Wkurza mnie...

kajus18

#3607129 Napisano: 09.08.2010 09:29:27
finessa napisał(a):

monia24 napisał(a):

finessa napisał(a):

monia24 napisałam, bo czuła wewnętrzną potrzebę...

i bardzo dobrze kochana zrobiłaś, czasem naprawdę dobrze jest się wygadać emotka życzę powodzenia, mam nadzieję że Ci się poukłada jakoś emotka

Cieszę się, że można na Was liczyć! emotka
Co do całej sytuacji, jestem u mamy i czekam... jeśli nic nie zrozumie z tej lekcji to niech pakuje manatki i wora ze dwora! Tego kwiatu jest pół światu emotka

Mam kilkoro rodzeństwa i jak mama nie lubiła którejś z sympatii zawsze okazywało się, że miała rację nie warto dla sympatii kłócić się z mamą bo mama jest najważniejsza na świecie
emotka emotka emotka emotka emotka emotka trzymam kciuki za ciebie emotka
0 0

melissa

#3607163 Napisano: 09.08.2010 09:41:51
kajus18 napisał(a):

finessa napisał(a):

monia24 napisał(a):

finessa napisał(a):

i bardzo dobrze kochana zrobiłaś, czasem naprawdę dobrze jest się wygadać emotka życzę powodzenia, mam nadzieję że Ci się poukłada jakoś emotka

Co do całej sytuacji, jestem u mamy i czekam... jeśli nic nie zrozumie z tej lekcji to niech pakuje manatki i wora ze dwora! Tego kwiatu jest pół światu emotka

Mam kilkoro rodzeństwa i jak mama nie lubiła którejś z sympatii zawsze okazywało się, że miała rację nie warto dla sympatii kłócić się z mamą bo mama jest najważniejsza na świecie

WIESZ, ŻE U MNIE PODOBNIE?

Do moich wcześniejszych chłopaków mama miała zawsze jakieś ale - jak się okazało po latach - ma dobrą intuicję, popartą życiowym doświadczeniem. Pierwszy chłopak, którego zaakceptowałą bez zastrzeżeń, został moim mężem - i teraz, po latach mogę stwierdzić, że był to najlepszy wybór, jakiego mogłam dokonać (mam nadzieję, że mąż tego nie przeczyta, bo stanie się zbyt pewny siebie emotka )

Wybranek mojej siostry od poczatku wzbudzał zdecydowaną awersję u mojej mamy - siostra niestety nie posłuchała i teraz od lat utrzymuje męża obiboka (sama z wyższym wykształceniem, na eksponowanym stanowisku, a mąż nigdzie nie pracujący obibok, ledwo skończył zawodówkę, a na dodatke po prostu kawał chama).

Jak widać po latach - czasami warto po prostu posłuchać argumentów mamy - teraz sama jestem mamą i wiem, że każda matka chce jak najlepiej dla swojego dziecka - może warto się nad tym zastanowić?
0 0

joka

#3607192 Napisano: 09.08.2010 09:46:56
kajus18 napisał(a):

finessa napisał(a):

monia24 napisał(a):

finessa napisał(a):

zgadzam się z wami dziewczyny emotka finessatrzymam kciuki za Ciebie emotka ja przed 20-stką chodziłam z chłopakiem 3 lata, typ- silny charakter, mało szacunku do kogoś, lekkoduch, zapominałam o swoim ja do czasu aż przyszedł do mnie cześć nie pow.ani pocałuj mnie w d złapał za pilot i ogląda, pow. wyp.. emotka mam Ciebie dość, impuls który był z czasem sukcesem, poznałam póżniej mojego obecnego mężą, jesteśmy ze sobą, 5 lat szczęśliwa jak diabli przeciwieństwo tamtego, a tamten dalej jest taki sam tylko że zaczął pić emotka
0 0

