Wkurza mnie...

Gość: tedance

#3585978 Napisano: 31.07.2010 01:55:22
zyziak napisał(a):

Wkurza mnie wczoraj dostarczyli mi skutery z Nałęczowianki
a jeden za nic nie chce odpalić emotka emotka emotka

No i bardzo dobrze, zachłanni tak mają emotka
0 0

monia24

#3585986 Napisano: 31.07.2010 02:00:06
katrin22 napisał(a):

zyziak napisał(a):

Nie narzekaj, dostałeś 2 skutery i jeszcze masz wonty emotka pewnie jest gwarancja albo jakiś mechanik w poblizu.
Niektórzy są próżni jak...

matko tak czytam i nie mogę zrozumieć o tych wątach emotka nie dostał za piękny uśmiech i nikt Mu łaski nie zrobił, wygrał sobie - a to już inna kwestia. Skoro wygrał powinien dostać sprawną nagrodę - spróbuj reklamować. Przecież nie może tak być że nam dziadostwo zepsute wciskają.
0 0

Gość: utropek

#3585987 Napisano: 31.07.2010 02:02:13
tedance napisał(a):

zyziak napisał(a):

No i bardzo dobrze, zachłanni tak mają emotka

ja dziś odebrałam jednego, i tez nie chciał zapalić , ale ja to uTROPEK ... emotka emotka Masz szczęście że na mnie trafiłeś emotka
Dam instrukcję:
1. Postaw skuter prosto przed siebie, tak abyś mógł w rozkroku objąć jego przód
2. sięgnij rękę pod kierownicę od zewnętrznej strony, nad kołem
3. Powinien dyndać taki biały kwadracik z kabelkami nie mam zielonego pojęcia co to jest
4. Połącz zwisający kwadracik z drugim białym kwadracikiem
5. Siądź na skuter
6. Zapłon
7. Rączka hamulca
8. Rączka gazu
9. i śmigaj
jak nie jedzie to nie wiem emotka
może paliwa nie ma;)
u mnie to powyższe zadziałało;)

0 0

luk1990

#3585994 Napisano: 31.07.2010 02:07:37
kalisto1986 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a mnie wkurza polityka, Komorowski strasznie na debatach mówił że nie podwyższą podatku Vat a co się dzieje, wczoraj zapowiedzieli powiększenie o 1 PP. emotka emotka Wierzyć polityka to absurd emotka

Mówiłam, że jak Komorowski zasiądzie na tronie to niestety cyrki jak w Polsce były tak będą, a może być nawet i gorzej emotka tylko czekam, jak nakażą płacić podatek od zużycia ilości tlenu, którym oddycha każdy obywatel emotka Może jakieś tlenomierze wprowadzą emotka emotka

dlatego głosowałem na Kaczyńskiego emotka

wkurza mnie tez pogoda za oknem,: raz upalnie ze się nie da wytrzymać a raz leje to przez tydzień czasu emotka

Ja też na Jarka głosowałam w II turze (I - Napieralski), bo on by ani Polsce nie zaszkodził, ani nic dobrego by nie zrobił, także taka opcja byłaby najlepsza. W sumie to nie liczę na to, że nawet nowy prezydent za 5 lat cokolwiek dobrego dla kraju zrobi (o ile to nie będzie znowu Bronek)

Yh. ogólnie i tak jestem uprzedzona do tych wszystkich polityków. A do Komorowskiego w szczególności. Co innego mówił, a co innego robi.. ale cóż politycy tacy już są. Zero solidarności, o której tak wszyscy śmiało głoszą emotka

a co ma Komorowski do podatków emotka to raczej rząd je podnosi ( ja uważam że coś musza zrobić żebyśmy nie obudzili się z ręką w nocniku)

Komorowski narazie jest elektem więc do tego wszystkiego ma jak piernik do wiatraka

