Wkurza mnie...

Gość: monisia23

#3607722 Napisano: 09.08.2010 12:14:49
Mam takiego nerwa że boli mnie żołądek i chce mi się rzygać! Dzwonie do tego bobofruta, a Pani zajmująca się konkursem nie ma CZASU! Na maile nie odpisuje, tel. nie odbierze, co ona tam u diabła robi?! emotka
Ciekawe co zrobili z moją nagrodą!
emotka
emotka
0 0

Gość: grusia

#3607735 Napisano: 09.08.2010 12:19:26
2904314 napisał(a):

grusia napisał(a):

Ja sie stresuje głownie tym że nigdzie nie pisałam ze razem mieszkamy a co za tym idzie - radą która mi w niczym nie pomoze .

Fakt takich ludzi sie nie zmieni jednak jak mam dziecku wytłumaczyc całą te sytuacje emotka

Właśnie, już mi się wydawało, że pożarło mi część Twojej wypowiedzi, bo ja nigdzie nie widzę, żebyś pisała, że mieszkasz z teściową emotka Czytajcie ze zrozumieniem ludziska i nie dopowiadajcie sobie tego, czego nie ma emotka żeby było w temacie: Wkurzają mnie ludzie emotka

no własnie emotka nie dopisujcie czegos czego nie ma.Nikt nie potrzebuje rad nie na temat.

Magic pierw czytaj, pozniej mysl a na koncu pisz .
0 0

Gość: finessa

#3607739 Napisano: 09.08.2010 12:19:41
plocia napisał(a):

czy dostał już ktoś @ o wygranej z my dziewczyny ??

emotka

Chyba nikt, i zaraz jakiejś pasji dostanę, jak nie ogłoszą tych wyników, albo ktoś nie napisze, że dostał @ emotka
0 0

Gość: kotek11

#3607744 Napisano: 09.08.2010 12:21:44
wkurza mnie facet na dzialce obok o se dach na domu naprawia.... szumi mi od godziny jakas maszyna ... głowa mnie boli, myslec mi sie nie chce...
0 0

ja-sylwia

#3607769 Napisano: 09.08.2010 12:29:05
grusia napisał(a):

2904314 napisał(a):

grusia napisał(a):

Ja sie stresuje głownie tym że nigdzie nie pisałam ze razem mieszkamy a co za tym idzie - radą która mi w niczym nie pomoze .

Fakt takich ludzi sie nie zmieni jednak jak mam dziecku wytłumaczyc całą te sytuacje emotka

Właśnie, już mi się wydawało, że pożarło mi część Twojej wypowiedzi, bo ja nigdzie nie widzę, żebyś pisała, że mieszkasz z teściową emotka Czytajcie ze zrozumieniem ludziska i nie dopowiadajcie sobie tego, czego nie ma emotka żeby było w temacie: Wkurzają mnie ludzie emotka

no własnie emotka nie dopisujcie czegos czego nie ma.Nikt nie potrzebuje rad nie na temat.

Magic pierw czytaj, pozniej mysl a na koncu pisz .

Grusia Tobie radze żebyś policzyła do 10 aż sie uspokoisz a później miej pretensje do całego świata emotka Fakt że nie napisałaś nigdzie o tym że mieszkacie razem ale to nie powód żeby sie tak rzucać,umieściłaś tu swój problem żeby Ci pomóc ale jak widać sie nieda, można wytłumaczyć spokojnie o tym mieszkaniu a nie odrazu z pazurami bo ktoś sie wypowiedział i chciał pomóc
0 0

zdolnabestia

#3607786 Napisano: 09.08.2010 12:33:27
kotek11 napisał(a):

wkurza mnie facet na dzialce obok o se dach na domu naprawia.... szumi mi od godziny jakas maszyna ... głowa mnie boli, myslec mi sie nie chce...

No niestety inaczej dachu nie naprawi jak na miejscu. Pociesz się, że naprawia go o normalnych godzinach, w których ludzie zwykle są w pracy, a nie wcześnie rano czy późno wieczorem. Zawsze możesz wyjść na spacer emotka
0 0

Gość: grusia

#3607787 Napisano: 09.08.2010 12:33:35
O przepraszam że nie wyśpiewuje peanów na czesc osob ktore zamiast pierw czytac - radzą . Zwłaszcza że to forum - mozna przeczytac post 100 razy by dobrze zrozumieć prawda ? Nie sadze że musze coś tłumaczyc - pisalo jasno i wyraznie . Takze za wszelką pomoc dziękuję .
0 0

sambolera

#3607790 Napisano: 09.08.2010 12:34:32
zdolnabestia napisał(a):

kotek11 napisał(a):

No niestety inaczej dachu nie naprawi jak na miejscu. Pociesz się, że naprawia go o normalnych godzinach, w których ludzie zwykle są w pracy, a nie wcześnie rano czy późno wieczorem. Zawsze możesz wyjść na spacer emotka

właśnie...
u mnie sasiad remontuje mieszkanie do 2 w nocy
0 0

ja-sylwia

#3607810 Napisano: 09.08.2010 12:38:08
grusia napisał(a):

O przepraszam że nie wyśpiewuje peanów na czesc osob ktore zamiast pierw czytac - radzą . Zwłaszcza że to forum - mozna przeczytac post 100 razy by dobrze zrozumieć prawda ? Nie sadze że musze coś tłumaczyc - pisalo jasno i wyraznie . Takze za wszelką pomoc dziękuję .