Gość: grusia

#3607307 Napisano: 09.08.2010 10:16:07
Łatwo radzić kiedy sytuacja dotyczy kogoś innego . Nie ukrywam że to iż w tej całej sytuacji sa winne obie strony - niestety sama Finessa ukręciła na siebie bicz - skoro wszystko robiłas za niego , wynosilas naczynia itp to co się dziwic - weszło mu to w krew i tyle. Trzeba bylo zotawiac talerze czy kubki az urosna sterta w zlewie - jesli nie zrozumialby aluzji ,trzebaby zadac sobie pytanie kim chcesz byc - ukochana osoba a w przyszlosci zona tego goscia czy jego kucharka, sprzataczka a wieczorami panią od towarzystwa . Zwiazek partnerski jak sama nazwa wskazuje opiera sie na byciu partnerem, podziale obowiazkow itp . Dodam tylko że to nie tak ze tlumacze jego zachowanie, ale gdyby nie Twoje przyzwolenia na podobne zachowanie wczesniej - moze nie doszlo by do tej sytuacji .
Inna sprawa że po pijanemu robi sie i mówi rozne rzeczy.Duze znaczenie dla mnie ma to że w koncu nie uderzył i przeprosil. Od dawna widomo że nawet anioły na trzezwo zmieniaja sie w diabla po pijaku - nie uwazam by trzeba bylo od razu kogos takiego skreslac - raczej uswiadmic mu ze nie powinien nie pic w nadmiarze.
Kazdemu nalezy sie druga szansa - byc moze ta sytuacja cos zmieni, kto wie. I nie ma co wkłądac kazdego do jednego wora - nie ma reguly ze ten kto podniosl rekę zrobi to znowu - brednia .Znam chlopaka ktory podniosl reke na swoja dziewczyne tez po pijaku, wybaczyla, dzis sa rewelacyjnym malzenstwem prawie 15 lat po slubie, szczesliwymi rodzicami, wszystko sie zmienilo .

Mimo wszystko ja życze Ci finesso siły . Przed Wami wiele pracy i powaznych rozmów. Jesli macie byc ze sobą to nic tego nie zmieni emotka ale Wasze szczesnie jest w rekach Waszej dwojki . I pamietaj - nic na sile.
0 0

Gość: pola731

#3607312 Napisano: 09.08.2010 10:17:32
wkurza mnie rossnet - już mu podziękuję...
0 0

#3607344 Napisano: 09.08.2010 10:24:59
A i jeszcze jedno - moja tesciowa ma 3 synow i nienawidzi zadnej ze swojej synowej, z racji tego nie utrzymuje kontaktu ze swoimi wnukami.Cisnie na nas niesamowicie i wogole jestesmy dla niej uosobieniem zła. A wszystkie malzenstwa sa szczesliwe i tesciowa nam do szczescia nie potrzebna.A ja dziekuje Bogu ze mąż i jego bracia patrza w swoje serducha a nie na mamusie ktorej pewnie zadna dziewczyna nie przypadla by do gustu jesli tylko mialaby czelnosc sie sprzeciwic swietemu slowu mamusi bo ona jako starsza MA ZAWSZE RACJE nawet jesli jej nie ma emotka

W temacie - wkurza mnie sytuacja z tesciową - gdyby nie to bylabym najszczesliwsza osoba pod sloncem bo wszystko inne uklada sie rewelacyjnie.
0 0

Gość: kasia9791

#3607349 Napisano: 09.08.2010 10:26:13
wkurza mnie że nie mogę wejść w wyniki konkursów emotka jakiś wirus tam siedzi emotka
0 0

Gość: evja

#3607350 Napisano: 09.08.2010 10:26:18
pola731 napisał(a):

i mnie!!! emotka
0 0

Gość: amif

#3607360 Napisano: 09.08.2010 10:28:52
grusia napisał(a):

A i jeszcze jedno - moja tesciowa ma 3 synow i nienawidzi zadnej ze swojej synowej, z racji tego nie utrzymuje kontaktu ze swoimi wnukami.Cisnie na nas niesamowicie i wogole jestesmy dla niej uosobieniem zła. A wszystkie malzenstwa sa szczesliwe i tesciowa nam do szczescia nie potrzebna.A ja dziekuje Bogu ze mąż i jego bracia patrza w swoje serducha a nie na mamusie ktorej pewnie zadna dziewczyna nie przypadla by do gustu jesli tylko mialaby czelnosc sie sprzeciwic swietemu slowu mamusi bo ona jako starsza MA ZAWSZE RACJE nawet jesli jej nie ma emotka

W temacie - wkurza mnie sytuacja z tesciową - gdyby nie to bylabym najszczesliwsza osoba pod sloncem bo wszystko inne uklada sie rewelacyjnie.

