Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agava
mój mąż jest młodszy ode mnie o 5 lat i doskonale się dogadujemy. Różne pary widziałam, według mnie różnica wieku nic nie znaczy, niech to będzie nawet 60 lat - jeśli ludzie dobrze się ze sobą czują, to niech będą razem. I nie ma co się wkurzać, piekielna. Zajmij się swoim życiem, wtedy życie innych nie będzie Cię drażnić. I warto pamiętać - każdy żyje, tak jak chce, a innym wara do tego.
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Że się tak wtrącę
a skąd wiesz? życie człowieka to nie tylko seksualność (żyją bez tego zakonnicy, niektórzy księża i ludzie świeccy - całkowicie z wyboru), to przede wszystkim bliskość i przyjaźń. Jeśli tacy ludzie dobrze czują się we własnym towarzystwie, czytają w swoich myślach i uzupełniają się w życiu - to coś złego?
ale nie uogólniajmy, bo to nie ma sensu, bo i tak w psychikę tych ludzi nie zajrzymy. Chodzi mi o to, że nie naszą sprawą jest, jak inni ludzie sobie życie układają. Jeśli chce małolata związać się ze staruszkiem, to ich i tylko ich sprawa jest. Nie wolno nam ich pouczać, czy potępiać, czy też wkurzać się na to, bo to nie nasz biznes!
ale to jest Twoje poczucie normalności
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja uważam że Pani Basia nie ma różnicy pokoleń z 16-latkami
http://www.youtub.../watch?v=32nX4Mgvf04
Gość: frezja
no i tu musze cie poprzec
Gość: frezja
Gość: evja
Dzisiaj są już 8 lat razem, 6 po ślubie. Żyją w jednym mieście, jednym domu. Oboje są i zawsze byli inteligentni, dwa mole książkowe z zainteresowaniami. Ona - prawo, on - turystyka. I powiem Wam szczerze, że nigdy w zyciu nie widziałam bardziej dobranej pary.
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: finessa
Całą noc myślałam, dzisiaj rozmawiałam z chłopakiem, przepraszał, nie wiem na ile to szczere... Dałam mu ostatnią szansę, jeśli choć podniesie na mnie rękę to szybciej stąd wyleci niż się wprowadził
monia24 napisałam, bo czuła wewnętrzną potrzebę... i co racja, to racja, lepiej się wygadać anonimowo niż koleżance, która będzie miała z tego ubaw, a co gorsza wypapla wszystko innym...
zdolnabestia
Postów 5297
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: malgosiaw
bądź czujna! i dzielna!
i alarmuj forumowe pogotowie, gdy coś się dzieje, bo jak sama widzisz - masz tu wieeelkie wsparcie
trzymaj się ciepło!
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Siedzę sobie z pewną osobą na ławce, rozmawiamy i nagle przychodzi jakaś kobieta w średnim wieku i mówi Kawaler, posuniesz się? Wtedy chwila zastanowienia - eee posuniesz się ?
merp
zdolnabestia
Postów 5297
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i bardzo dobrze kochana zrobiłaś, czasem naprawdę dobrze jest się wygadać
Gość: plocia
znów dzwoniłam i pytam kiedy wyniki babka mówi ze dzis @ będa słali a ja ją krótko ..
- to samo mowiliście w zeszłym tygodniu?
Ona - no tak ale dziś na pewno i wtedy czekamy na podanie danych adresowych i jak będą mieli już od wszystkich pojawi sie lista na www.
Ja - a ile dni jest na podanie danych adresowych by liczyć na to żę w koncu się pojawi i lista?
Ona - ze normalnie jest od 3-5 dni roboczych
Ja - czyli znow caly tydzien czekamy by zobaczyć listę, nie uważa pani że to już jest śmieszne? macie regulamin który sami łamiecie, wyniki miały być na koniec miesiąca a ja znow będę cały tydzień czekać ????
przytkało ją i mówi no tak ale trzeba poczekać, trzasnęłam słuchawką.... z tego wszystkiego zapomniałam ją opieprzyć że okres urlopowy i w sumie to mogę liczyć na to że jesli mnie nie ma na liście wygranych a ktos nie odpisze w ciągu tych 5 dni to wpada lista rezerowowych i ktoś traci nagrodę bo był na urlopie !!!
wrrrrrr wkurw.... mnie na maxa dzis, już nawet na męża się wyżywam bo głupich wyników nie ma !!!!
Gość: finessa
Cieszę się, że można na Was liczyć!
Co do całej sytuacji, jestem u mamy i czekam... jeśli nic nie zrozumie z tej lekcji to niech pakuje manatki i wora ze dwora! Tego kwiatu jest pół światu