Wkurza mnie...

Gość: arta

#3586560 Napisano: 31.07.2010 07:41:56
czarnygreg napisał(a):

a jestem sfrustrowana i nic a nic mi sie nie skurczyły emotka
chociaż bym nawet chciała, trochę emotka

żeby od frustracji się cenzura kurczyła, to mogłabym tak żyć, ale cycki - no cooo tyyyy
0 0

merynosek

#3586578 Napisano: 31.07.2010 07:46:03
arta napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

a jestem sfrustrowana i nic a nic mi sie nie skurczyły emotka
chociaż bym nawet chciała, trochę emotka

żeby od frustracji się cenzura kurczyła, to mogłabym tak żyć, ale cycki - no cooo tyyyy

O tak to ja też bym mogła żyć emotka

A z tematu to wkurza mnie dom ludowy, który mam po sąsiedzku i co sobotę są wesela...
0 0

malutka456

#3586693 Napisano: 31.07.2010 08:23:01
marielu napisał(a):

arta napisał(a):

A mnie wkurza, że jest sobota wieczór, miałabym ochotę poklechać w wc, lub zagrać w konkursy na forum, ale mariolakal już nie gra (a była najlepszą zadającą), nikt nie gada ze mną i ogólnie nuuuudaaaaa emotka

ja bym s Tobom poćwierkała ale jezdem na urlopje emotka

ale i tak ciem lubjem i tenskniem wjenc czymam kciuki cobys ofiare do gadana tu znalazla i nie była sfrustrowana bo od frustracji podobno cycki siem kurczom emotka

że też wcześniej o tym kurczeniu nie wiedziałam emotka teraz już wiem co się stało emotka emotka
0 0

Gość: errorr

#3586995 Napisano: 31.07.2010 10:30:41
Wkurza mnie że Tu jest smutno emotka Tak w ogóle na forum emotka I się nic nie dzieje .Wszyscy wiszą i czekają na wpisy .Niedługo tu tylko będzie można pozamiatać emotka
0 0

bobilcia

#3587018 Napisano: 31.07.2010 10:48:09
A mnie wkurza że jestem gapa i zapomniałam że dzisiaj kończą się konkursy na Rossmanie i nie wysłałam zgłoszeń emotka
0 0

chmurka

#3587723 Napisano: 01.08.2010 11:48:57
Wkurza mnie o co się dzieje we Francji emotka http://wiadomosci...=1aa05&_ticrsn=5

oglądaliście ten filmik emotka

Farancja o teraz dla mnie dno i wodorosty emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3588041 Napisano: 01.08.2010 02:40:14
ja nie usprawiedliwiam zachowania tych policjanów ale warto zastanowić sie co sie dzieje w tym kraju w obliczu narastającej fali emigracji, przybysze z krajów arabskich zaczynają bardzo doskwierać Francuzom i stąd pewnie takie sytuacje,
0 0

dzasmina

#3588079 Napisano: 01.08.2010 02:58:01
Jak mnie te muchy wkurzają emotka emotka
0 0

ignam

#3588096 Napisano: 01.08.2010 03:06:57
Wkurza mnie konkursowy sezon urlopowy. Nie wiem co się dzieje w tym roku, w zeszłym tak nie było. Przepadła mi wygrana książka na Esensji, koszulka na Ofeminin, ciągle czekam na kilka innych wygranych. Ale newslettery wysyłają regularnie emotka
0 0

Gość: finessa

#3588099 Napisano: 01.08.2010 03:10:26
malutka456 napisał(a):

magnus napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, że nie mam weny do konkursu Vanish emotka napiszę pewnie zaraz jakieś brednie emotka emotka

Mnie nie tylko Vanisch, tylko cały Ross
emotka
Wiersz źle, proza żle , szczera opisówka źle emotka

już wymysliłam emotka emotka emotka w życiu większej głupoty na konkurs nie wysłałam emotka emotka emotka

A jakie ja hasełka na Lenora wymyślałam emotka
to tylko jedna monisia23 wie, jakie ja głupoty potrafię wymyślić, jakieś pralki i oazy mi w głowie były emotka emotka
0 0

bridget

#3588954 Napisano: 01.08.2010 10:05:41
a mnie wkurza FB, mam zablokowane konto, bedac na wakacjach na Litwie czy Łotwie chciaąłm sprawdzic wyniki konkursu i teraz mam
Sprawdź niedawną aktywność na swoim koncie Facebook

Ktoś zalogował się na to konto w nieznanym dla nas miejscu. W celu zachowania bezpieczeństwa zalecamy sprawdzić ostatnią aktywność, aby upewnić się, że nikt nie korzysta z Twojego konta na Facebooku bez zezwolenia.

Sprawdzenie aktywności trwa tylko chwilę. Na początek zadamy Ci kilka pytań, aby potwierdzić, że to konto należy do Ciebie (jeśli rozpoznamy Twój komputer, krok ten będzie można pominąć).

codziennie pyta mnie o moich znajomych które mu wskazuje, a on mi odpowiada ze niedostateczna ilosc rozpoznałam.... co moge zrobic zeby odzyskac poza tym swoje konto??? zaczyna mnie to pomału irytowac
0 0

Gość: shorty87

#3588956 Napisano: 01.08.2010 10:07:22
a mnie wkurza develey...porazka na calej linii ten konkurs a organizatorzy to nawet nie potrafia na maila odpisac
0 0

Gość: czarnygreg

#3588960 Napisano: 01.08.2010 10:11:53
a mnie kdc wkurza na maxa! zamawiam tam czasem książki, ostatnio kompletowałam sobie zamówienie przez parę dni, wrzuciłam do koszyka parę rzeczy z wyprzedaży, na drugi dzień jak podsumowałam zamówienie to się okazało ze zdrożały o 100 procent,
nie mówiąc już o ciągle przedłużających się terminach wysyłki, anulowaniu pzez nich zamówień, coś mi się zdaje ze przeniosę sie do konkurencji!
0 0

Gość: swibek

#3588966 Napisano: 01.08.2010 10:15:27
keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza FB, mam zablokowane konto, bedac na wakacjach na Litwie czy Łotwie chciaąłm sprawdzic wyniki konkursu i teraz mam
Sprawdź niedawną aktywność na swoim koncie Facebook

Ktoś zalogował się na to konto w nieznanym dla nas miejscu. W celu zachowania bezpieczeństwa zalecamy sprawdzić ostatnią aktywność, aby upewnić się, że nikt nie korzysta z Twojego konta na Facebooku bez zezwolenia.