I żeby nie było nie jestem zwoleniczką Komorowskiego, choć uważam że to jest lepsze zło

a w temacie wkurza mnie ból głowy od wczoraj emotka

teraz placzecie ze podatki podnosza a za rok bysmy plakali ze sytuacja gorsza niz w Grecji...podatki latwo sie obiza bez obnizania wydatkow...ja wierze ze oprocz podwyzszenia wydatkow obetna tez wydatki i jako tako przezyjemy ten kryzys bo to niestety jeszcze nie koniec;/;/

choc moim zdaniem powinni sie zabrac tez za podatek dochodowy tych najbogatszych....
0 0

kalisto1986

#3586009 Napisano: 31.07.2010 02:18:42
alaalex40 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a mnie wkurza polityka, Komorowski strasznie na debatach mówił że nie podwyższą podatku Vat a co się dzieje, wczoraj zapowiedzieli powiększenie o 1 PP. emotka emotka Wierzyć polityka to absurd emotka

Mówiłam, że jak Komorowski zasiądzie na tronie to niestety cyrki jak w Polsce były tak będą, a może być nawet i gorzej emotka tylko czekam, jak nakażą płacić podatek od zużycia ilości tlenu, którym oddycha każdy obywatel emotka Może jakieś tlenomierze wprowadzą emotka emotka

wkurza mnie tez pogoda za oknem,: raz upalnie ze się nie da wytrzymać a raz leje to przez tydzień czasu emotka

Ja też na Jarka głosowałam w II turze (I - Napieralski), bo on by ani Polsce nie zaszkodził, ani nic dobrego by nie zrobił, także taka opcja byłaby najlepsza. W sumie to nie liczę na to, że nawet nowy prezydent za 5 lat cokolwiek dobrego dla kraju zrobi (o ile to nie będzie znowu Bronek)

Yh. ogólnie i tak jestem uprzedzona do tych wszystkich polityków. A do Komorowskiego w szczególności. Co innego mówił, a co innego robi.. ale cóż politycy tacy już są. Zero solidarności, o której tak wszyscy śmiało głoszą emotka

a co ma Komorowski do podatków emotka to raczej rząd je podnosi ( ja uważam że coś musza zrobić żebyśmy nie obudzili się z ręką w nocniku)

Komorowski narazie jest elektem więc do tego wszystkiego ma jak piernik do wiatraka

I żeby nie było nie jestem zwoleniczką Komorowskiego, choć uważam że to jest lepsze zło

teraz placzecie ze podatki podnosza a za rok bysmy plakali ze sytuacja gorsza niz w Grecji...podatki latwo sie obiza bez obnizania wydatkow...ja wierze ze oprocz podwyzszenia wydatkow obetna tez wydatki i jako tako przezyjemy ten kryzys bo to niestety jeszcze nie koniec;/;/

choc moim zdaniem powinni sie zabrac tez za podatek dochodowy tych najbogatszych....

dokładnie emotka

dobrze, że teraz reagują, a nie tak jak w wyżej wspomnianej Grecji wybuchło jak było już za poźno na mało radykalne rozwiązania
0 0

luk1990

#3586012 Napisano: 31.07.2010 02:20:42
kalisto1986 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dokładnie emotka

dobrze, że teraz reagują, a nie tak jak w wyżej wspomnianej Grecji wybuchło jak było już za poźno na mało radykalne rozwiązania

a jeszcze odniose sie do wypowiedzi że Kaczynski jako prezydent by nam nie zaszkodzil- jezleli jego priorytetem byloby tylko wyjasnienie sprawy Smolenskiej tragedii a nie troska o dobro i reformy w Polsce to ja nawet nie chce myslec co to by bylo..juz teraz nie pomaga..a jakby zostal prezydentem to az strach myslec co to by sie dzialo emotka
0 0

smsowicz

#3586017 Napisano: 31.07.2010 02:22:30
alaalex40 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cho moim zdaniem powinni sie zabrac tez za podatek dochodowy tych najbogatszych....

jw. nie prezydent, tylko rząd. Lepiej teraz dodać 1PP niż potem jeszcze więcej i mieć tak samo fajnie jak mają w Grecji.
0 0

luk1990

#3586024 Napisano: 31.07.2010 02:27:23
smsowicz napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cho moim zdaniem powinni sie zabrac tez za podatek dochodowy tych najbogatszych....

