słodki i spokojny jak Sid leniwiec z epoki lodowcowej emotka
i został sid tak leniwy że nawet mojej mamuśki do domu nie chce wpuścić emotka
0 0