Sprawdzenie aktywności trwa tylko chwilę. Na początek zadamy Ci kilka pytań, aby potwierdzić, że to konto należy do Ciebie (jeśli rozpoznamy Twój komputer, krok ten będzie można pominąć).

codziennie pyta mnie o moich znajomych które mu wskazuje, a on mi odpowiada ze niedostateczna ilosc rozpoznałam.... co moge zrobic zeby odzyskac poza tym swoje konto??? zaczyna mnie to pomału irytowac

emotka a cóż to znowu?? pogięło ich totalnie chyba.. to znaczy, że mam siedzieć za przeproszeniem na cenzura w domu i może jeszcze w jednym miejscu żeby współrzędne geograficzne im się zgadzały?? emotka i to ma być światowy portal.. emotka

pisz do nich!!!!! ktoś w końcu odpowiada za to!! Ja bym im nagadała!! emotka emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#3589007 Napisano: 01.08.2010 11:27:57
Wkurza mnie pech który mnie dopadł ostatnio,a dokładnie wczoraj, jak to mnie sąsiadka pochwaliła jak to niby rzekomo pieknie wyglądam (co jest guzik prawdą), wiedźma jedna.
Piekłam W-Z i wyszła mi jedna wielka podeszwa, ale wnie poddałam się i upiekłam biszkopt- przypalił się i oklapł, ale dał się przekroić. Zrobiłam masę i się ścieła. Zaglądając do piekarnika gazowego za bardzo się schyliłam i sobie rzęsey przyfajczyłam(nad tym najbardziej ubolewam, ale wyczytałam,że odrastają, teraz mam tak pomalowane tuszem, że nikt się nie kapnął, że sa troszkę krótsze) ina koniec, spadła mi blacha z goracym biszkoptem i przypaliłam dywanik w kuchni, ale nie poddałam się dziś każdy objadał sie moim nieszczęśnym ciastem, już dawno nie miałam takiego pecha. A jak spotkam sąsiadkę to...
emotka emotka
0 0

izoldaaa6

#3589011 Napisano: 01.08.2010 11:39:54
katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie pech który mnie dopadł ostatnio,a dokładnie wczoraj, jak to mnie sąsiadka pochwaliła jak to niby rzekomo pieknie wyglądam (co jest guzik prawdą), wiedźma jedna.
Piekłam W-Z i wyszła mi jedna wielka podeszwa, ale wnie poddałam się i upiekłam biszkopt- przypalił się i oklapł, ale dał się przekroić. Zrobiłam masę i się ścieła. Zaglądając do piekarnika gazowego za bardzo się schyliłam i sobie rzęsey przyfajczyłam(nad tym najbardziej ubolewam, ale wyczytałam,że odrastają, teraz mam tak pomalowane tuszem, że nikt się nie kapnął, że sa troszkę krótsze) ina koniec, spadła mi blacha z goracym biszkoptem i przypaliłam dywanik w kuchni, ale nie poddałam się dziś każdy objadał sie moim nieszczęśnym ciastem, już dawno nie miałam takiego pecha. A jak spotkam sąsiadkę to...
emotka emotka

no faktycznie jakiś pech cię dopadł ale nie przejmuj się już jest nowy dzionek i los się odmieni, dzisiaj to będie najfartowniejszy dzień emotka emotka
0 0

rifle77

#3589574 Napisano: 02.08.2010 09:20:56
A mnie wkurzają forumowicze którzy oszukują na green-up. W tym etapie przyłapałem już 2 którzy piszą na PW że mi zagłosowali a wcale nie głosowali emotka Przecież to zajmuje kilka sekund żeby zagłosować a oni wolą napisać, że głosowali i wyciągać głosy od innych. Dla mnie to żenada i chyba spalił by się ze wstydu gdybym coś takiego ja zrobił emotka
0 0

joka

#3589615 Napisano: 02.08.2010 09:30:48
wkurza mnie że nie mam weny by zrobić sobie porządny detoks, rzucić papierosy kawę, wcinać zielone popijając wodą emotka , a pusta głowa emotka często boli, nic mi się niechce itp emotka
0 0

sambolera

#3589682 Napisano: 02.08.2010 09:47:54
ale pech emotka
jestem sama w domu i maz zapomnial dac mi klucze do mieszaknia, drugie ma brat
nie mam jak wyjsc z domu a wizyta u lekarza mnie czeka
ech... emotka
0 0

cudaczek121

#3589733 Napisano: 02.08.2010 10:06:26
Wkurza mnie,bo wygrałam w Regina Tesco torbolodówkę,a formularz,który mam odesłać do nich otwiera mi się,ale nie mogę nic w niego wpisać emotka Babka mi każe wydrukować,wypełnić i odesłać skan na maila.Może jak komuś podam dane na pw,to zgodzi się za mnie wypełnić i wysłać mi na maila emotka
0 0