Wkurza mnie...

kalisto1986

#3629172 Napisano: 17.08.2010 02:48:35
sopran napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

sopran napisał(a):

wkurza mnie, że od 15 minut mam czkawkę i nie mogę nic z nią zrobić emotka

Buuu!!

Pomogło? emotka

No kurcze nie emotka

schyl się tak żeby głowa była poniżej kolan ( siedząc) i głęboko oddychaj , powinno pomóc emotka
0 0

Agnes

#3629199 Napisano: 17.08.2010 02:57:58
masza napisał(a):

gocha542 napisał(a):

agicho napisał(a):

bethan napisał(a):

kaki76 napisał(a):

wkurza mnie twix nadal nie mam bonu do merlina z 28 lipca , dzwoniłam i wtym tygodniu ma być tylko czemu wszyscy już dostali a ja nie?

Ja też jeszcze nie mam emotka

Ja też z 4 bonów mam jeden kod emotka

ja tez nie mam 4 wczesniejszych,za to dostałam 2 późniejsze...

podejrzewam , ze tak jak wyjmują ze skrytki pocztowej tak sukcesywnie rozsyłają , bez względu na datę dostarczenia

oddzwonili do Was z twixa?
ode mnie babka wzięła namiary i cisza
emotka
0 0

ela

#3629203 Napisano: 17.08.2010 02:59:07
wkurza mnie że wczoraj przez własną glupotę zostawiłam telefon na balkonie i przypomniałam sobie o nim po burzy i cały zamókł no i się suszy ale nie wiem czy jeszcze bedzie coś z niego emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

basiag

#3629487 Napisano: 17.08.2010 04:14:53
ela napisał(a):

wkurza mnie że wczoraj przez własną glupotę zostawiłam telefon na balkonie i przypomniałam sobie o nim po burzy i cały zamókł no i się suszy ale nie wiem czy jeszcze bedzie coś z niego emotka emotka emotka emotka emotka

daj do przeczyszczenia, warto zainwestować parę złotych to się uratuje, a jak sam wyschnie i nawet bedzie działał to nie ma sie co cieszyć, za niedługi czas i tak padnie, woda jest wredna i napewno gdzieś korozję rozpocznie emotka
tylko przeczyszczenie daje szanse ze się trwale uratuje emotka
0 0

Gość: aleks21

#3629528 Napisano: 17.08.2010 04:29:54
Wkurzyłam się. Dostałam 2 smsy zaległe o wygranej z twixa, chcę więc pakować zgłoszenia i patrzę a na paragonach obok twixa jest naturella (nierowziązany jeszcze konk z carrefoura). I co teraz? Odsyłać twixy? Poczekać na naturellę? W regulaminach piszą tylko o oryginale a nie o kserze emotka
0 0

monia24

#3629529 Napisano: 17.08.2010 04:30:59
aleks21 napisał(a):

Wkurzyłam się. Dostałam 2 smsy zaległe o wygranej z twixa, chcę więc pakować zgłoszenia i patrzę a na paragonach obok twixa jest naturella (nierowziązany jeszcze konk z carrefoura). I co teraz? Odsyłać twixy? Poczekać na naturellę? W regulaminach piszą tylko o oryginale a nie o kserze emotka

naturella to tqg oni chca scan
0 0

Gość: pola731

#3629530 Napisano: 17.08.2010 04:32:41
monia24 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

ja do Twixa wysyłałam potwierdzoną kopię - uznali bez problemu

a wkurza mnie , że do 1 września zostało jeszcze 14 dni
0 0

Gość: aleks21

#3629533 Napisano: 17.08.2010 04:34:07
pola731 napisał(a):

monia24 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

a co to znaczy potwierdzoną? przez kogo?
0 0

snowflake

#3629535 Napisano: 17.08.2010 04:35:13
basiag napisał(a):

ela napisał(a):

daj do przeczyszczenia, warto zainwestować parę złotych to się uratuje, a jak sam wyschnie i nawet bedzie działał to nie ma sie co cieszyć, za niedługi czas i tak padnie, woda jest wredna i napewno gdzieś korozję rozpocznie emotka

Zależy od ona. Mój 2 razy wpadł do wody ( ponad rok temu), sam wysechł i do dziś działa bez zarzutów emotka
0 0

ziolko

#3629631 Napisano: 17.08.2010 05:13:38
aleks21 napisał(a):

pola731 napisał(a):

monia24 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

przez notariusza, potwierdzona za zgodność z oryginałem
0 0

Gość: evja

#3629664 Napisano: 17.08.2010 05:22:18
snowflake napisał(a):

basiag napisał(a):

ela napisał(a):

Zależy od ona. Mój 2 razy wpadł do wody ( ponad rok temu), sam wysechł i do dziś działa bez zarzutów emotka

Hah, ja miałam telefon dotykowy z klawiaturą. Dostałam telefon z przykra informacją i uroniłam ze dwie łezki. Później chciałam wysłać sms a tu nic nie działa, dotyk dotalnie nie lapie, plama na ekranie i lipa. I telefon do niczego, zalany.
0 0

