Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: amif
Gość: finessa
Mówiłam, że jak Komorowski zasiądzie na tronie to niestety cyrki jak w Polsce były tak będą, a może być nawet i gorzej
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia racja oj racja ja się z nimi kłóciłam ale nic z tego nie wyszło
pioge7
Postów 8437
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dlatego głosowałem na Kaczyńskiego
wkurza mnie tez pogoda za oknem,: raz upalnie ze się nie da wytrzymać a raz leje to przez tydzień czasu
Gość: lula81
Gość: finessa
Ja też na Jarka głosowałam w II turze (I - Napieralski), bo on by ani Polsce nie zaszkodził, ani nic dobrego by nie zrobił, także taka opcja byłaby najlepsza. W sumie to nie liczę na to, że nawet nowy prezydent za 5 lat cokolwiek dobrego dla kraju zrobi (o ile to nie będzie znowu Bronek)
Yh. ogólnie i tak jestem uprzedzona do tych wszystkich polityków. A do Komorowskiego w szczególności. Co innego mówił, a co innego robi.. ale cóż politycy tacy już są. Zero solidarności, o której tak wszyscy śmiało głoszą
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko, tylko nie Jarek. Tylko pluje jadem.
Pewnie, jak jest państwo zadłużone, to się nie spłaca długów zagranicznych, niech rosną odsetki
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na cóz wasze spory głupie przeciez oni nas wszystkich mają du......szy
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
Gość: zeida
Gość: goralecka
moge oddac dwa bo mi nieotrzebne..choc nie dam sobie uciac reki, ze dobre sa. ale jak chcesz to napisz na PW
Gość: plocia
http://demotywato...1933356/Uzaleznienie
assal
Postów 3014
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci...lepsze_miejsce_.html
Komentarze dobre. Trzeba mieć dystans
Czekając na...
Gość: zyziak
a jeden za nic nie chce odpalić
Gość: katrin22
Nie narzekaj, dostałeś 2 skutery i jeszcze masz wonty
Niektórzy są próżni jak...
Gość: katrin22
hahahaha, na prawde pomoglo
Gość: zeida
dzięki serdeczne, ale szkoda mi już kasy na sms-y
Gość: kaoa
ja przygarnę chętnie ten co niezapala
wkurza mnie, że konkurs twix reklamują na nk i teraz pewnie będzie ciężej wygrać, a kurcze bardzo mi zależy
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co ma Komorowski do podatków
Komorowski narazie jest elektem więc do tego wszystkiego ma jak piernik do wiatraka
I żeby nie było nie jestem zwoleniczką Komorowskiego, choć uważam że to jest lepsze zło
a w temacie wkurza mnie ból głowy od wczoraj
Gość: grancias
Co z tego, że dziewczyna wygrała 2 skutery ? Ehhh ludzka zazdrość ;/ Sorry, jakby do mnie przyszła zepsuta nagroda, też bym się wkurzył!
Wkurza mnie kumpelka. Jak coś chce to wie do kogo sie odezwać. jak ja coś chce nigdy czasu nie ma ;/
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To na drugi raz odpowiedz jej tym samym