Grusia Twoim największym problemem jest to że jesteś wrogo nastawiona do wszystkiego i wszystkich. Nikt Ci nic złego nie zrobił tylko chciał pomóc, skoro sama wiesz jakiej pomocy oczekujesz a jakiej nie to nie rozumiem po co o tą pomoc prosisz?? Nie widziałam jeszcze żebyś była z czegoś zadowolona. Jeśli chcesz szacunku to miej szacunek do innych bo chyba nie trudno wytłumaczyć coś łagodnie prawda??
0 0

Gość: plocia

#3607820 Napisano: 09.08.2010 12:41:05
finessa napisał(a):

plocia napisał(a):

czy dostał już ktoś @ o wygranej z my dziewczyny ??

emotka

Chyba nikt, i zaraz jakiejś pasji dostanę, jak nie ogłoszą tych wyników, albo ktoś nie napisze, że dostał @ emotka

nie podadzą jeszcze listy emotka pisalam stronę wcześniej sprawozdanie z telefonu dzisiaj do nich werrrr
0 0

#3607824 Napisano: 09.08.2010 12:42:44
zdolnabestia napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ale ja wlasnie jestem w pracy emotka i dopiero za 35 minut dodomku.. a łeb mi juz peka...
0 0

kaczord

#3607839 Napisano: 09.08.2010 12:48:01
kotek11 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ale ja wlasnie jestem w pracy emotka i dopiero za 35 minut dodomku.. a łeb mi juz peka...

Pomyśl sobie, że za 35 minut ty będziesz wolna, a on będzie jeszcze harował emotka
0 0

Gość: kamisiek

#3607847 Napisano: 09.08.2010 12:49:32
wkurzył mnie mąż i jest mi jeszcze przykro.....
za to,że udaje pana świata, ma wymagania i jeszcze krytykuje.
prawie 10 lat po ślubie, 3dzieciaczków i nie jest łatwo, ale dajemy sobie radę. chciałam pojechać na jeden dzień do zoo ( od nas to 110km) ale...nie, po co? w głowie mi się przewraca, wszędzie chciałoby się jezdzić....pewnie on woli tą niedzielę przeleżeć przed tv. jestem na urlopie wych,wszystko na mojej głowie i czasem mam dość wszystkiego.na dodatek za 3 tygodnie mam poważną operację na kręgosłup i ...........żadnego wsparcia..we własnym mężu.......;(
0 0

Gość: evja

#3607848 Napisano: 09.08.2010 12:49:44
kotek11 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

kotek11 napisał(a):

mnie od miesiąca budzi sąsiad wiertatką o godzinie 7:59 (już wstaje o 6, żeby nie mieć takich traumatycznych przeżyć)
i potem godzina 16 do 19 znowu świruje.
Boję się aż do lazienki pójść bo tak głosno
0 0

#3607884 Napisano: 09.08.2010 01:01:31
evja napisał(a):

kotek11 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

kotek11 napisał(a):

mnie od miesiąca budzi sąsiad wiertatką o godzinie 7:59 (już wstaje o 6, żeby nie mieć takich traumatycznych przeżyć)
i potem godzina 16 do 19 znowu świruje.
Boję się aż do lazienki pójść bo tak głosno

ja przez rok miałam co sobote remont pod swoim mieszkankiem.. ludzie sie wyprowadzili chyba do rodzicow na wies i na soote od 8 do 16 ktos przyjezdzał robic - wyburzanie scian, zrywanie podłogi etc.. dobrze ze juz po remoncie - widzialam, ze sie wprowadzali.. tylko czy da sie z nimi mieszkac emotka zobaczymy
0 0

Gość: monisia23

#3607922 Napisano: 09.08.2010 01:11:47
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
emotka
Wykończą mnie Ci z bobofruta!
Oni mi będą wkręcać, że kurier nie zastał w domu nikogo emotka
Niby dziś wyślą paczkę ponownie, zobaczymy emotka
0 0

Gość: pola731

#3608369 Napisano: 09.08.2010 03:34:28
wkurzyła mnie dziś cena Twixa w abc...
sklep koło mnie wypisał się z sieci , mimo , ze jest wciąż oznakowany jako abc - w czasie spaceru wlazłam więc do innego - podanego na stronce - i co ? twix kosztuje 2,80 !
żadna stacja benzynowa nie ma takiej ceny...
a na paragonie słodycze - trafiło mnie - i dziewczyna pierwszy dzień w pracy ....
ciężkie jest życie konkursowicza emotka
0 0

Gość: js28

#3608379 Napisano: 09.08.2010 03:36:38
wkurza mnie cwaniactwo konkursowiczów
0 0

Gość: nineczka17

#3608382 Napisano: 09.08.2010 03:37:04
pola731 napisał(a):

wkurzyła mnie dziś cena Twixa w abc...
sklep koło mnie wypisał się z sieci , mimo , ze jest wciąż oznakowany jako abc - w czasie spaceru wlazłam więc do innego - podanego na stronce - i co ? twix kosztuje 2,80 !
żadna stacja benzynowa nie ma takiej ceny...
a na paragonie słodycze - trafiło mnie - i dziewczyna pierwszy dzień w pracy ....
ciężkie jest życie konkursowicza emotka

oj ciężkie emotka
0 0

Gość: pola731

#3608402 Napisano: 09.08.2010 03:39:39
js28 napisał(a):

wkurza mnie cwaniactwo konkursowiczów

to do mnie ? bo jak tak , to tez mnie to wkurza.... emotka
0 0