Wyprowadz się od niej .
0 0

psemulek

#3607377 Napisano: 09.08.2010 10:32:50
evja napisał(a):

pola731 napisał(a):

i mnie!!! emotka

też mam dość tego portalu, nie wiem,czy ciagle te same osoby wygrywają, czy mnie po prostu zbanowali, o co tu chodzi?? emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: shorty87

#3607384 Napisano: 09.08.2010 10:34:48
evja napisał(a):

pola731 napisał(a):

i mnie!!! emotka

u mnei to samo chyba jestem jakies beztalencie albo tam losuja
0 0

#3607468 Napisano: 09.08.2010 10:56:40
amif napisał(a):

grusia napisał(a):

Wyprowadz się od niej .

Bardzo śmieszne

Wkurzają mnie takie głupie teksty .Jak nie masz nic do powiedzenia to siedz cicho a nie wnerwiaj ludzi - zero zroumienia.
0 0

Gość: ferinka24

#3607485 Napisano: 09.08.2010 11:01:52
grusia napisał(a):

amif napisał(a):

grusia napisał(a):

Wyprowadz się od niej .

Bardzo śmieszne

Wkurzają mnie takie głupie teksty .Jak nie masz nic do powiedzenia to siedz cicho a nie wnerwiaj ludzi - zero zroumienia.

Grusia, nie stresuj się.
Amif ma racje. Jeśli mieszkacie razem, to tylko wyprowadzka jest najlepszym wyjściem. Wiem coś o tym, bo sama to przerabiałam, i odkąd się wyprowadziłam to mam najlepszą teściową pod słońcem, wierz mi.
Tak więc, więcej optymizmu emotka Takich ludzi jak ona nie da się zmienić.

p.s. A Mnie dziś wkurza pan R. wwrrrrrr
0 0

#3607522 Napisano: 09.08.2010 11:13:13
Ja sie stresuje głownie tym że nigdzie nie pisałam ze razem mieszkamy a co za tym idzie - radą która mi w niczym nie pomoze .

Fakt takich ludzi sie nie zmieni jednak jak mam dziecku wytłumaczyc całą te sytuacje emotka
0 0

Gość: monisia23

#3607629 Napisano: 09.08.2010 11:42:45
Wkurza mnie, że wciąż nie dostałam nagrody za pierwszy etap 'bobofruta' BA mnie to już nawet nie wkurza, a przeraża emotka
0 0

psemulek

#3607640 Napisano: 09.08.2010 11:48:11
mnie wkurza, że nic dawno nie wygrałam, a już mi się ogólnie to nie chce grać w konkursy. I jeszcze mnie wkurzają, że nie ma fajnych nagród w konkursach, co konkurs, to kosmetyki, albo książki, a np. żeby wygrać jakiś drobny sprzęt AGD, to trzeba brać udział w promocyjnych konkach,albo co gorsza o zgrozo..klikanych, których nienawidzęemotka emotka
0 0

ja-sylwia

#3607643 Napisano: 09.08.2010 11:48:33
Na posty Grusi lepiej nie odpowiadać, ktoś chce pomóc a ona za tą pomoc by zagryzła... dlatego nie dziwie sie jej teściowej bo sama bym nie chciała żeby mój syn żył z takim nerwusem.. Grusia możesz sie wyżyć na tym co napisałam moze przynajmniej pozwolisz sobie pomóc i podziękujesz komuś za rady a nie tylko skaczesz do gardła.
0 0

Gość: 2904314

#3607673 Napisano: 09.08.2010 11:57:52
grusia napisał(a):

Ja sie stresuje głownie tym że nigdzie nie pisałam ze razem mieszkamy a co za tym idzie - radą która mi w niczym nie pomoze .

Fakt takich ludzi sie nie zmieni jednak jak mam dziecku wytłumaczyc całą te sytuacje emotka

Właśnie, już mi się wydawało, że pożarło mi część Twojej wypowiedzi, bo ja nigdzie nie widzę, żebyś pisała, że mieszkasz z teściową emotka Czytajcie ze zrozumieniem ludziska i nie dopowiadajcie sobie tego, czego nie ma emotka żeby było w temacie: Wkurzają mnie ludzie emotka
0 0

Gość: piotroncia

#3607679 Napisano: 09.08.2010 12:00:40
ale mnie nerw ruszył...własnie jakis cenzurak przejechał kota córki...wrrr emotka emotka emotka emotka emotka a mała tak bardzo chciała miec kota emotka
0 0

Gość: plocia

#3607696 Napisano: 09.08.2010 12:06:18
czy dostał już ktoś @ o wygranej z my dziewczyny ??

emotka
0 0