Gość: pola731

#3629686 Napisano: 17.08.2010 05:28:28
ziolko napisał(a):

aleks21 napisał(a):

pola731 napisał(a):

monia24 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

nie - w biurze obsługi klienta (akurat w realu kupowałam) ale jak zrobisz ksero i napiszesz , że potrzebujesz np do rozliczenia płatności kartą to też powinni uznać
0 0

Gość: utropek

#3629696 Napisano: 17.08.2010 05:30:14
evja napisał(a):

snowflake napisał(a):

basiag napisał(a):

ela napisał(a):

Hah, ja miałam telefon dotykowy z klawiaturą. Dostałam telefon z przykra informacją i uroniłam ze dwie łezki. Później chciałam wysłać sms a tu nic nie działa, dotyk dotalnie nie lapie, plama na ekranie i lipa. I telefon do niczego, zalany.

wsadź telefn do ryzu, on wyciąga wodę, pracowałam w telefonii komórkowej to znam takie sposoby emotka
0 0

Gość: dorota19791

#3629716 Napisano: 17.08.2010 05:35:51
przepraszam ale musze sie wygadac......
jestem zla na siebieemotka
az mi sie ryczec chce....emotka
moj syn zalozyl sobie zelka ladnie zbieral glosy od kolegow .. teraz pojechal na oboz wiec mamusia mysli sobie: pomoge mu przeciez i tak klikam
(o jeżu kolczasty jak jestem od tego uzalezniona )
i zrobilam konkurs na forum ... emotka
przez co usuneli jego prace ... emotka
co ja mam mu powiedziec ?
a wkurza mnie w tym wszystkim moja glupota...
to ze zawsze mowie sobie koniec z klikanymiemotka i zawsze jest cos co mnie wciagnie!emotka
niech ktos da mi jakies lekarstwo na moj nalog i moja glupote....
emotka
0 0

maria1980

#3629724 Napisano: 17.08.2010 05:37:18
ziolko napisał(a):

aleks21 napisał(a):

pola731 napisał(a):

monia24 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

emotka emotka
0 0

ziolko

#3629729 Napisano: 17.08.2010 05:38:47
widać, że nie warto cokolwiek pisać na forum emotka
0 0

maria1980

#3629733 Napisano: 17.08.2010 05:39:27
delfinka101 napisał(a):

agicho napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

agicho napisał(a):

bethan napisał(a):

kaki76 napisał(a):

wkurza mnie twix nadal nie mam bonu do merlina z 28 lipca , dzwoniłam i wtym tygodniu ma być tylko czemu wszyscy już dostali a ja nie?

Ja też jeszcze nie mam emotka

Ja też z 4 bonów mam jeden kod emotka

No to sie wkurzyłam jeszcze bardziej..Na poczcie debil nie chciał mi poleconego na skrytke przyjac a Pani mnie poinformowałaz e trzeba było koniecznie poleconym..

Ja zwykłym słałma i już kod jeden mam. Co to za wymogi poleconym(?)Gdzie to jest napisane??

NO niby ma to sprawdzic, bo z tego co wiem większosć osób wysyłała zwykłym listem

ja priorytetem poleconym:)
0 0

dawidekk

#3629755 Napisano: 17.08.2010 05:45:49
Ja na twix wysłałem priorytetem poleconym i mam bony, zamówienie już zrobione też emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3629763 Napisano: 17.08.2010 05:48:41
ja też zwykłym emotka
perwszy raz słyszę ze wymóg był poleconym,
no i wydawało mi sie ze na skrytkę nie ma co poleconym wysyłać, kurczę, żadnego bonu jeszcze nie mam a wirtualnie wygrałam 5 emotka
0 0

aguska7

#3629818 Napisano: 17.08.2010 06:07:36
dorota19791 napisał(a):

przepraszam ale musze sie wygadac......
jestem zla na siebieemotka
az mi sie ryczec chce....emotka
moj syn zalozyl sobie zelka ladnie zbieral glosy od kolegow .. teraz pojechal na oboz wiec mamusia mysli sobie: pomoge mu przeciez i tak klikam
(o jeżu kolczasty jak jestem od tego uzalezniona )
i zrobilam konkurs na forum ... emotka
przez co usuneli jego prace ... emotka
co ja mam mu powiedziec ?
a wkurza mnie w tym wszystkim moja glupota...
to ze zawsze mowie sobie koniec z klikanymiemotka i zawsze jest cos co mnie wciagnie!emotka
niech ktos da mi jakies lekarstwo na moj nalog i moja glupote....
emotka

A może utworzysz obrazek chociaż podobny do poprzedniego i będziesz na niego zbierać głosy? Przecież miałaś dobre intencje, syn Ci wybaczy emotka A jak wróci, to może koledzy jeszcze raz mu klikną... Będzie dobrze emotka emotka
0 0