jw. nie prezydent, tylko rząd. Lepiej teraz dodać 1PP niż potem jeszcze więcej i mieć tak samo fajnie jak mają w Grecji.

ja oczywiscie tez pisze o rzadzie a nie o prezydencie;)

i czekam na kolejne obiecane reformy- mam nadzieje ze wreszcie ktos zamiast tylko gadac i krytykowac zacznie wprowadzac w zycie reformy a nie tylko krytykowac tak jak to robi PiS mimo ze za swoich rzadow niewiele pozytecznego zrobili...

czekam teraz na reformy: sluzby zdrowia, szkolnictwa, emerytalna i rentowa, oraz na kolejne reformy podatkowe- dotyczace najbogatszych oraz niestety na reforme KRUS-u - mimo iz mieszkam na wsi popieram te reformy bo wiem ze sa niezbendne...nasz system probuje od 20 lat dzialac bez zmian a tak sie niestety nie da tym bardziej w kryzysie....

krytykowac bede ew. za rok czy dwa jak cos spiep*** a na razie spokojnie sie przygladam i wierze ze reformy przyniosa pozadane efekty...
0 0

Gość: damianwro

#3586067 Napisano: 31.07.2010 02:53:25
smsowicz napisał(a):

Lepiej teraz dodać 1PP niż potem jeszcze więcej i mieć tak samo fajnie jak mają w Grecji.

Podniesienie podatku (który będzie jednym z wyższych o ile nie najwyższym w Europie) to pójście po najmniejszej linii oporu. Skoro to takie idealne wyjście, to może od razu podnieśmy o 10 pkt procentowych? Albo nie, podnieśmy o 20, wtedy kryzys nas na pewno ominie. A jak nie nas, to z pewnością zieloną wysepkę portfeli posłów.
0 0

Gość: xagadee

#3586120 Napisano: 31.07.2010 03:26:45

bez urazy, ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia emotka ja akurat jestem za podatkiem liniowym, za co część społeczeństwa pewnie by mnie z chęcią zlinczowała...

mnie tam bardziej wkurza zamrożenie progów podatkowych emotka
0 0

Gość: pola731

#3586127 Napisano: 31.07.2010 03:32:58
a mnie najbardziej wkurza brak kas fiskalnych u lekarzy i prawników...
małżeństwo znajomych stomatologów -auta nówki , prywatne gabinety , domy , mieszkania - a dla potrzeb us utrzymywała ich mama emerytka ...
i o ile nie zazdroszczę im ani pracy (bo wiem , że ciężka) ani pieniędzy jakie za nią zarabiają o tyle wkurza mnie , że dla us wciąż na stratach jadą
0 0

Gość: grancias

#3586147 Napisano: 31.07.2010 03:45:14
pola731 napisał(a):

a mnie najbardziej wkurza brak kas fiskalnych u lekarzy i prawników...
małżeństwo znajomych stomatologów -auta nówki , prywatne gabinety , domy , mieszkania - a dla potrzeb us utrzymywała ich mama emerytka ...
i o ile nie zazdroszczę im ani pracy (bo wiem , że ciężka) ani pieniędzy jakie za nią zarabiają o tyle wkurza mnie , że dla us wciąż na stratach jadą

a mnie jeszcze u księży ... opodatkowali by w końcu to co łaska
emotka emotka
0 0

Gość: utropek

#3586188 Napisano: 31.07.2010 04:12:01
Mam nadzieję, że ulży mi ...
Wkurza mnie:
- Cała Federacja Piłki Nożnej, wszyscy piłkarze świata, piłka nożna, kibice
- List polecony, z wezwaniem do US w sprawie wykroczenia związanego ze sprzedażą Fiata CC:|
- Służba Zdrowia
- moje życie
- moje szczęście połączone z nieszczęściem
- mój mętlik w głowie
- ludzie, którzy nie potrafią być odpowiedzialni po alkoholu
- mój chomik, który gryzie od godziny klatkę
- sąsiad, który od godziny 15.30, siedem razy był zapytać się jak się czuję
- ludzie, dzięki którym wydaje mi się, ze jestem wykorzystywana przez nich
- pan R. który pisze mi głupie smsy
- moje gg, ponieważ nie działa dźwięk nadchodzącej wiadomości (próbowałam wszystkiego)
- mój spam, który po 3 dniach nieprzeglądania skrzynki wyniósł 3826 nieodebranych wiadomości
- mój ból w żebrach
- słońce które świeci mi prosto w oczy
- Biuro nieruchomości, które kazało mi w godzinę czasu przyjechać na drugi koniec Polski
- osoba, która ukradła mi wczoraj moje ulubione adidasy
- że aktualnie moje auto jest w serwisie razem z kodami Helenki
- wzrok po ściągnięciu okularów
- pralka, która głośno chodzi
- to, że nie mam się do kogo teraz przytulić
- osoby, które chcą mnie tylko przelecieć
- mucha obijająca się o klosz
- biuro SZszach, które ma urlop do 06.08.2010
- osoby, które na PW proszę 10 razy na dzień o klik
- osoba, dzięki której padłam wyłudzeniu i bank mi zablokował kartę:|...

ogólnie to chyba dziś wszystko mnie wkurza emotka
i teraz zamykam oczy, czary mary i mam nadzieję, że już mnie nic nie będzie wkurzało dziś:D
0 0

Gość: tato999

#3586198 Napisano: 31.07.2010 04:22:39
jeśli coś Cie wkurza a nie możesz tego zmienić to zmień stosunek do tego emotka

świata nie zbawimy emotka
0 0

malutka456

#3586221 Napisano: 31.07.2010 04:32:54
wkurza mnie, że nie mam weny do konkursu Vanish emotka napiszę pewnie zaraz jakieś brednie emotka emotka
0 0

malutka456

#3586246 Napisano: 31.07.2010 04:50:39
magnus napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, że nie mam weny do konkursu Vanish emotka napiszę pewnie zaraz jakieś brednie emotka emotka

Mnie nie tylko Vanisch, tylko cały Ross
emotka
Wiersz źle, proza żle , szczera opisówka źle emotka

już wymysliłam emotka emotka emotka w życiu większej głupoty na konkurs nie wysłałam emotka emotka emotka
0 0

Gość: arta

#3586477 Napisano: 31.07.2010 07:02:58
A mnie wkurza, że jest sobota wieczór, miałabym ochotę poklechać w wc, lub zagrać w konkursy na forum, ale mariolakal już nie gra (a była najlepszą zadającą), nikt nie gada ze mną i ogólnie nuuuudaaaaa emotka
0 0

Gość: marielu

#3586544 Napisano: 31.07.2010 07:35:43
arta napisał(a):

A mnie wkurza, że jest sobota wieczór, miałabym ochotę poklechać w wc, lub zagrać w konkursy na forum, ale mariolakal już nie gra (a była najlepszą zadającą), nikt nie gada ze mną i ogólnie nuuuudaaaaa emotka

ja bym s Tobom poćwierkała ale jezdem na urlopje emotka

ale i tak ciem lubjem i tenskniem wjenc czymam kciuki cobys ofiare do gadana tu znalazla i nie była sfrustrowana bo od frustracji podobno cycki siem kurczom emotka
0 0

Gość: arta

#3586550 Napisano: 31.07.2010 07:38:46
Mery, nie za długo ten urlop masz?!

ale teraz, po takiej zachęcie, na pewno ktoś się do mnie odezwie - w końcu arta z małymi cyckami wyglądałaby dość nieproporcjonalnie emotka

Pozdrawiam! (o, i już mi lepiej!)
0 0

Gość: czarnygreg

#3586557 Napisano: 31.07.2010 07:41:00
a jestem sfrustrowana i nic a nic mi sie nie skurczyły emotka
chociaż bym nawet chciała, trochę emotka
0 0